Adidas Action 3 Antiperspirant Stick recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Adidas Action 3 Antiperspirant Stick
Antiperspiranty, deodoranty Adidas Action 3 Antiperspirant Stick - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Adidas Action 3 Antiperspirant Stick - obrázek 2
Antiperspiranty, deodoranty Adidas Action 3 Antiperspirant Stick - obrázek 3
Adidas (19)
2.2 z 5 5 2.2 12
Celkem 12 recenzí


5 hvězd
8%
4 hvězdy
8%
3 hvězdy
17%
2 hvězdy
33%
1 hvězda
33%

Koupilo by znovu
9 %

Recenze produktu
Adidas Action 3 Antiperspirant Stick

Další recenze od 30.3.2015 17:02:09

Tento antiperspirant jsem si koupila nahodou, ale rozhodne bych ho nikomu nedoporucila. Koupila jsem si Control, protoze jsem verila, ze potu zabrani. Pokud jste zvykle nosit antiperspirant v tasce, u tohoto bych vam to nedoporucovala, mne se rozdrolil na kousicky. Zklamal me, protoze zanechaval bile stopy na vsech barvach tricek, "zalepil" vam podpazi a potu nezabranil. Jeho vune se mi nezda intenzivni, ale radsi bych nejakou obycejnejsi.

  • hezky design
  • zanechava stopy
  • neprijemny pocit v podpazi
  • neomezi pot


věk
35-44

Další recenze od 3.11.2014 20:52:25

Tento tuhý antiperspirant mi moc hezky voní. Přijde mi ale, že není moc účinný. Vždy během dne musím ještě opakovat aplikaci. Fleky na oblečení mi nedělal, nicméně se nijak extra dobře nevstřebal a tak nějak divně se na pokožce drolil. Hodnotím jej jako průměrný a příště dám raději opět přednost kuličce před tímto tuhým. Ale vůni má opravdu pěknou (mám ten ten oranžový).

  • hezky voní
  • drolí se


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2014 16:12:58

Velké zklamání... Jediné, co se na něm vyvedlo je celkem pěkný obal a vůně. Samotný antiperspirant je suchý, drolivý a při nanesení zanechá podpaží úplně bílé. Myslela jsem, že je to třeba jen vadný kus, ale po přečtení jiných recenzí se stejným problémem, to vypadá, že to tak nebude a chyba je někde jinde. :-(

  • vůně
  • drolí se


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2014 21:51:26

Tento antiperspirant (oranžový) jsem si nedávno koupila jen v proto, že byl v akci (za 30,-) - vůně mi byla po čichu příjemná, ale po aplikaci mi byla vůně vyloženě odporná, nesedlo mi. Navíc jak už je napsáno v recenzích výše - drolí se, barví na tmavé oblečení a vytváří divný povlak na pokožky, který jde špatně mytím dolů. Před pocením neochrání. Obal mi přijde také nepraktický. Žádné pozitivum nevidím, znám daleko lepší přípravky, nedoporučuji.

  • žádné
  • drolí se
  • odporná vůně (oranžový)
  • barví na oblečeni
  • divná konzistence
  • nechrání před pocením
  • nekvalitní balení


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2014 12:59:18

Intense (oranžový): Koupila jsem za 30,- Kč ve slevě, nebyl prošlý. Nanášel se dobře, žmolky mi nedělal, ani mě nedřel, konzistence je tužší, ale tak akorát. Vůně je zvláštní, ale po pár použitích jsem si zvykla. Proti pachu bojuje účinně. Bohužel pro mě obsahuje hliník, což je hlavní důvod, proč už si jej nekoupím. Jinak bych koupila znovu.

  • nedře
  • obsahuje hliník


věk
25-34

Další recenze od 22.10.2013 19:05:05

Tento tuhý od adidasu je naozaj strašný. Teda neviem, či som mala len zlý kus ale neodporúčala by som ho nikomu. Pri aplikácií mi robil biely nános, ktorý mi bol nepríjemný. Časom sa začal celý droliť a zanechávať mi kúsky . Vôbec mi nepomáhal pri potení, iba mi špinil oblečenie. Balenie postupne podišlo nechcel ísť späť do obalu a musela som ho zatláčať rukou. Naozaj neodporúčam, neskôr som ho vyhodila do koša.

  • žiadne
  • nepomáha na potenie
  • zanecháva biely povlak
  • drolí sa


věk
25-34

Další recenze od 22.9.2013 08:06:42

Měla jsem stříbrnou verzi. Jako jediná nevoněla jako vůně do záchodu. Konzistence tohoto antiperspirantu je strašná, při nanášení se drolí, opadává. Během hodiny udělá v podpaží nechutné žmolky. 2 hvězdičky dávám za ochranu před pachem, kterou antiperspirant zvládá dobře. To, že bych se nepotila ale říct nelze. Doporučuji nekupovat, jsou to vyhozené peníze.

  • Ochrana před pachem
  • Balení
  • Drolí se
  • Dělá žmolky
  • Neochrání před potem


věk
25-34

Další recenze od 4.7.2013 11:40:44

Koupila bych znovu, ale zmizely z pultů téměř přes noc už cca rok a půl je nemohu nikde sehnat. Milovala jsem ale ten modrý, protože měl příjemnou, téměř pánskou vůni, hodně předcházel potu a když už, tak ho spolehlivě zakryl vůní. Super na sport. Pak ještě růžový, ten byl zase příjemně jemný a dívčí. Teďse bohužel dají sehnat jen v podobě kuličkového (nesnáším to lepení) nebo toho na stříkání. Cena je trochu vyšší, když se ale vychytá akce, je to pohodě.

  • vůně
  • konzistence
  • cena je trochu vyšší


věk
25-34

Tento antiperspirant mě strašně zklamal. Čekala jsem, že když už je to Adidas, tak to bude aspoň účinné. Sice hezky voní, ale to by bylo asi tak všechno. Nejdříve jsem měla ten modrý - šel do koše. Po dvou letech jsem si koupila ten stříbrný a doufala, že jsem si před tím koupila třeba jen nějakýho zmetka, ale zase. Používala jsem ho v létě. První dvě hodiny to šlo. Po dvou hodnách vůně nikde, měla jsem v podpaží bílé fleky a odpadávaly ze mě žmolky.

  • vůně
  • drolí se
  • zanechává bílé fleky
  • neúčinkuje


věk
25-34

Další recenze od 22.7.2012 18:29:41

I mě z něj odpadávaly kousky, je docela suchý a drobivý, takže jsme si už nikdy další nekoupila. Měla jsme modrý, voní svěže a ochránil před zápachem, před pocením samotným ale ne. Nedoporučuji používat 24h po holení, docela podráždil pokožku. O chlup lepší jsou Adidasy v kuličce.

  • hezké vůně
  • drobivý
  • po oholení pálí


Další recenze od 6.5.2012 11:11:54

Intensive (oranžový): Zakoupila jsem v DMku na základě slevového kupónku. Krásně voní a před potem uchrání, ale při jeho nanášení odpadávají kousky. Musí se vysouvat postupně a opatrně, jinak se ulomí. Není vhodné kontrolovat vysouváním kolik ho ještě máte. Takže za mě nedoporučuji.

  • vůně
  • odpadávjí z něj kousky



věk
25-34

Další recenze od 5.5.2012 20:06:36

Intensive (oranžový): Za sebe nedoporučuji. Měla jsem Intense s oranžovým víčkem - vůně příjemná, ale ta konzistence! Při nanášení z něj odpadávaly kousky, a to nebyl prošlý ani nevhodně skladovaný. Navíc se z něj v podpaží tvoří žmolky, které vypadají dost nechutně. Co se týče obalu, tak se stick špatně posunuje dolů - nedoporučuji kontrolovat, kolik antiperspirantu v tyčince ještě zbývá, protože se potom špatně vrací zpátky. Proti pocení ale funguje spolehlivě.

  • vůně
  • funguje proti pocení
  • žmolkuje se v podpaží
  • odpadávají z něj kousky
  • tyčinka se špatně zasunuje


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené