DelaneyHodnocení uživatele Bazaru Omlazení

96% 107 5

všechna od kupujících od prodávajících

všechna|pozitivní|negativní

karousheeek kupující

negativní jedna se o ZLODEJKU,NEMAM ANI PENIZE ANI ZBOZI,NEDOPORUCUJI!!!
16.04.2012

karousheeek kupující

negativní jedná se o ZLODEJKU,NEMAMÁM ANI ZBOZI ANI PENIZE!!NEDOPORUCUJI!!!
16.04.2012

iwwik kupující

negativní NEDOPORUČUJI! JEDNÁ SE O ZLODĚJKU CO ANI NEMÁ TU SLUŠNOST ABY ODEPSALA! Nemám ani peníze ani zboží!!! REAKCE: Pokud vím, zboží se Vám přes týden válelo na poště!!!!
29.03.2012

Haňulki kupující

negativní 28.2. 2012 mi tato slečna údajně posílala již na druhý pokus balíček, že se jí prý poprvé vrátil zpět, ale balík stále nikde. Bohužel jsem zjistila, že je nás více, až na jednu slečnu to tady nikdo nenapsal-nechápu proč,pak bych věděla, že se na to mám vykašlat a teď bych se nemusela doprošovat a čekat, jestli se tato prodávající rozhoupe. za mě teda SAKRA NEDOPORUČUJI !!! REAKCE: Pro dobrotu na žebrotu , že :) Nevyzvednout s balíček a pak si stěžovat , že nepřišel a jednat tak , jako tato paní jedná .. No , nemám co říct .. Zboží odesláno
07.03.2012

Hannia kupující

negativní Je mi líto, bohužel musím hodnotit záporně. Myslela jsem si, že slečna bude solidní (nejen díky tolika kladným ohlasům a díky tomu, že se mi jevila mile ve zprávách) ale díky tomu, že jsem ji poslala peníze ihned s tím že slíbila, že zašle ihned obratem balíček. Už jsou to skoro tři týdny a baleríny nikde. Přestože slečna pořád slibovala, pevně jsem doufala, že je pošle, avšak po 3 týdnech už nemám důvěru v její výmluvy (že je nemůže najít, že je má a že je pošle bývalý přítel, že je pošle babička a nakonec, že má moc práce..) Doufala jsem, že alespoň pošle peníze zpět. Těch jsem se doposud také nedočkala. Psala jsem jí nespočetně zpráv, avšak žádná odezva. Nechce se mi věřit tomu, že by neměla 2 minuty času, aby se mi ozvala, nebo na to, aby mi poslala balíček když stíhá jiné prodeje. Přestože tu má samé kladné hodnocení, tak já nejsem zrovna spokojená.
27.02.2012

Doporučujeme