arrow
profile_image
susinek87
od 3. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Chtěla bych se zeptat jestli jste někdo zkoušel péc chleba v troubě? AJaký recept na chleba v tomto případě použít?

arrow
profile_image
Junkyska
od 26. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já sice peču domácí chleba v pekárně, ale i z trouby bude výborný

http://recepty.vareni.cz/domaci-chleb-peceny-v-tro ube/

arrow
profile_image
Luiza
od 16. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Zkoušla jsem to poprvé minulý týden , jde to bez problémů. Na webu je spoustu receptů, jde o to, jaký chleba chceš upéct (kváskový, bílý...).

arrow
profile_image
susinek87
od 3. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Luiza: Na webu jsem sice našla spousty receptů, ale je tam doba kynutí 18 hodin! což jsem myslela, že postačí na kynutí jen jedna hodina..

Ahoj, pekla jsem podle receptu tady a byl moc dobrý. Jen to vypracování těsta, to byla docela posilovna

arrow
profile_image
susinek87
od 3. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Junkyska: děkuji za recept určitě ho zkusím

arrow
profile_image
Amnesia
od 18. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

jste mě naladily, už mám kvásek a jdu na to

arrow
profile_image
DragonLady
od 10. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Junkyska: Teď ho peču

arrow
profile_image
susinek87
od 3. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já se do toho vrhnu až zítra jsem zvědavá jak to dopadne

arrow
profile_image
DragonLady
od 10. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji susinek87: jsem zvědavá jak to dopadne

Když se povedl i mně, tak určitě dobře. Příště ale bude ze žitné mouky nejspíš.

arrow
profile_image
susinek87
od 3. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na DragonLady: tak chlebík už kyne

Chleba peču taky v normální troubě,pekárnu doma ani nemám a všichni si ho strašně pochvalujou,vždycky hned zmizí

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

holky, poraďte prosím osvědčený a odzkoušený recept na domácí chleba...na netu jich je mraky a nevím kterej vybrat.
A jakou používáte formu? Děkuju!

arrow
profile_image
Veselka10
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Wánek: Dokud jsem neměla pekárnu a nebo i nyní, když chci jiný tvar, tak uplácám normální kulatý bochník na plech..

arrow
profile_image
Lauritta
od 18. 7. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já zadělávám v DP a peču normálně v troubě, během pečení potírám vodou nebo vodou s octem.
Nejjednodušší bílý chléb-bez DP
500g hladké mouky, 200-250 ml vody, půl balíčku čerstvého droždí (20 g), lžíce oleje, lžíce octu, kmín, sůl, možno i trochu anýzu
Zaděláme kvásek (teplá voda, droždí, špetka cukru a trochu mouky), přidáme mouku a ostatní přísady a necháme na teplém místě vykynout.Po vykynutí těsto propracujeme, vytvarujeme bochník a necháme na plechu pod utěrkou ještě nakynout.Pečeme při 180 st do zezlátnutí kůrky, potíráme vodou (nebo vodou s octem).

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené