Ahoj, chci k valentýnu udělat příteli pizzu ve tvaru srdce, máte s tím už nějaké zkušenosti? budu ráda, za kterékoliv názory

arrow
profile_image
Clarrkys
od 16. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Najít se recept na těsto na pizzu a vytvarovat nebo ho vykrojit pomocí formy do tvaru srdce...

Ano to vím . Ale jestli musím ty okraje nějak udělat, jako jsou na obrázku..

55521007876019617_J4.jpg

arrow
profile_image
Clarrkys
od 16. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Když budeš na to těsto dávat to, co chceš, nedáš to úplně do kraje (vykyne to tam víc)... pokud myslíš tyto okraje

arrow
profile_image
Siiri
od 18. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji ef01: musím ty okraje nějak udělat,

to se udělá samo. nakyne to tam více, protože tam nedaš oblohu. Už jsi někdy pizzu pekla?

Tohle ti přijde těžké? nebo nevíš jak na to? proboha.. uděláš normálně těsto vyválíš a uděláš do tvaru srdce a u okrajů toho trochu víc a sroluješ to tam...

arrow
profile_image
smarny mojeid
od 28. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji panda08: Ani nemluvím o tom, že jsem v životě neviděla nikoho válet pizzu. Ono válet kynuté neni žádná sranda, tudíž je lehší pizzu buď "vymačkávat" na plechu, nebo těsto vytahovat.
Pizza se dělá normálně steně tlustá(respektive tenká), ty okraje takhle vyskočí samy tím, že nemají na sobě žádnou oblohu.

Taky to tak dělám. Já i koláče z kynutého těsta vymačkávám a vytahuju přímo na plechu a to i pro pizzu platí.

arrow
profile_image
ElizabethZlo
od 6. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Nebo upeč klasickou pizzu a potom okousávej okraje do tvaru srdce

arrow
profile_image
dendabol
od 17. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na ElizabethZlo:

Cituji panda08: sranda, tudíž je lehší pizzu buď "vymačkávat" na plechu, nebo těsto vytahovat.

Souhlasím! Přítel pracoval jeden čas v pizzerie a tam se těsto neválí klasickým válečkem, ale vymačkává se.

arrow
profile_image
ILChazz
od 1. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na panda08:
Na tom není vůbec nic těžkého když uděláš dobré těsto, já nejsem žádný machr ani zkušený kuchař a zvládám to bez problémů V pizzerii, kde pizzu válejí válečkem bych si ji teda nedala

arrow
profile_image
ILChazz
od 1. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na panda08: Hele těsto je úplně klasické - na dvě pizzy asi hrnek vody, lžičku cukr, lžičku droždí (dávám v prášku), 270g hl.mouky, trocha soli a lžíce oliváče - konzistencí aby bylo hodně vláčné ale nelepilo. Pak se musí jen nechat v teple pořádně vykynout, když do něj píchneš prstem, měl by zůstat důlek a nevracet se. Jde vytahovat jedna báseň

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené