Cituji Miska86: Já ještě dodám, že pokud si nejsem jistá, která část hovězího (nebo vepřového) se na co hodí, v řeznictví mi vždycky dobře a ochotně poradili, když jsem jim vylíčila, co s tím mám v plánu.. Akorát, že se jednalo o menší řeznictví, ne třeba v supermarketu.. Ale tak snad i tam pracuje vyškolený personál, který bude umět poradit

A abych nebyla úplně OT, za mě také hovězí zadní, to mám vyzkoušené

Děkuju za rady. My máme ve městě bezvadné řeznictví, příště se zkusím poradit s nimi.

Cituji Kvetena: Jsem sice trochu OT, ale koprovka podle toho receptu je úžasná URL Dělala jsem podle něj taky svou první omáčku vůbec (a k ní ještě svůj první knedlík) a mám z toho nejkrásnější kuchařský zážitek, protože byla jako od maminky.

Ten recept vypadá skvěle! Děkuji za tip, zítra se do toho pustím, už se na to i docela těším...

Cituji Kvetena: Ať budeš vařit jakoukoliv, ať se povede!

Díky mockrát!

Cituji Blanchet: já taky vždycky stojim před mrazicím boxem nebo v řeznictví a připadám si jak Alenka v říši divů

Přesně tak! Ale tak snad se do toho obě brzy dostaneme!
Nakonec jsem teda koupila hovězí zadní...

Cituji ema88: Nakonec jsem teda koupila hovězí zadní...

Vařit hovězí do omáčky je většinou pro začínající kuchařku fiasko,maso tuhé,suché a nejedlé.

Rajská je nejlepší s masovýma koulema nebo plněnou paprikou a koprovka s vajíčkem bez masa.
Hovězí do omáčky jen kližka jinak je to prostě ve vodě vymáčená suchá a tuhá flaksa
Hovězí vařené ve vodě je zrádné a v 90% je prostě tuhé.

arrow
profile_image
Veselka10
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Omáčky s hovězím dělám z toho masa, které se mi líbí nejvíc. Vařím vždy v tlakovém hrnci a nikdy maso nebylo ani vymáčené ani tvrdé, zejména protože než ho dám vařit, nechám ho zprudka zatáhnout na pánvi a omáčku dělám "na mase" ne zvlášť.

arrow
profile_image
Kvetena
od 22. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Laky: a koprovka s vajíčkem bez masa.

No já jsem zvyklá na smetanovou krásně bílou středně hustou koprovku a k ní si teda vejce představit neumím. To spíš k takovým těm řídkým málo smetanovým...

Cituji Kvetena: jsem zvyklá na smetanovou krásně bílou středně hustou koprovku a k ní si teda vejce představit neumím.

Jasně,že jsem napsala o smetanové omáčce a k ní vejce na tvrdo.

Cituji Veselka10: vždy v tlakovém hrnci

Jo jo,to je sice vaření šokem,ale tam maso i změkne.Je to o chutích každého

arrow
profile_image
katula
od 23. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Tak za mě...koprovku s vejcem na tvrdo a bramborami a rajskou s plněnou paprikou nebo masovými koulemi, což je sekané maso

arrow
profile_image
Ušaté vajíčko
od 26. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Hovězí krk pokud je libový nebo zadní.

arrow
profile_image
lama
od 17. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Z hovězího předního (když je pěkné) nebo ze zadního

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené