arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Mirri: Ryby kupuji pouze chlazené, s chutí mražených se to nedá srovnat. Lososa dělám na pánvi pouze na oliv.oleji. Pak jen osolím. Mňam

Dělám úplně stejně. Ještě nikdy se mi nestalo, že by se losos rozpadl

Reaguji na Lusinda:
My když už máme mraženého, tak ho necháme rozmrazit, nikdy tomu nic nebylo
A jinak - losola položíme na pečící papír, každý kousek zvlášť, na to máslo, bylinky, pepř, zabalit (na bocích sepnout takovou tou kancelářskou secvakávačkou), položit na plech a cca 20-30 minut péct

Taky lososa peču v troubě na pečícím papíře s kouskem másla a servíruju s majonézou a citronem, losos si tak ponechá víc šťávy než když se smaží na pánvi.

arrow
profile_image
Malina
od 4. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na sartre:
a na kolik stupnů to v troubě pečeš?

arrow
profile_image
klárka209
od 19. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

tak sem ho včera udělala.. no musím říct byl výbornej ale trošku jsem s tim zápasila a to proto, že jsem ho teda osmahla zprudka z obou stran a pak šoupla do trouby na 140 minut. no 10 minut bylo hodně málo takže pak jsem hot am dala ještě na 10 minut a pak když jsem ho vyndala, tak jsem stejnak musela ještě rozehřát pánev a ještě ho zlehka na pánvi dodělat. nevím čím to bylo ale po těch deseti minutách v troubě byl uplně syrovej

arrow
profile_image
Bounty
od 27. 10. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Zkuste si ho udělat podle mého receptu s kuskusem. Je fakt výborný http://cookingwithsusa.blogspot.cz/2014/12/peceny- losos-s-kuskusem_23.html

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené