Pusinka
né dnes mi přijedou z Ostravy rodiče , včera přijela od kluka mladá , a v neděli ke všem přibude neteř - takže v baráku blázinec - můj úkol - vařit , vařit a zase vařit a mezi tím uklízet

Pusinka
email pořád nejde od mudr jsem si taky vzpomněla , že říkal , že bude někde na stážích a přijede až 2 dny před tím než mne bude operovat. Tak doufám , že už neodjel a odepíše

mikuldinka
ty si tu taky pořád
No pořád úplně ne, Pc mám sice zapnutý od rána, ale třeba otřu prach a zas se jdu podívat zda něco novýho, pověsím prádlo a zas se musím podívat.A pokud se vás tu pak sejde víc, no tak ne a ne se od Pc odlepit..

Pusinka
já se taky před op a těsně po nemohla odlepit

nikky
Tak ti napíše dva dny před operací třeba. Neboj, dyžtak to s tebou probere ještě jednou na sále. Ale ví co dělá neboj .

mikuldinka
Já se po op. - pokud budu sama doma neodlepím vůbec. Jak to jde sedět pár dní po op? Není stále lepší ležet?

Pusinka
nejlepší je furt chodit sedět se ti bude blbě tlačí se ti bříško

mikuldinka
Tak to pak budu u Pc asi muset stát

nikky
Jak máš starý dětičky? To když ti už jezdí od kluka mladá,to bys mohla být za chvíli i babičkou,co? Babička s pěkným bříškem.

budulinkova
já si nechala píchnout inj po probuzení z narkozy a to byla první druhou jsem měla až druhý den na noc ale kvůli zádům..já jsem 4 hod po op šla na wc a večer zase je pravda složila jsem se jsem nízkotlaká a v pátek (op ve čt) jem chodila normálně po pokoji v sobotu jsem jela ráno domů....mne fakt nic nebolelo jen záda

Pusinka
kluci jsou 20 let , 16 ,12 ,10 ,a holka 4

arrow
Neprodává v Bazaru

nikky
Tak to je skvělé aspoň jsme dvě kdo si začne užívat toho klidu jak budeme v nemocnici Kam že ty jdeš ??

budulinkova
Janeček říkal
budulinkova
Janeček mě říkal
Tý jo, s vámi (i s Marki) si tak krásně povídal a se mnou ne[cry]. Proto na mě působil asi trošku jinak,než na vás. Mě připadlo,že jsem z něho informace musela tahat jak z chlupatý deky. Sám od sebe mi neřekl nic. Ale to nic. Jsem ráda,že vy o něm píšete hezky a to mi stačí.
Jo, a jak je to s tím prvním dnem po op? říkal mi,že na sál bych mohla jít mezi půl 11-11 hod. Po op. mě někdo probudí,nebo mě nechají ať se probudím sama? Byla bych radši,kdyby mě vzbudili. Nebo budu po narkoze spavá? To jsou hrozný otázky,co? Ale zajímá mě to.

budulinkova
To já byla do 15 min od něho pryč a vůbec si se mnou takhle nepovídal. Ještě že nekouřím!! On mi taky říkal,že je dobře že nekouřím a že kouření má na hojení velký vliv.

budulinkova
můžu vědět kolik je ti let?
Taky jsem se chtěla zeptat,ale netroufla jsem si. Tak teď se připojuju pro změnu já a jestli se můžu zeptat na to samý?

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené