arrow
Neprodává v Bazaru

Pusinka
Neboj ono to nějak dopadne,a snad ti to výjde moc bych ti to přála

budulinkova
ne to nebylo nic proti já mám zae pohyb ráda i když jen chůzi ale za to pořádnou!

budulinkova
mě příjde nechutné
plivání jídla
budulinkova
Záměrně jsem tam nevypisovala žádný jídelníče
to je jasné každá si musíme najít to svoje

budulinkova
nám tohle v kurzu říkali taky, ale pak při cvičení nám paní říkala ať jíme stejný jídlo co rodina-nebo a´t si to jídlo přizpůsobíme. Takže my třeba máme v neděli k obědu přírodní kuřecí plátek,brambor a vždy nějakou zeleninu - ať už nějaký zeleninový salát nebo zeleninu jen tak nakrájenou.Ale pro sebe jsem si nikdy zvlášť nevařila-jen jsem si dala na talířek málo, a ani to málo jsem kolikrát nesnědla. AŤ jídlo vyplivnem nám říkala taky,možná v tom někde pravda je, ale zdá se mi to divný těsně před obědem něco ochutnat a vyplivnout, když my pak stejně do 10 min. jíme. Hlavní jsou si hlídat kj a pohyb - spalování tuků.

Pusinka
Janeček říkal,že v nemocnici budu tak asi 4 dny, za jak dlouho pustil tebe?
Ahojky,
já jsem byla 4 dny. Ale normálně pouští za 3 dny /když Ti do drénu nateče méně než 20 ml za 24 hod./ Ale s drénama bych asi domů nešla. Já byla ráda že s nima dojdu na záchod. A děti by toasi taky děsilo. Navíc Ti každý den dělá převazy. Ale pokud Ti to bude tak vyhovovat, tak Tě za 2 dny klidně pustí.

petula32
A děti by toasi taky děsilo.
moje děti byly nadšené že se můžo ukoukat jak má maminka hadičku a holka kontrolovala kolik teče ale my jsme trhlá rodinka

mikuldinka
dojdi k mudrovi a nech si napsat orgametril tím si to popřípadě posuneš sama
Taky jsem se ho ptala na prášky co to posunou, on mi řekl,že je osobně proti těmto práškům a ani je nedoporučuje,obsahují hormony a při operaci zvyšují (a prý ne málo) riziko plicní embolie. Tak já nevím, ještě se zeptat na gyndě, co si o tom myslí jiný doktor - o tom riziku embolky. Ten náš gynďák taky hodně operuje,tak zas doporučí třeba jiný způsob než Janeček. Každopádně si název prášků napíšu.

petula32
Já byla ráda že s nima dojdu na záchod.
Jejda. tak koukám, že tam ty 4 dny budu ještě ráda než by mi to vyndal. A šije pak ty dirky po těch drenech,nebo to stáhne nějakou náplastí?

mikuldinka
jak má maminka hadičku a holka kontrolovala kolik teče ale my jsme trhlá rodinka

petula32
A děti by toasi taky děsilo.
Ten nejmenší by to měl určo jako zábavu a už vidím to,že by to vyndal sám i bez doktora.

saksik7
to nějak dopadne,a snad ti to výjde moc bych ti to přála
Díky moc, si zlatíčko.

Pusinka
nedoporučuje,obsahují hormony a při operaci zvyšují (a prý ne málo) riziko plicní embolie
v době operace je už nebereš to věc prvá a za druhé budeš mít punčochy a nesundají ti je než začneš chodit právě jsem myslela gyndaře ne plastika!!

mikuldinka
Díky za rady,hodně si toho vážím - opravdu. ježiš,já jsem hrozná, vždy mám v něčem ale - tenkrát při volbě doktora, zda od vás Kurial nebo pražský Paděra - ALE ta cesta. Teď mám zase ALE při volbě zda prášky ano či ne. Říkám si, když to nemám teď, že by mi to mohlo vyjít, že bych toho 2.10. mohla op. mít v klidu. Jsem hrozná,co?

Pusinka
Jsem hrozná,co?
nejsi hrozná......já bych si prostě v září posunula menses tak aby mi končila nějak těsně před op takžše uvidíš jak ti to přijde teď..vem si že nervy dělaj hodně a jako na potvoru by ti to mohlo vyjít na op.....

budulinkova
podstata věci je asi v psychice.
Jo, to určitě je. Pokud někdo chce-dokáže to. Já mám hodně zpomalený metabolismus a skoro žádný spalování, chci něco zhubnout ale jde mi to opravdu hodně těžce. Za půl roku 6 kilo dole - je to málo,ale jsem za to moc vděčná a to jsem se fakt dřela,teď jsem trošku povolila a váha mi stojí - nepřibrala jsem ani neubrala. Dala jsem si za úkol alespoň 3 kg do října do op. dát dolů,ale jak jsem si to řekla a hlídám se,je to hrozný. Včera vůbec nevím,co se to se mnou dělo.Byla jsem jak bezedná.Křupky odpol. pak do večera jen zelenina a pití,ale přišla jsem domů a začátek taky v poho, pak při plastice s.r.o. zas křupky. Je to hrozný.Děsný chutě,při tom snídaně,oběd i svačina byly vyvážený s hodně bílkovinama. Tak nevím.Ale doufám,že to na mě nepřijde zas dnes - ještě že křupky jsou už snědený .Už mám nachystaný zeleninový salát ještě před obědem.

mikuldinka
jako na potvoru by ti to mohlo vyjít na op.....
toho se bojím nejvíc.
Zas se nějak uklidňuju tím,že už je 7., op mám na 2.10, že jsem to ještě nedostala a že by to mohlo být v poho.Uvidím kdy to přijde tenhle měsíc - pokud to přijde. A na začátku září bych si pro ně musela skočit.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené