Bříško
aby pak nepomíchali léky
to nééé-to dělají ženský tohle byli řidiči a pod.

Bříško
tady na bříškách od stránky 83,
ty si to pamatuješ?já teda ne..........ale možná na to mrknu,abych měla přehled

arrow
profile_image
Martazel
od 4. 5. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

saksik 7 a vsechny odvazne kocky,ktere podspoupily operaci briska,prosim o p o m o c!!!Prohlizela jsem si s dovolenim Vase foto.Ja jsem 14 dni poo,mela jsem asi polovicni brisko nez Saksik 7,ale mela jsem po gyn.oper. nad jizvou ranec,ktery jsem ani cvicenim nedostala pryc,proto jsem se odhodlala i po rocnim cteni Vasich stranek,kde jste se vzajemne podporovaly.Tedy pupik v poho, jizva uprostred bricha taky OK ale na koncich mam kuzi jako nabiranou sukni,to jsem nemela ani puvodne.Uz ted je jasne,ze se to nemuze nijak roztahnout nebo zatahnout,navic ty samecky se i spatne hoji,videla jsem hodne Vasich fotek a zadna to nema,jsem docela zoufala,protoze bolesti byly 10 dni,to bych vytrpela,ale vysledek je neadekvatni, v pa.jdu na kontrolu, ale prosim nepiste mi to bude dobry,to se zahoji i kdyz to budete myslet dobře ,je uplne jasne, ze to dobre nebude.Spis potrebuji radu jak se mam ohradit a jak postupovat dal.Ale pred op.jsem podepsala bohuzel naky papir....Dekuji za fundovanou radu a budu tu zitra rano pa Marta

Avi
možná na to mrknu,abych měla přehled
tak jsem na to mrkla!
Představ si!
já,saksík a pusinkajsme všechny 3se zapojily stejně na jedné stránce-84 to si vůbec nepamatuju a Jiřinanás o 2stránky předběhla
Hele BříškoSoník už sem vůbec nechodí,co?jinak máš pravdu,azalka je nezapomenutelná

Ahooojky holky.
teda Vás dočítat, to je nadliský úkol. Než to přelouskám, tak zase budu mrtvá!!!!!!!!!!!!!

Martazel
Jestli jsi 14 dní po operaci, tak to nic neznamená. Já jsem na koncích na začátku taky měla docela nakrabacenou kůži. Pak jsem začala s masážema a vyrovnalo se to? T o bude určitě v pohodě!!!!!!!!

Martazel
přesně jak píše bříško-je strašně brzy něco posuzovat!Chápu,že jsi zoufalá,že tě to bolelo,ale opravdu je na nějaké negativní závěry ještě čas!Kůže se rovná dlouhou dobu,podívej se mě nebo xxdaielexx na kůži na prsou těsně po opce-jak to bylo jak plizovaná sukně-a nikde po tom není ani památka.Pokavaď to za delší čas bude stejné,tak se počká až si to sedne/jizva pracuje rok,než je její finální podoba/ a pak se ty kousky vyříznou a udělá normální hladká jizva.
Já tohle měla hned po opce-taky na koncích skládačku,sedlo si to a dr.to stáhl a vyřízl-je to lepší,než aby ti dělal jizvu ještě o kus delší než ji máš.

Bříško
nechodí,ale občas si mejlíkujeme
jééé,tak ji pozdravuj
Narazila jsem i na ses ta je tu už od 51

petula32
ahojky Peťu

karairjá tě tam dole vidím!Ty nejdeš mezi nás?

Bříško
Avi

Holky, vy byste si mohly otevřít nějakou plastickou poradnu, když jste tu tak dlouho??????????

arrow
profile_image
Miluše
od 6. 4. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Martazel
....Dekuji za fundovanou radu
Nevím, jestli zrovna moje rada bude fundovaná. Mám asi to stejné na bocích, co máš ty a ještě to přes jizvu přepadá. Mám tam nabranou kůži , bylo to vidět hned po operaci a nespravilo se to. Takže v říjnu po 6 měsících jdu na opravu. Musí to celé znova říznout a bude protahovat jizvu hodně dozadu. Musela jsem prudit a chci to vrámci reklamace. Vymyslela jsem si k tomu další opravy a tak to budu stejně všechno platit znova. tak jestli nejsem blbá. Opravná konzultace s upřesněním bude taky v říjnu.
Ale ty trvej na opravě jako v záruce.
Co jsi mohla podepsat za papír? Snad máš doma kopii, nemáš? A ručit by doktor za svoji práci měl a pokud se nepovedla, tak opravit.
Ovšem zase to bude s bolestí.
Až ti povovolí dělat tlakové masáže tak masíruj alespoń 3 - 4 x denně. Dřív jak za půl roku stejně asi opravu neudělá.
takže vydrž a trpělivost. Že se to zlepší ti nepíšu.

Bříško
ale nepamatovala jsem si ji.
já taky neje nás tu mocinky moc a přeci jen nepíšeme jen sem,takže se ani nedivím,by měla každá hlavu jak balón

Avi
karairjá tě tam dole vidím!Ty nejdeš mezi nás?
Ovečka dočítá těch 100 stránek, co tu nebyla!!!!!!

Tak malej normálně padl za vlastpřed čtvrt hoďkou přišel,že ho bolí hlava,tak jsem ho změřila 37,1 a on hned usnul....tak jsme ho jen přenesli do postele...u něj nezvyklá hodina,chodí nejdřív po 9
Tak doufám,že je to jen ze sluníčka a je utahanej,celej den byl se školkou venku

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené