arrow
Neprodává v Bazaru

Pusinka
Jsem z Varnsdorfu, a chystám se k němu, ale mám rozbitý auto, tak můsím čekat do příštího týdne až se vrátí přítel, tak to musím nějak vydržet.

ovečka
kousek na straně a pod tím mám takový tvrdý
Já to mám tvrdý zas nad dírou.
ovečka
že je to hnis a že to prasklo že to chtělo ven.
Mě z toho teda skoro nic neteče. Gázu s desinfekcí dávám čistou ráno, odpoledne a večer na spaní. Když odpol je skoro čistá,vymněním jen malej čtvereček s desinfekcí - obdélníkový gázy přes vrch nechávám i do toho večera. Zavolej mu a domluv se s ním, být tebou to nenechávám na příští týden, třeba ti to půjde sešít - tak aby to udělal co nejdřív,aby se to nerozjíždělo dál....

petula32
bochánek v podpaží.... a vůbec nic nenamítal, takže už se chystám k
Já chcííí takýýý aby manža neměl kecy. Co když uděláme výmněnu manželů, ale až přestanu brát ten Warfarín, abych mohla na boky. U těch asi připomínky mít nebude, ale potřebovala bych asi stehna dřív než zadek .

arrow
Neprodává v Bazaru

petula32
Tak teda začnu proplachovat, ale fakt z toho mám hrůzu, doufám že se do tý díry trefím, protože jsem schopná si to prohlídnout jen na fotce.

budulinkova
tak to máš teda nedostatky pro dnešek
Hmmm, já to napravím, nebojAle přišla jsem před chvílí domů. Před osmou jsme už byli ve školce, pak do lékárny pro dalčí řepík, na nákup a do drogerky a ke sklenářoj a domů. A než co jsme udělali takový kolečko tak bylo skoro 10 hodin. Mladej chodí pěšky (sebrala jsem mu už kočárek), tak to jde pomalejc, protože se zastaví u každýho plotu a sebere každej kamínek....... .

Pusinka
Já chcííí takýýý aby manža neměl kecy. Co když uděláme výmněnu manželů
To si moc nedělej iluze. On neremcal, protože je cena cca 7000 Kč a na konci ledna budu mít narozky. A na lipku chci v únoru. Jinak zadek a nohy si budu muset zhubnout sama
kdyby jsme příští rok nekupovali ten byt, tak by došlo možná i na prsa

arrow
profile_image
trdlo
od 5. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reni, ahoj! Tuto stránku jsem našla, protože jsem chtěla najít spojení na pana doktora Holušu. Byla jsem na bříšku u něj před třemi lety, pak si mě fotil po roce, jak to vypadá, tak jsem mu chtěla říct, zda si nechce udělat obrázek po třech ltetech. Jestli chceš, obrázek Ti pošlu. Hodně jsem tenkrát zhubla, tak mi kůži uřezal. Ale co to udělalo s mým vzhledem, to je opravdu neuvěřitelné. Tak jestli chceš, ozvi se mi na vo.da zavin email cz a já Ti najdu, jak jsem vypadala před tím a teď. Může se mi ozvat kdokoliv, kdo toto čte. Stojí to za to, jizva je téměř pryč a jinak je v kalotkách. Dáša

ovečka
jsem schopná si to prohlídnout jen na fotce.
Se zrcátkem ne? Já musím mít zrcátko, protože nad dírou mám otok - což je dobře - a nevidím si tam .

arrow
Neprodává v Bazaru

Pusinka
No já to taky tak měním třikrát denně,teče mi z toho někdy víc někdy míň, je fakt že ten tvrďák tam je pořád, i když mi ta jizva nad tím praskla, možná to vůbec nesouvisí, akorát mě to bolí.V pondělí a dneska jsem mu poslala email s fotkama a asi mu zkusím zavolat ať se na to mrkne, ale je mi jasný že se tam musím co nejdřív dostat.

ovečka
akorát mě to bolí
Mě to teda vůbec nebolí a ani nebolelo, všechno to stříhání - jak tý odumřelý kůže do hloubky,tak to vystříhávání tuku jsem vůbec necejtila.

arrow
Neprodává v Bazaru

Pusinka
Já to měním vždycky v leže, takže asi jak ty mám taky ten vršek víc oteklej, takže to vidím tak zhruba a z uctivý vzdálenosti, vždycky to jako trošku vymačkám , otřu řepíkem a rychle připlácnu betadinem, no a mezitím to ještě vyfotím, abych si to mohla prohlídnout.

petula32
kdyby jsme příští rok nekupovali ten byt, tak by došlo možná i na prsa
Ty dávám úplně až na poslední místo a ani si na ně iluze nedělám - i když by to bylo pěkný je mít. Nejdřív co t opůjde musím vyhodit ty boky a pak asi ty stehna......A až manža uvidí, jak vypadá blbě ta velká prdel, tak třeba zasponzoruje .

budulinkova
já se začínám bát, z těhle pooperačních komplikací mám větší hrůzu než ze samotné opky
Neboj, většinou je to bez komplikací. A rozjetá jizva se zase spraví... chce to jen hodně trpělivosti ......... uvidíš, jak holky budou mít jizvičky až se jim to zahojí.

budulinkova
já se začínám bát, z těhle pooperačních komplikací mám větší hrůzu než ze samotné opky
Ničeho se neboj, není nikde psáno, že se to děje u každý - podívej na Peťu, jak to má krásný a všechno bez komplikací.......

arrow
Neprodává v Bazaru

budulinkova
Je to fakt nepříjemný,když se to takhle zkomplikuje, sice to není nějaká zvláštní bolest, mě to teda trochu bolí, ale je to spíš alespoň u mě záhul na psychiku, ale přesto můžu říct že bych do toho šla znova, protože je to maximálně úžasný bejt bez tý cejchy, když se ráno probudím a mrknu na ten lavor, tak těch pár měsíců než se to zhojí ráda vydržím.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené