Nové otázky a odpovědi Přehled poraden Parfémy a vůně

Paradise od Orifflame

+Položit otázku

vůně, Oriflame, Paradise

26. 06. 2013

Milý_Medvěd se ptá:

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli se dá najít stejná nebo podobná vůně jako je parfémová voda Paradise od Oriflame. Většina jejich vůní se podobá jiným, nebo rozhodně nevoní :-) Tato je naopak moc hezká a neznám žádnou podobnou. Díky za odpověď.
01. 07. 2013

odpovídá

  • Radek Ondrášík

    Radek OndrášíkVe světě parfémů, vůní a kosmetiky se pohybuje již velkou řadu let. Po létech působení v klasickém maloobchodě zakotvil v internetové parfumerii. Parfums.cz je největším českým a slovenským prodejcem parfémů na internetu. Provozuje síť internetových parfumerií a zajišťuje i distribuci parfémů desítek kamenných obchodů. Je držitelem řady kvalitativních certifikátů a v letech 2009, 2010, 2011 a 2012 jej zákazníci v obou zemích zvolili za nejpopulárnější eshop bez ohledu na obor.



Dobrý den, je to velmi zajímavá a líbivá vůně, každopádně najít stejnou vůni nepůjde. Každá vůně je originální a půjde spíše najít vůně, které budou mít podobný charakter. Pak bude záležet na Vás zda Vás tyto alternativy osloví, nebo ne. Zkuste tedy vyzkoušet např. vůni Roberto Cavalli Just Cavalli, případně Lancome Miracle či Lanvin Oxygen.

Další dotazy z poradny Parfémy a vůně