arrow
profile_image
salcinka
od 14. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Jaký druh masa je nejlepší do guláše? aby nebylo moc tlusté

arrow
profile_image
kockaaa
od 20. 1. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Jedině kliška!??..Říkal Zdeněk v Ano, šéfe

arrow
profile_image
funicka
od 7. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já zase guláš z klišky nemůžu (když jsem ji jednou koupila, víc než 3/4 jsem vyřezala). Pokud máte rádi jen libové (jako my), tak nejlépe hovězí zadní či přední

Já klišku taky nemůžu... obvykle používám hovězí zadní

arrow
Neprodává v Bazaru

Pokud se kližka v guláši vaří dostatečně dlouho, tak se všechen "tuk" (jsou to spíš kolagenová vlákna) úplně rozpustí

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Cituji km_lucy: Pokud se kližka v guláši vaří dostatečně dlouho, tak se všechen "tuk" (jsou to spíš kolagenová vlákna) úplně rozpustí

Přesně tak a to dělá guláš gulášem,nemusí se pak ničím zbytečně zahušťovat

arrow
profile_image
Amnesia
od 18. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

taky jedině kližku

arrow
Neprodává v Bazaru

Cituji Luciene1: Přesně tak a to dělá guláš gulášem,nemusí se pak ničím zbytečně zahušťovat

Holky, máte pravdu, jedině kližka.
Nic méně chápu všechny, co jí nemusí. Pak je dobré přední maso takzvaně z krku. Většinou je šťavnaté, ale ne tlusté, nebo klihovaté.

arrow
profile_image
luczina
od 20. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

srnčí...

arrow
profile_image
hannah79
od 8. 5. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Buď kližka, nebo hovězí přední

arrow
profile_image
lentilkah
od 19. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Také mám nejraději kližku, ale i dobrý "odlehčený" guláš se dá udělat z plecka.

arrow
profile_image
blacklilly
od 2. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji lentilkah: guláš se dá udělat z plecka.

Tak tak. Mně docela udivilo, že tu skoro všichni píšou hovězí. Já mám nejradši gulášek mix, polovina kližky, polovina vepř. plece, a hooodně cibule, mňam. Už abych měla po dietě....

arrow
profile_image
Morenn
od 2. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Hovězí z kližky. Jiná verze - vepř. plecko a kousek jater.

luczina
taky výborné.

arrow
profile_image
fuzzy
od 19. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

dělám z vepřového...plecko, kýta, i kotletu někdy dávám, když chci aby byl dietnější...

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené