arrow
profile_image
Taranti
od 17. 1. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Co jíte, abyste neutralizovali kyselé šťávy a vůbec překyselení žaludku, dvanácterníku, střev apod? Zkouším kefíry, acidofilní mlíka - moc mi to nepomáhá, i třeba kys. smetana by měla být zásaditá - nebo se pletu? Mám prý špatnou funčknost střev - není to diagnóza, jen mi při ultrazvuku břicha zjistili větší množství plynů v břiše, což je prý kvůli špatnému trávení v důsledku příliš kyselého prostředí... zelenina by též měla pomoci, ta v syrovém stavu, ovšem hodně druhů mě též nafukuje, takže mi to problém neřeší.

omez cukry v jakékoliv formě a mléko jen acidofilní a opatrně taky pozor na mouku

arrow
profile_image
Tomi
od 20. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Zkus obyčejné živočišné uhlí... dle popsaného dávkování... - proti plynatosti...
Kdyby to nepomohlo, případně pokud do sebe chceš investovat víc, koukni na něco ohledně tzv. zelené medicíny, např. mladý ječmen, řasy atd...
(nedovolí mi to tady dát odkaz)
Tahle verze je dražší, ale samozřejmě lepší...

a omez kávu, alkohol a sladkosti... (nemůžu tady dát ani mrkací smajlík.....)

arrow
profile_image
Taranti
od 17. 1. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Holky,

děkuju vám za vaše info... Ohledně acidofilního mlíka - to mě překvapilo, že tedy kefír nee - ale budu se tím řídit
Ost. rady prozkoumám, díky moc! Bohužel sem sladká - mám ráda hodně buchty, čoko a vůbec sladké...

arrow
profile_image
janis
od 21. 6. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Taranti
...podiv se na stránky justu a od Nahrin super věcičku BASICO.
Je to směs minerálů právě na překyselení organismu. Už mám druhé balení.
Jedno mně vyjde tak na rok, protože si to dávám nepravidělně.
Ale fakt sacharidy je největší neřád !!
janis

arrow
profile_image
Chuchu
od 1. 12. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Blogerka

Zásaditý je i jablečný ocet....to je fakt. Používá se to každé ráno tak lžíci jablečného octa, lžíci medu a voda...mi to pomohlo na akné. Čistí to krev a neutralizuje překyselený organismus.

arrow
profile_image
Pihatka
od 23. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

taky doporučuju jablečný ocet,je to paradox,že kyselá věc neutralizuje,ale je to tak..stejně tak i citron,já už dlouho piju na noc trochu vody s citronem,mívala jsem hodně překyselený žaludek a citron to srovnal

arrow
profile_image
Tomi
od 20. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Tak ještě jednou: vyzkoušela jsem zelený ječmen - neutralizuje kyselé prostředí v organismu, pomáhá celkově očistit organismus ... a doporučuju, já osobně jsem se cítila líp, po určitém čase, kdy jsem to užívala jsem měla pocit i celkově větší energie...

arrow
profile_image
Lentilie
od 21. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Mám dotaz. Když mám poslední dobou neustále kyselo a takovou pachuť v ústech, značí to, že mám překyselený žaludek? Nevím, co s tím mám dělat a děsím se představy, že bych měla někoho líbat. Samozřejmě řádná ústní hygiena je samozřejmostí, používám i žvýkačky atd., ale nemůžu se toho zbavit. Myslím si, že to souvisí i s mým chronickým zahleněním krku, ale jak z toho ven...?

arrow
profile_image
smisek88
od 19. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Taky mi pomáhá voda s citronem, doporučuju! Mám taky překyselený organismus, ale citron to zmírňuje, nevím proč. Hrozně ráda piju víno, ale jelikož to ještě zhoršuje, tak jsem přesedlala na pivo. Nevíte ale o nějakém typu vína, které by mi tak neuškodilo?

arrow
Neprodává v Bazaru

...používám už asi měsíc Pro balance od firmy LR, stojí to šílený peníze...a ta voda s citronem mě zaujala...za pár korun spousty muziky...většinou jsou účinný levný věci, myslím tím jednoduché....žádná chemie atd....jen příroda atd...

arrow
profile_image
baruss
od 8. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

na kysli žalúdok skutočne pomáha ctrón a z liekov blokátory protonovej pumpy tie sa používaju aj pri liečbe H. Pylori ktorý je zodpovedný za vredy je to napríklad omeprazol ale neviem či neni len na predpis... ja som mávala často prekyslenie a zistili mi Helicobactera pylori a po preliečení problemy nemám al z prirodných určite ten citrón a acidko

arrow
profile_image
Mado
od 18. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Taky mám údajně překyselný organismus z mléčných výrobků, které ale paradoxně miluju a nedokážu bez nich být. Zloušela jsem nahradit sojovými, ale ty jsou chuťově opravdu odporné...

Na lačno ráno piju vlažnou vodu z citrónem a ten jablečný ocet, to nezní špatně, ale ta chuť je příšerná Jak ho požíváte, že ho do sebe dostanete?.-)

Byl mi doporučen na odkyselení chlorofyl nebo vojtěška, tzn. chlorella, spirulina a také zásadotvorný korálový vápník. Máte s tím někdo prosím zkušenosti? Např. Chlorophyll Liquid je poměrně drahá záležitost, tak by mě zajímalo, jestli to k něčemu je...

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

chtěla bych obnovit toto téma. V současn době se snažím neutralizovat pomocí kapek z Tužebníku, máte s ním někdo zkušenosti?
Dál jak bylo výše psáno...mléčné výrobky tedy "zakyselují " ??

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené