arrow
POZOR
Prodejce je na
černé listině.
Nebyla hodnocena

Jaký sýr je na smažení nejlepší? Díky

arrow
profile_image
Mia_Sofia mojeid
od 3. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Eidam 30% - kupuju ten z Penny v modrém balení (asi po 400g - rozkrajuji na půlku, někdy na čtvrtiny) a ten je výborný.

hermelín

arrow
profile_image
marbee
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Vltavín a hermelín jsou na smažení výborné, ovšem já miluju smažené olomoucké tvarůžky mňam

arrow
profile_image
beliveme
od 17. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

já miluju Camember-obyčejný z Globusu,krásně se rozteče,to mi moc chutná...jéé naše Tvarůžky,ty jsou nejlepší,ještě,že to mám k nám do výrobny kousek

arrow
profile_image
dadabus
od 26. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Nejlepší = nejvhodnější je ten, co obsahuje málo % tuku, mastnější se roztéká.
Nejlepší = nejchutnější je podle mne smažený sýr ementálského typu ( Leerdamer, ... ) , ale je potřeba jej dvakrát obalit, jinak se fakt rozteče. Nebo tvarůžky

arrow
profile_image
elllla
od 21. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Minule som vyprážala neúdenú parenicu, lebo sme dostali chuť na vyprážaný syr a iný okrem parenice a karičky nebol. Rozkrojila som ju na štrvrtinky a bola fakt výborná. Inak tiež 30% eidam a tak ako baby radia, najlepšie je ho obaliť dvakrát a použiť nie tak najemno zomletú strúhanku ( kupujeme z Lidlu). Pretože tá jemná skoro prášková horšie drží a opadáva.

arrow
profile_image
Cassidy01
od 26. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já zase miluji nivu ale o smažených tvarůžkách slyším poprvé

arrow
profile_image
Jenulinka
od 4. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

nejlepší je hermouš, hele jak je to s těma tvarůžkama, opravdu to při smažení tak smrdí, že se to nedá vyvětrat? já je chci taky už dlouho vyzkoušet, ale manžel toto nepapá a jestli tím zamořím celý byt, tak mě vystěhuje

arrow
profile_image
Goldenhair
od 25. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Jenulinka: usmaž je, když bude mít přijít tchyně a ujišťuju tě, že se nezdrží dlouho

arrow
profile_image
Áď4
od 20. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Taky mám nejradši hermelín ale neskutečně miluju takový ty sýry, co se prodávaj jakoby už předsmažený

arrow
profile_image
marbee
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Jenulinka:
už jsem je teda dlouho nedělala, protože přítel se nad tím ofrňuje (mimochodem teď je měl zamíchané v houbách, ani o tom nevěděl a olizoval se až za ušima ), ale ten smrad se vyvětrat dá, je to jako s jinýma aromatickýma sýrama...i když mě to teda moc voní

arrow
profile_image
casia
od 6. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

já mám ráda obalovaný Hermadur

arrow
profile_image
eliss_ mojeid
od 19. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji LuxuriousPrincess: ale samozřejmě nesmažený

tak je zkus i někdy obalit, je to fakt dobrota

arrow
profile_image
beliveme
od 17. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

...smažené tvarůžky jsou luxusní-je to teda smrad,že by jeden pad,ale vyvětrat se to dávyrábí se u nás v Lošticích a tak se tady dělají na všechny možné způsoby-třeba s brusinkama a šlehačkouvýborné sou taky obalované s šunkou nebo uherákem...jééé mňam

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené