arrow
profile_image
klárka209
od 19. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Chci dělat dneska přírodní plátek lososa s gratinovanýma bramborama a baby špenátem. Poraďte nějakou vychytávku. Bojím se, aby se mi ta podkovička nerozpadla na pánvi

arrow
profile_image
zdena73
od 13. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj, jestli máš domácí ( kompaktní gril ) tak se to dost dobře děla v něm. Jinak na pánvi má špatné zkušenosti.

arrow
profile_image
klárka209
od 19. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

takovej ten elektrickej? ten je u babičky musim na tý pánvi. Ale my máme nějakou dobrou silnostěnou na té by to mělo jít

Začni tím, že si předehřeješ troubu na 220.Lososa krátce opeč z obou stran na rozpálené pánvi s oliv.olejem maximálně minutku z obou stran a ihned přendej i s pánví do trouby, kterou ihned vypni a nechej ho cca 10 minut dojít.
Takhle ho dělal v TV G.Ramsay a musím říct, že už nedělám jinak.Losos je šťavnatý, ale není vysušený a krásně drží tvar.
Výborný je na lososa citronový pepř.

A co to zkusit v alobalu a v troubě?
J8 to dělám asi tak, že plátek lososa položím na alobal,pokapu trošinku olivovým oleje,,nasypu na to něco málo kuliček zeleného pepře,trochu na drobno nakrájené slaniny,osolit,citronová šťáva,pepř nebo jestli máš citronový pepř,zabalit a šup s tím do trouby asi na 20 minut.Je to velkááááá mňamka.

arrow
profile_image
klárka209
od 19. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

tak teď ste mě dostaly musím ten kousek rozříznout na půlku a jeden udělám tak a druhej tak a bude to

arrow
profile_image
zdena73
od 13. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji klárka209: takovej ten elektrickej?

ano ten přesně myslím

arrow
profile_image
Maria
od 9. 12. 2006
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Holky,
a mraženého lososa rozmražujete? Díky.
M.

Reaguji na Maria:
Nechej ho povolit na utěrce, která vsákne vodu.

Reaguji na Maria:
Mražené kuřecí taky na pánev nedávám, určitě rozmrazit.

Reaguji na Kajess:
Ale ryba se úplně rozmrazit nikdy nemá, jen povolit.

arrow
profile_image
malutka
od 22. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já dělám v troubě na horkovzdušné grilování. Lososa osolím, nastrouhám na něj trochu másla, pokladu kolečky citronu a přidám svazek bylinek (tymián, oregano). Filety peču tak 15-20 minut.

arrow
profile_image
Mirri
od 29. 1. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ryby kupuji pouze chlazené, s chutí mražených se to nedá srovnat. Lososa dělám na pánvi pouze na oliv.oleji. Pak jen osolím. Mňam

arrow
profile_image
sencha
od 6. 3. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Lososa miluju Kupuji zásadně čerstvého a připravuji ho buď v páře nebo v troubě na papíru na pečení. Na ochucení používám různé druhy koření nebo třeba jen kopr a někdy také nic.

arrow
profile_image
deniko
od 3. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

lososa rozmrazím, osuším, pokapu citrónem, dávám na něj sůl, pepř a rozmarýn, někdy zasypu lehce moukou, celé to přitlačím lehce prsty do něj, pak osmahnu na oleji, tak zhruba po minutě obracím, abych měla na stejno obě strany, když mám zbytek bílého vína, tak kapánek přileju. Je to mňamka, k tomu brambory nebo rýži a vínko

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené