Pusinka
že před rokem umřel taťka
To je právě ono,čím si starší,tím máš víc(bohužel)i smutných zážitků a tím pádem víc důvodů ,proč se hned rozbrečet....Proto se to věkem stupnuje

Izka
A to ti přeju ,do toho nový bříško-Náááádhera
Moc děkuju, však ty víš, že i já tobě přeju jen to nejlepší . A aby si to, čím právě procházíš měla už co nejdřív za sebou a byla šťastná .

Pusinka
My máme děti tři, manžel je podnikatel a nevydělává zrovna málo.
Ano.........my pracujeme oba....nemáme málo,ale pokud bych tohle chtěla dopřát dvěma a více dětem........bychom se museli do práce nastěhovat
Stačila by nám v klidu polovina,ale vychovala jsem si náročné dítko(já byla jako holka vychovaná stejně) a tak holt pracujem nejen pro to,abychom si mohli dopřát,ale taky proto,aby něco zbylo

Izka
ikdyž tenhle důvod ,byl jako jeden z posledních v řadě
U mě to byl jeden z prvních důvodů,vzhledem k tomu,že jsem měla spolužačky a ty často plakaly,že jim rodiče nemohou koupit to a ono.........a dnes to vidím v okolí a třeba i ve škole.....je jiná doba a pokud dítě nemá poslední modu a poslední výkřiky techniky,tak je jaksi v pozadí....dřív stačilo mít dobré známky...dnes.......nemusím to ani psát.

xxdanielaxx
dřív stačilo mít dobré známky...dnes.......nemusím to ani psát.
Jo, a vidím to taky. Já měla taky všechno na co jsem si vzpomněla když jsem bydlela ještě s našima a chodila do školy a i to samý chci aby měly moje děti. Teď co napíšu, je pakatel, ale manža to viděl jinak než já, ale nakonec jsme si to s mladým prosadili.Do školy dali nově automat na to školní mlíko, Míša (syn) chtěl koupit na to tu kreditku,aby si je mohl vybírat. Manžel nechtěl, že mu mlíko můžu dát z domu. Ale dovedu si představit, jak by mu bylo kdyby ostatní děti to měly a on ne. Nakonec jsem mu druhý den dala peníze ať si tu kreditku na to taky koupí. Ale já bych si mlíko z domu taky nebrala .

Pusinka
A aby si to, čím právě procházíš měla už co nejdřív za sebou a byla šťastná .
ono to nebude tak honem,ted jsem ve fázi klidu,protože to neřeším,mám před sebou jiný cíl,na který se mooooc těším

Pusinka
ale manža to viděl jinak než já, ale nakonec jsme si to s mladým prosadili.
Je hezký,že stojíš za klučíkem i proti manžovi
U nás je to podobně...........a věř,že až bude větší a přitulí se a řekne "Mamko,ty jsi moje zlato" tak ti zase potečou slzy.Kluci jsou "maminčiný" i když jim je 18,20,30.......... a nikdo mi nevymluví,že holčičky jsou víc s mamkama.Synek mi říká "Ty moje blondýnko"..........usměje se a já se jen ptám,co zase potřebuje.

xxdanielaxx
přitulí se a řekne "Mamko,ty jsi moje zlato"
To mi říká už teď, když jsme překecali manžu na ty mlíka, tak ke mě přišel , vzal mě zezadu kolem krku, přitulil se a povídal že jsem jeho nejmilejší maminka. Krásně se to poslouchá, ale u tohodle mi slzy netečou - asi jsem si na to už moc zvykla. Ale to víš, jsou to zlatíčka a my pro ně uděláme maximum, aby byly spokojený a šťastný.

xxdanielaxx
Synek mi říká "Ty moje blondýnko"..........usměje se a já se jen ptám,co zase potřebuje.
To je krásný .

xxdanielaxx
dřív stačilo mít dobré známky...dnes.......nemusím to ani psát.
To určitě ano.Přiznám se,že jsem v takový situaci,kdy se právě toho děsím.Přeji ti,že jste na tom tak ,jak jste a musím přiznat,že i tak trochu závidím.Ale Matýsek je na světě a tak se s životem musím poprat a vím,že to ani pro něj nebude jednoduchý..Ale život jde dál,člověk je jednou dole,jednou nahoře a tak doufám,že se to taky někdy zlomí.

Izka
ono to nebude tak honem,ted jsem ve fázi klidu,protože to neřeším,mám před sebou jiný cíl,na který se mooooc těším
to je dobře, že máš klidovou fázi, potřebuješ to. Nervíky ti moc nepomůžou. Ale vydrž a buď silná. Všechno zvládneš. A až budeš mít nový bříško, budeš v poho ještě víc, a kdo ví, třeba budeš mít víc sebedůvěry a třeba s ito nebudeš tak připouštět. Ale ty to určo zvládneš, držím palce .

Pusinka
hele něco na zasmání.....u nás není klasický vztah rodič-dítě.
Synek mi říká šéfe...po opce mi říkal náčelník "zjizvené prso" a poslední hláška byla minulý týden...."Mamko,ty jsi moje stará malá mamka s mladejma kozenkama" on je fakt pako o půl hlavy větší jak já už jenom čekám,až mě bude vodit ze zadu za krk jak Bohoušek v Kurva hoši.... tu starou tetu.

Izka
člověk je jednou dole,jednou nahoře a tak doufám,že se to taky někdy zlomí.
Neboj, prožíváte těžký období všichni, nejen ty, ale děti to taky vnímají - hlavně ta starší. Až to bude všechno vyřízený, uvidíš, že se ti uleví a bude to lepší.

Izka
že i tak trochu závidím
kočko........je to ale za cenu toho,že kluk tady je většinu dní sám!!!!!!!!

Izka
Ale život jde dál,člověk je jednou dole,jednou nahoře a tak doufám,že se to taky někdy zlomí.
Ono se to otočí neboj

xxdanielaxx
už jenom čekám,až mě bude vodit ze zadu za krk jak Bohoušek v Kurva hoši.... tu starou tetu.

xxdanielaxx
on je fakt pako o půl hlavy větší jak já

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené