blanž
Já jsem to radši dělala v troubě, je to míň tučné 
Ale samozřejmě to jde i smažit na pánvi, stačí šufánkem (sběračkou) nalívat na rozpálený olej, prostě jako palačinky 
My jsme k tomu měli krokety a bohatou zeleninovou oblohu a suché nám to nepřipadalo 
No já to dělala lžící, tak 7 cm? Lít mi o Teda nešlo, spíš jako bramborák. Ale dobrý, podobné jako řízek. Škoda, že nebyla niva.. měli jsme to se sladkokyselou omáčkou.

P260210_20.020002.JP.jpg
A toho oleje jsem dala jen malinko, jen aby byla mastná pánvička.
Znáte rarášky? Těstíčko z piva, hořtice a mouky, to je taky moc dobrý.

Wild Paula
Máš je moc pěkňučké, s nivou to bude delikateska
, já je dělala s eidamem a taky dobré
Ginfizz
Taky jsem je chtěla udělat, ale nakonec zvítězila dušená zelenina s krabíma tyčinkama 
A povedly se? 
Skvělá inspirace
jelikož klasické řízky a vlastně cokoliv smaženého ve vrstvě oleje nedělám tak se to může hodit 
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.