Nové otázky a odpovědi Přehled poraden Parfémy a vůně

Byla to Chanel Fraiche nebo Tendre?

+Položit otázku

vůně, Chanel Fraiche, Chanel Tendre

17. 06. 2013

saiiimona se ptá:

Dobrý den, jsem v koncích, včera jsem byla v parfurce a očuchala jsem tam toho mraky, s tím, že pak kouknu na internetové nabídky, ale... Strašně se mi zalíbil Chanel eau ... a teď nevim, jestli to byl fraiche nebo tendre.. Tak trochu mi přopomínal Chloé see by Chloé, takový podobný typ, nevíte která to byla? Moc dobré vodítko jsem Vám nedala, že?
17. 06. 2013

odpovídá

  • Radek Ondrášík

    Radek OndrášíkVe světě parfémů, vůní a kosmetiky se pohybuje již velkou řadu let. Po létech působení v klasickém maloobchodě zakotvil v internetové parfumerii. Parfums.cz je největším českým a slovenským prodejcem parfémů na internetu. Provozuje síť internetových parfumerií a zajišťuje i distribuci parfémů desítek kamenných obchodů. Je držitelem řady kvalitativních certifikátů a v letech 2009, 2010, 2011 a 2012 jej zákazníci v obou zemích zvolili za nejpopulárnější eshop bez ohledu na obor.



Dobrý den, bohužel z popisu to opravdu nejsem schopen identifikovat. Klonil bych se k Fraiche, ale ruku do ohně bych za to nedal. Zkusím přidat dva odkazy na recenze, třeba z popisu dokážete lépe určit vůni. http://www.arome.cz/parfemy/chanel/chance-eau-fraiche/ a http://www.arome.cz/parfemy/chanel/chance-eau-tendre/

Další dotazy z poradny Parfémy a vůně