Adidas Action 3 antiperspirant roll-on recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Adidas Action 3 antiperspirant roll-on
Antiperspiranty, deodoranty Adidas Action 3 antiperspirant roll-on - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Adidas Action 3 antiperspirant roll-on - obrázek 2
5 3 15
  • Průměrné hodnocení 3
  • 20% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 79 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Adidas

Recenze produktu
Adidas Action 3 antiperspirant roll-on

věk
25-34

Další recenze od 14.7.2014 11:29:06

Tento antiperspirant v kuličce jsem měla v modré a růžové verzi. Bohužel mě ani jedna moc nenadchla. Docela dlouho trvá, než zaschne, tudíž se nemohu ihned obléci. Navíc trochu lepí, což není moc fajn. Naopak se mi ale velmi líbí jejich vůně. Voní opravdu moc hezky, především modrý a růžový, které mám já. Co se účinku týče, tak funguje tak půl napůl. Znovu ji se už nekoupím.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • účinnosti
  • trochu lepí
  • déle zasychá


věk
35-44

Další recenze od 16.10.2013 13:24:41

Dle mého názoru průměrný antiperspirant. Mám sice ráda kuličkové verze deodorantů a antiperspirantů, protože rychle na kůži zaschnou a nedělají mi fleky. Tento mi ale přijde, že není moc účinný a je potřeba se během dne několikrát ještě přetřít. Cena je sice více než příznivá ale díky jeho slabým účinkům si raději připlatím za kvalitnější.

  • cena
  • příjemná vůně
  • moc před potem nechrání


Tento produkt si pořizuji několik let, konkrétně modrou variantu Fresh. Všechny uvedené nedostatky jsou sice pravda, ale já jsem na vůně parfémů a deodorantů docela háklivá a vždy když si jej koupím, vím co mám očekávat. Na mé pocení přiměřeně postačí a pak voní tak, jak jsem zvyklá. Často jej střídám s ostatními deodoranty/antipers., ale stále hledám ideální kombinaci kvalita-cena a hlavně příjemná vůně se kterou bych byla spokojená na několik let, protože nejsem ráda za vůně, které se vám omrzí. Takže, nevím, zda doporučit, ale pokud vám voní a neprodukujete příliš koláčů, tak vás asi toto neurazí.

  • vím, co očekávat
  • příjemná vůně
  • roll-on jednoduchá aplikace
  • musíte být opatrní s oblečením


věk
25-34

Další recenze od 20.1.2013 12:13:09

Tento aniperspirant bych hodnotila spíš jako deodorant. Pocení mi vůbec nezabránil, ani nikterak neomezil. Spíše jen potlačuje zápach. K poměru cena/výkon to byl propadák. Navíc tak prapodivně lepí a na obleení mi vytvářel mapy. Rozhodně bych nedoporučila.

  • vůně
  • lepivost
  • nefunguje


věk
35-44

Další recenze od 17.8.2012 14:03:20

Sensitive: celkem hezky voní a podle mého je to jeden z nejúčinnějších deodorantů, který eliminuje mé nadměrné pocení a jeho vůně je cítit poměrně dlouho. Ráda se k němu vždy vracím. Navíc jsem jej v Rossmannu objevila za akční cenu. Možná trošku cítím lepivý pocit než zaschne, ale je to vždy jen chvilka.

  • účinnost
  • cena
  • trošku lepí


věk
35-44

Další recenze od 24.7.2012 14:42:05

Tento kuličkový antiperspirant jsem měla ve stříbrné verzi Pro Clear. Moc se mi líbí jeho vůně, ta je pro mě u antiperspirantů jedna z nejpříjemnějších. S ochranou proti pocení jsem byla spokojená, ale já se nijak výrazně nepotím tak jako tak. Vůně v podpaží vydrží celkem dlouho. Neměla jsem pocit, že by lepil, se skvrnami na oblečení jsem se u něj taky nesetkala (černou ale téměř nenosím, takže u této barvy posoudit nemohu). Líbí se mi i obal. Za mě tedy celkově spokojenost, neuvědomuji si nic, co bych vytkla. Nevím, jak voní ostatní verze, ale Pro Clear si určitě zase někdy koupím.

  • vůně (stříbrný Pro Clear)
  • ochrana proti pocení
  • hezký obal
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 22.7.2012 12:09:27

Fresh: Od tohoto antiperspirantu jsem čekala alespoň nějaké omezení tvorby potu, když údajně pomáhá i sportovcům při sportu, což já opravdu nejsem. Potila jsem se úplně stejně jako bez něj, navíc dost lepil, hodně pomalu zasychal a srážel se ve žmolky, což moc dobře nevypadalo. Plusem je aspoň pěkná vůně.

  • pěkná vůně
  • lepí
  • na pocení neúčinkuje
  • pomalu zasychá


věk
25-34

Další recenze od 22.7.2012 11:46:35

Mám zkušenost s modrým Fresh, oranžovým Intensive a růžovým Control, kromě oranžového jsou vůně moc příjemné (a i ten není nijak špatný). Nevýhodou je, že déle schnou a trochu oproti jiným lepí. Není to ideál, používala jsem před lety kdy jsen se skoro ještě nepotila, dneska bych si podobný drogerkový deo už nekoupila.

  • vůně
  • malá účinnost
  • trochu lepí
  • déle schnou


věk
35-44

Další recenze od 12.4.2012 14:16:04

Control: Z tohohle antiperspirantu jsem nebyla nadšená. Nemám nějak zvlášť problémy s pocením a přesto mi vůbec nevyhovoval. Pocení omezuje prúměrně a hodně květinově voní - to ale od antiperspirantu nechci, na to mám parfém!! A nejvíce mi vadí, že děla skvrny na oblečení, hlavně černém. Rychle jsem se vrátila ke své oblíbené Rexoně.

  • praktické kompaktní balení s kuličkou
  • voní - je to ale přednost?
  • voní po kytkách což mi trochu vadí
  • v omezování pocení průměr
  • dělá skvrny na oblečení, hlavně černém


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 12:26:10

Control: Ze začátku jsem tento antiperspirant používala běžně na den, teď už ho mám spíš jen na sport a na cestování. Nevyhovuje mi hlavně to, že dělá na oblečení bílé skvrny. U mě poměrně dobře zabraňuje pocení a pohlcuje zápach, ale je pravda, že nemám s pocením problémy. Znovu bych si ho ale nekoupila právě kvůli flekům na oblečení.

  • praktické malé balení
  • pohlcuje zápach
  • dělá skvrny na oblečení
  • pomalu se vsakuje


věk
35-44

Další recenze od 10.4.2012 10:11:32

Control: Původní záměr koupě na sportování, bohužel svůj účel absolutně neplní. To že se potím mi ani tak nevadí, ale to že nepolhcuje pach a člověk po něm smrdí to mi hodně vadí. Stejný výsledek se projevil i u běžného použití. Jako antiperspirant naprosto zklamal.

  • pěkný obal
  • nefunguje
  • nepohlcuje pach


věk
35-44

Další recenze od 10.4.2012 09:42:31

Control: Neurazí, nenadchne. Pěkně voní, ale je v popdstatě takový, jako ostatní antiperspiranty. Je potřeba chvilku počkat, než zaschne a i pak dělá na oblečení skvrny. Hlavně na černém. Mám tento růžový a stříbrný typ a znovu bych si je nekoupila. I když je pravda, že žádný antiperspirant (kromě dricloru) nemá účinek, jaký bych si přála.

  • vůně
  • déle zasychá
  • dělá fleky


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 08:59:37

Control: Podle mě nebyl vyroben spolu s vrcholovými sportovci, to je jen blbá reklama... Nepoužívala jsem ho na sport, ale normálně na běžné nošení a určitě jako antiperspirant nefunguje. Já bych řekla, že to je spíše takový deodorant. Vůně je hezká a i vydrží, když se zpotím, na konci dne to stále pěkně voní, ale potu to nezabrání. Z balení se po čase odlupuje v rozích nápis (nálepka).

  • vůně
  • dostupnost, cena
  • nefunguje jako antiperspirant


věk
25-34

Control: Od tohoto antiperspirantu jsem čekala mnohem víc, jelikož byl vyvinut spolu s vrcholovými sportovci. No bohužel, pocení úplně nezabrání a na černém oblečení zanechává bílé skvrny. Jinak ale příjemná vůně.

  • vůně
  • na bílém oblečení zanechává skvrny
  • nezabrání vzniku potu


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Balea Deo Roll-on

2.8 44% 4 recenze