Nikdy jsem jsem si to snad ani tak moc nepřipouštěla jako teď, ale to břicho mi vadí víc než kdy jindy. Ach jo, už aby byl říjen. Teď si se mnou do toho října užijete, budu pořád fňukat že už aby byl říjen a že to do října nevydržím. .

nikky
mám nízkej tlak
já jsem taky nízkotlaká, naposledy jsem měla 90/45. Pořád se mě doktorka ptala, zda mi není špatně. Ale já byla v poho. Když dýl stojím a nejsem najedená,tak během chvilky mám černo před očima a během chvilky BUM, ustelu si na zemi. To se mi stává i v krámě,když je u pokladny dlouhá řada - hlavně v zimě,když je v krámě teplo a já mám ještě bundu. Každý se mě pak diví,že je venku taková zima a já sundávám bundu .

Ach jo, jsem tu zase sama. Kde jste všichni

Pusinka

Pusinka
během chvilky mám černo před očima a během chvilky BUM, ustelu si na zemi. To se mi stává i v krámě,když je u pokladny dlouhá řada - hlavně v zimě,když je v krámě teplo a já mám ještě bundu. Každý se mě pak diví,že je venku taková zima a já sundávám bundu .
přesně tak ,takhle to mám momojiné taky . Nepamatuju se , že bych v zimě měla pod zimní bundou svetr . Při největších mrazech ( a na Vysočině jsou mrazy ) nosím byvlněné mikiny nebo trika

Bříško
Holky neblněte já jsem v pohodě. Už lítám po venku a je mně dobře

Avi

Avi
Bože,tak se najez,nerada bych tě měla na svědomí!
Avi
Já tady snad radši nebudu.takový šoky-radši půjdu něco ještě uklízet
ženský přestaňte!!!!!!!!!!!!!!!! mně je vážně už dobře , dívej , už taky zase funguju

nikky
nosím byvlněné mikiny nebo trika
Já taky, pod bundou v mrazu mám jen tričko a je mi skvěle. Kdybych měla mít pod bundou svetr - tak to se mnou švihne ještě doma na schodech .

nikky
To je dobře, že už jsi v poho .

teď jse msi našla jedno téma tady na diskuzi, co mě docela zajímá. Večer budu muset jet z krůty dřív a všechno si to pročíst, pokud se tu večer neseknu zas s vámi.

nikky
já mám takovou diagnozu - manifestní tetanie - omdlívám a mám křeče v rukách a obličeji - kroutí se mi - a kluci mi musí dávat sáček na obličej , abych nenadechovala vzduch ale kysličník uhličitý
to znám....člověk to neovlivní...já mám také tetanku,sem tam sebou seknu...dám is magnezko začnu si dýchat a za chvíli je to ok...ty by ses neměla vystavovat stresovejm situacím,víš to?
jinak všem dobrej den....já jsem si uzobla dvě kuličky hroznovýho vína,ale jinak jsem jen na čaji a voděchtěla jsem si něco dát...koukala jsem do lednice a manžel na mně...si zapoměla,že máš pročišťovací den?...normálně mně dostal...jako by si to držel sám...

saksíka mi je líto...prej vždycky automaticky nasazují antibiotika po opce kvůli infekcím,aspoň tak mi to říkal lucák...
saksíku opatruj se a ať už nic nebolía hlavně,ať se dobře a krásně hojíš

Pusinka
ty máš také tetanku?prej je to nemoc hysterek a vyčerpanejch lidí...já jsem asi obojí

tady nikdo néééníííjdu si číst

lolasek
já tady jsem

lolasek
stresovejm situacím,víš to?
mně to vždycky zase chytlo , když jsem byla doma sama
lolasek
začnu si dýchat
no a to když začnu prodejchávat , tak jdu do křečí - tak musím dýchat do sáčku

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené