Esterka1
Já jsem přímo z Ostravy,Byla jsem v Třinci
já jsem přímo z Třinceu koho jsi byla na bříšku a proč ses rozhodla pro Třinec a ne Ostravu?jeká byla cena a kdo tě operoval?

saksik7
jsme tady určitě všechny,co ti držíme palce...tak vzhůru ke krásným bříškům

arrow
profile_image
Marki
od 17. 4. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

ilona1
Milá Ilonko...vůbec toho poblázněnýho doktora neřeš a určitě zajdi na konzultaci k plastikovi.Věř že už jen ten první krok co uděláš tě posune někam uplně jinam.Já byla vždycky kočina a po dětech...dvojčatech má bříško uplně zhuntovaný...dloooouho jsem přemýšlela,zda nechat do sebe říznout,ale ten pocit štěstí při každičké chvilce během dne...sednu si,nic nepřeteče,obléknu menší velikost,budu moci doma chodit svobodně ve spod.prádle....tak na ten se velice těším.Konzultaci mám za sebou a na operaci se těším,věř že tvé břicho je tvé ba ty máš nárok si ho dát do kupy,abys byla sama se sebou spokojená.

ilona1
Ilísku,jak já vím,o čem mluvíš...mám v rodině tři lékaře,kteří tvrdí,že by za žádnou cenu na takovou operaci nešli...ale copak oi vědí...jak se trápím...má psychika co se týče bříška,je dnes a denně vystavená stresům...při oblékání,při kupování oblečení,při sexu s manželem,při hraní si s dětmi...pořád jen vidím své povolené bříško a co je lepší...nemít mindrák,a být v psychické pohodě a nebo se celý život trápit a maskovat jak své bříško schovat aby ho nikdo neviděl?...myslím,že odpově´d je jednoznačná...mně nikdo nepodpoří,ale já si o svém těle rozhoduji sama,sama nejlépe vím,co mně sráží k zemi...takže poslechni svůj vnitřní hlas,který ti napoví...

arrow
profile_image
ilona1
od 8. 8. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Miluše
Ahoj Milusko,

dakujem za odpoved, uz som komunikovala aj s dalsou slovenkou, ktora mala na tomto webe prispevky a povedala mi to iste, co ty. Viem, ze mate pravdu, ale ono hold.... Ked uz sa rozhodnem, ze do toho idem, zas premyslam, co bude na to hovorit manzel a ci sa ma nebude stranit, ked budem mat jazvu cez cele brucho, lebo on moc s mojou operaciou nesuhlasi. Ja viem, ze som prastena, no ale je to tak..........
Inak krasna zmena. Ked budem po konzultacii, urcite sa ozvem.

arrow
profile_image
ilona1
od 8. 8. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Marki
lolasek

babulky ani neviete ako mi to pomohlo a dodalo odvahy. Som rada, ze som nasla tuto stranku a ze su tu vsetko uzasne damy. Uz som sa rozhodla pojdem na konzultaciu. Mate pravdu, je to moje brucho a moje telo. Ja som taky neposeda a vzdy som mala peknu vysportovanu postavu, a teraz to brucho je stale previsajuce a nicim nejde dolu. Takze hor sa k plastikovi.
Marki mas krasne vlasy.
Lolasek, uz mi davno nikto nepovedal Ilisku, super

ilona1
Lolasek, uz mi davno nikto nepovedal Ilisku, super
miluji váš mateřský jazyk,přijde mi poetický a něžný...držím palečky a věřím,že první krok je nejhorší,ale představa výsledku a toho,že si zase navlíkneš věcičky,kterým ses už dlouho bránila...je tak silná a lákavá...těším se jako malá holka a k tomu jít na bříško,jsem se rozhodovala tři roky...teď už mně to 26.8 čeká...bojím se,nebudu lhát...ale věřím v dobrý konec

ILONA:

To je dobře,že jsi se nakonec pro konzultaci rozhodla,uvidíš že konzultace tě nakopne a budeš se na operaci těšit (jako já). Jak už říkaly holky, je to tvé bříško a tvé rozhodnutí zda si ho dáš upravit.Po dětech ty naše břicha dostanou úplně jiný tvar a jsou nehezky vytahaný.Před dětmi jsem taky břicho neměla-ani když jsem si sedla jsem žádný faldík neměla.I ty boky mi tam nějak přibyly. Tak se objednej na konzultačku a třeba stihneš operaci ještě do Vánoc - že by dárek pod stromeček.

Marki
svobodně ve spod.prádle...
to je na tom skvělé taky se teď ráda promenáduju ve spodním prádle a nejlepe před zrcadlem

arrow
Neprodává v Bazaru

ilona1
ahojky, četla jsem si tvůj příspěvek, jak ti gynekolog vytknul tu operaci, já mám takovouhle zkušenost se svým obvodakem, když jsem šla k němu na předoperační, tak jsem to taky pěkně schytala.Co jako od toho očekávám,kdybych raději šla cvičit a nevyhazovala takhle peníze a podobně, ted´ se chystám ještě najednu operaci, ale předoperační si nechám určitě udělat někde jinde, to bych si zase vyslechla
Rozhodni se sama a na nikoho nedej je to tvoje břicho, a jestli tě to opravdu tak trápí,tak není co řešit.
Můj manžel tomu ze začátku ,taky moc nevěřil, že díky nějaký operaci , o který věděl PRD,můžu být někdy bez toho vaku a dnes, jak je nadšený, že souhlasil s tím, že si můžu nechat ještě udělat záda.
pa a držím palce

arrow
Neprodává v Bazaru

Ahoj holky úplně jste mě dojali nevím ani co mám na to napsat.Ale určitě všem Vám moc děkuji jste moje zlatíčka a když už mi to krásné bříško přeje tolik hodných lidiček tak to se musí určitě povéct.
Ještě se tady do středy do rána určitě ukážu.Ale pro ty které třeba se sem už nedostanou budete mi chybět a budu se těšit až se zase dotanu na omlazení a budu moct vložit fotečky.

arrow
Neprodává v Bazaru

Esterka1
To víš že to uteklo ani jsem tomu nevěřila ,že to tak rychle uteče

arrow
Neprodává v Bazaru

Miluše
to víš že se brzo pochlubím a co ty kdy jdeš na opravu??

arrow
Neprodává v Bazaru

ilona1
děkuji a ty se taky na něco chystáš??

saksik7

saksik7
tolik hodných lidiček tak to se musí určitě povéct
neboj neruško na 1000%

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené