arrow
profile_image
Berneris
od 14. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

To fakt záleží na chuti každého a fantazii se meze nekladou. Pro mne vede asi niva a vltavín.

Já ještě o smažené nivě neslyšela ale ono se dá obalit už asi vše hermelín vede

arrow
profile_image
Hanullinka
od 9. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Podle mě klasický eidam a hermelín.A teď jsem vyzkoušela obalit romadur a byl moc dobrý.A vůbec při smažení nesmrděl jako když se smaží syrečky.Jo a uzený eidam je taky dobrý obalovaný.

Při obalování není nutné obalit dvakrát pokud místo klasického trojobalu použijete těstíčko (vejce, mléko, mouka) a pak strouhanku.

arrow
profile_image
ILChazz
od 1. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

To záleží na tom, jaký sýr ti nejvíc chutná Já miluju všechny sýry, takže obalujeme hermelín, camembert, mozarelu, nivu, eidam, čím tučnější tím lepší Obal klasicky mouka, vajíčko, strouhanka-dvojitě nebo trojitě, obal je přeci taky výborný, proč ho šidit nějakým těstíčkem K tomu bramborovou kaši, mňam

Jakýkoliv kromě eidam 30% to je hnus a ne sýr.
Nejlepší je obalená niva,hermelín a jiné "tučné" sýry.

arrow
profile_image
radana
od 14. 9. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

77

Obalované tvarůžky jsem vyzkoušela a byla to dobrota, olizovala jsem se až na pr.... prostě za ušima.
Moje ségra zase hodně dělá smaženou nivu - tu moc nemusím. Jinak klasický hermelín u mě asi vede.
Slyšela jsem i o smaženém Romaduru,ale to nemám vyzkoušeno.

Mě chutná gouda, je chuťově výraznější a tučnější - vytékání zabraňuju třemi vrstvami trojobalu a smažím hodně zprudka - pak se strouhanka zatáhne a nevytéká to, ono na to stejně není co dlouho smažit.

Cituji ILChazz: strouhanka-dvojitě nebo trojitě, obal je přeci taky výborný, proč ho šidit nějakým těstíčkem

Já osobně raději chuť sýru než trojitý obal...to už stěží poznáš, co je uvnitř, ne?

Dobrá je sýrová jehla. Po dvou kusech hermelínu, nivy a eidamu napíchnout na špejli jako ražniči a dobře obalit.
Mňamka neskutečná

arrow
profile_image
Saga
od 26. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Určitě klůasická cihla 30% Ráda mámi smažené korbačíky Dneska jsem zkoušela hermelín a dopadlo to...že jsme měli volí oko

Jak smažím tvarůžky: Obyčejný chleba (kmínový, Šumava) nakrájím na silnější krajíčky a ty nakrájím na poloviny, do každé půlky vykrojím vykrajovátkem na linecké kolečka o něco menší než jsou kolečka tvarůžků (ne ty s dírkou). Místo vykrojeného chleba dám tvarůžek. Z každé strany přimáčknu kolečko salámu (nejlépe Herkules nebo Poličan). Pak obalím klasicky jako řízek - mouka, vajíčko, strouhanka. Osmažit. Je to výborné, nikdy nic nevyteče. Dá se jíst jak teplé tak i studené - na nějakou oslavu nebo posezení. Mňam. Vyzkoušejte. (jo, a dobré je to i druhý den ohřáté v mikrovlnce)

Smažím mozarellu. Dobrý je i Babybel.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Klasická cihla - eidam
Hermelín
Niva
Tvarůžky - nejradši je máme zabalené v salámu (šunkový nebo takový ten obyč, co kolem masa ani neprošel ), pak klasicky obalit a šup s tím na čerstvý chleba. Mňamka!!

arrow
profile_image
viana
od 10. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já myslím, že záleží na chuti. Já třeba nemusím eidam vůbec, ale spíš hermelín nebo nivu. A pokud ho proženeš trojobalem tak 3x, neměl by žádný vytéct. A já hlavně nedělám klasický trojobal, ale "salakvardu" - mouka, vejce, mírně vody (musí to být poměrně husté), pak šup do strouhanky. Fígl od kuchařů z restaurací, jinak by se z obalování p...

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené