arrow
profile_image
Kachidlo
od 26. 11. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na susinek87:
Dvakrát jsem pekla chleba a v obou případech z toho byla kamenná bomba.Ale byl tak krásný a voňavý, že jsem na něj týden koukala jako na dekoraci. Čím to je, že to tak tvrdne? Co je špatně? Byl to normální recept, asi z žitné, špaldové, nebo jaké mouky. Jednou za čas si koupím krabici už namíchaných ingrediencí do trouby a peču to v bábovkové formně. Vyjde vždycky.

arrow
profile_image
dadabus
od 26. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Kachidlo: Čím to je, že to tak tvrdne?

Mí kolegové si zde někdy dělají chléb v pekárně, po upečení je vynikající, ale na druhý den se musí krájet pouze pilkovým nožem, vrch je přímo nechutně tvrdý a vnitřek se drobí. Nevím, kde mají soudruzi chybu, asi ta směs je na kočku
Máti někdy, když se ji chce, peče doma chléb z celozrnní směsi z Lidla, té dá půlku pytlíku a k tomu ještě třetinu obyčejné mouky, do toho slunečnici, tykvové jadérka, ... cokoliv a peče to v smaltové kulaté míse. Povedlo se ji to pokaždé.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené