arrow
Neprodává v Bazaru

Nikde nikdo, tak já jdu teda taky spát, tak dobrou

ovečka
To je můj věčný boj.
Zkus to překonat a tu vyplašenost nechat někde v koutě. A uvidíš , že to bude určo lepší. Dokud to nezkusíš,tak nepoznáš to, co bys mohla třeba v budoucnu dělat a být spokojená.

ovečka
Nikde nikdo,
Byla jsem na jiným tématu,ale ještě jsem tady.

ovečka
tak dobrou
Jdu si taky lehnout.
Přeju ti dobrou noc.

Ráno bude manža v práci, tak tu budu na vás čekat.

Avi, u mě jsi se asi spletla s datumem prvnho příspěvku. Teď nevím, abych to nezkopala, ale já začínala s bříškama na stránce 442 - myslím,že jsem to za tu chvíli nezapomněla,než co jsem to dapsala.

Jiriki
O tej 9,00 až 9,15 budem ležať už na stole....
ještě jsem tady zavítala...i já držím palečky,všechny co mám...andělům vyhlašujem pohotovost....bude to super

ovečka
Jsem ale mě při každém odeslání zprávy počítač řekne že nenalezl server nebo co na blal bla tak to musím jakože potvrdit, pak mě to vykopne z internetu, tak dám zpět a jsem zase zpět, nevím proč mi to tady tak blbne, v práci mi to nedělá
mně to dělá úplně od začátku...dost mně to štve,ale nějak jsem si už zvykla

arrow
Neprodává v Bazaru

lolasek

ďakujem,je pol druhej a ešte si musím umyť vlasy,no však zajtrá to dospím...

arrow
Neprodává v Bazaru

MajkaM
Ahojky no je to lepší,stehy už nemám od soboty začnu jizvu promazávat a tak za týden už masírovat,ale jenom tu jizvu kde ji nemám rozjetou to mě asi teď zlobí nejvíc jinak mám všude jizvu jako vlásek tedy podle manžela já nemám odvahu se na to moc koukat
Jinak co se týče kouření ,já jsem kouřila ještě den před operací a po operaci už ne a budou tři týdny a stejně se mi jizva rozjela a taky jsem měla vodu v břiše,takže nevím myslím že to nemá takový vliv.Jinak jsem slšela že když se přestane že tělo projde detoxem jak nekouříš a potom je tím oslabené,ale neříkal to doktor tak nevím

arrow
Neprodává v Bazaru

Martazel
ahojky ,vítám tě.Já mám jizvu do tvaru kotv až pod prsa a protože jsme se s doktorem nedomluvili jestli mě může rozříznout až mezi prsy tak to nechal a říkal mi že pokud se tam ten vak co tam zůstal nějak nesrovná tak mi udělá liposukci,ale myslím že už ji budu hradit.Ale neboj si opravdu chvilku po operaci a všechno se bude srovnávat několik měsíců než to sedne,já bych na tu liposukci pokud to nesedne měla jít až za třištvrtě roku protože to všechno sedá.
Kdyby jsi vložila foto tak bychom věděli víc,ale neboj všechno dobře dopadne

arrow
Neprodává v Bazaru

Jiriki
hoooodně moc štěstíčka a co nejlepší hojení

arrow
Neprodává v Bazaru

nikky
Vysočina se hlásí mezi Vás

saksik7
ahoj, memám šanci to tady dočítat, hrozně moc se toho tady napíe. Tak jak je? Četla jsem, že jsi měla nějaké problémy, ale snad už je to v pořádku.

arrow
Neprodává v Bazaru

Atanera
Ahojky jo už je to lepší.Měla jsem v břiše vodu no vlastně ji mám pořád ale odtéká .Jinak v jednom místě mám jizvu docela strašně rozjetou je to na pipce,ale doktor mě uklidňoval že se to dá do kupy a potom se to zpraví v lokále.Jinak pořád jsem jako balón,no jo byl to velký zásah tak mi to bude déle trvat.Natekly mi nohy jak jsem měla ten kompres zaříznutý ve stehnech,ale včera jsme ho napárali tak už mě to neškrtí tak uvidím jestli to plaskne.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené