arrow
profile_image
milow33
od 8. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

z klišky bych se pozvracela , dělám z libového zadního

arrow
profile_image
Innes
od 27. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Taky hovězí zadní, s přítelem nesnášíme tlustý maso

holky,pokud jste už někdy viděly kližku,tak na ní není nic tlustého,žádný tuk ani lůj.......tedy ty,co píšete,že tlusté nejíte
Jde o to umět uvařit a to "kližkaté" průhledné zmizí,pokud je dobře uvařeno...ne hozeno na 20 minut do tlakáče.Pak už není nutné ani zahušťovat.

Dančí masíčko...je z něj nejlepší gulášek

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené