Alpa Francovka lihový bylinný roztok recenze a zkušenosti

Kůže Alpa Francovka lihový bylinný roztok
Kůže Alpa Francovka lihový bylinný roztok - obrázek 1
5 4.9 16
  • Průměrné hodnocení 4.9
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 45 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Alpa

Recenze produktu
Alpa Francovka lihový bylinný roztok

věk
15-24

Skvělý pomocník v domácnosti. Používám k desinfekci vymáčknutých pupínků, k desinfekci pudrových produktů, je vhodný k promazávání bolavých míst. Také používám při nachlazení, neznám nic lepšího než francovku na cukr a zapít teplým čajem, bolest v krku okamžitě zmizí. Tento výrobek se doma určitě neztratí.

  • levný
  • účinný


věk
35-44

Další recenze od 6.12.2013 14:07:46

Francovka už dávné roky u nás doma nesmí chybět:). Je to jeden z mála výrobků který si drží desetiletí stejnou kvalitu. Používáme jí na různé štípance, desinfekci, ale i na bolavá místa, ať už jsou to svaly apod. jako mazání nebo na zuby a dásně jako kloktadlo. Na mazání si ji trochu vylepšuji přidáním 7 hřebíčků. Týden nechám vylouhovat, průběžně lahvičku otáčím a za týden mám perfektní mazání na bolesti téměř všeho druhu.

  • víceúčelovost
  • pomáhá od bolesti
  • desinfikuje
  • příjemná cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 22.11.2013 15:07:23

Tento výrobok kupujeme do domácnosti zas a znova. Používame ho na ranky alebo pri potretí predlaktia , keď je človeku špatne. Veľmi mi pohol ale pri dezinfekcii, keď som si dala nastreliť náušnicu. Využívame ho taktiež s cukrom na lyžičku, tiež pocite na vracanie.Má naozaj veľa využití . Praktické balenie podľa toho či cestujete alebo do domácnosti. Cena je super a ja ju odporúčam každému.

  • cena
  • kvalita
  • balenie
  • využitie
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2013 13:17:19

Francovka je vyloženě všestranná klasika, která v domácí lékárničce nesmí chybět. Když jsem byla malá, tak mě s ní prababička celou před spánkem potírala :D Dnes ji využívám především na přetížené svaly, klouby. V případě objevení pupínku po ní také sahám, krásně ho vysuší. Jistě má i mnoho jiných uplatnění.

  • všestranné využití
  • nic


věk
25-34

Je jen pár výrobků, které se kupuju v kosmetice stále dokola a dokola a které pořád fungují. Ale Alpa patří mezi tyto výrobky bezesporu. Nemám žádnou výtku ani k tekuté Francovce ani k mastičce. Používám po sportu, na bolest kloubů a svalů, na pupínek, na únavu (namažu si s ní lehce spánky), na hruď při alergii nebo rýmě apod. Kupuju vždycky to největší balení, které vydrží hodně dlouho.

  • osvěží
  • multifunknčí využití
  • cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2013 12:13:00

Klasika, která se drží snad v každé domácnosti už slušnou řádku let. Hodí se snad na všechno, má univerzální použití. My ji doma používáme hlavně jako desinfekci v mnoha různých případech (např. při odřeninách, ale i po holení, nebo na rozedřený puchýř), pálí jako čert :D. Dá se použít i do koupele, uvolňuje svaly (ale na to mám radši tu zelenou, než tu klasickou). Doma ji jinak nepoužíváme, ale má i mnoho jiných využití, obsahuje docela dost alkoholu, takže ji někdo i pije, jinak je díky dezinfekčním účinkům dobrá i na kloktání.

  • všestranné použití
  • desinfekce
  • uvolňující koupele
  • na kloktání
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 3.5.2013 15:24:23

Naprostá klasika, která nám doma nesmí nikdy chybět. Má opravdu všestranné využití, například Alpu ráda používám na pupínky, hezky je desinfikuje a vysuší. Skvělá je i na masáže, obklady, štípance a já ji strašně ráda používám na opary. Jakmile cítím, že mě svědí ret, potírám Alpou a ta mi to místo hezky chladí. Už hotové opary zase vysušuje a ty se tak rychleji léčí.

  • cena
  • všestranné využití
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 3.5.2013 14:22:46

Francovka je klasika našich babiček. Používám ji na masáže a prohrátí unavených svalů, při bolestech zad nebo jako desinfekci, když si koupím nové naušnice a čistý líh zrovna není po ruce. Narozdíl od jiných produktů s podobným použitím je opravdu levná. Navíc se mi hrozně se mi líbí retro design jejího obalu. Vzhledem k vysokému % lihu smaozřejmě vysušuje pokožku.

  • prohřeje
  • uleví namáhaným svalům
  • desinfikuje
  • vysušuje pokožku


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2013 16:14:24

Alpa Francovka je snad největší klasika ze všech klasik a všichni ji moc dobře známe. Má opravdu všestranné využití. Používáme ji hlavně na masáže, protože krásně prohřeje unavené svaly, na klouby, k inhalaci a na kloktání při bolavých dásních. Občas si nakapu i pár kapek do koupele jako relaxaci a hned se mi lépe dýchá. Nejvíce ji však používám na různé štípance a pupeny jako dezinfekci. Pupínek krásně vysuší a rána se zároveň nezanítí. Malé mínus dávám za opravdu vysokou koncentraci lihu, takže je občas moje pokožka přesušená a podrážděná.

  • dezinfikuje
  • všestranné využití
  • cena
  • díky lihu může vysušovat


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2013 15:03:03

Nesmrtelná klasika, která má u mne už mnoho let své stálé místo. Má příjemnou vůni a kůži chladí. Protože obsahuje i alkohol používám ji lokálně na pupínky. Do Alpy naházím pár kusů hřebíčku (koření), který má skvělé dezinfekční účinky. S tímto roztokem pupínek potřu a mám klid. Nemohu si to vynachválit, pupínek dezinfikuje a vysuší. Za pár korun mám skvělého pomocníka a nemusím utrácet za zázračné gely, mastičky apod.

  • Mnohostrané využití
  • Cena
  • Nic


věk
15-24

Další recenze od 3.2.2013 12:13:43

Klasika. Když dojde, okamžitě jdu kupovat novou. Má všestranné použití. Já ji používám třeba i na vypálení pupínku, jednou za čas na hloubkovou očistu obličeje, který pak namažu mastným krémem. Skvělá i na natažené svaly, potřete, promasírujete a zabalíte a ony se krásně prohřejou.

  • cena
  • využití


věk
25-34

Další recenze od 10.10.2012 14:52:06

Je to naše stálice v domácí lékárničce a u rodičů a babičky taky stále vede. My ho používáme hlavně při bolestivosti určitého místa a vmasírujeme, místo se tak krásně prohřeje a uvolní se a brzy už nebolí. Působí také dobře jako dezinfekce, i když docela pořádně zastudí chvilku po nanesení, ale nic hrozného to není oproti té extra "svěží vůni".

  • dezinfikuje
  • dobrá na masáže - prohřeje pokožku a uvolní svaly
  • neznám


věk
25-34

Univerzální produkt, který má doma snad každý. Dá se využít na mnoho způsobů-jako dezinfekce, na masáže, do koupele. Mám ráda ostrou bylinnou vůni Alpy. Já osobně ji používám jako dezinfekci a v zimě na prohřátí nohou a diž zmiňované koupele. Tomuto výrobku nemám co vytknout.

  • cena
  • široké využití
  • nenašla jsem


věk
15-24

Další recenze od 30.8.2012 18:54:03

Francovku máme doma stále. Mažeme si s ní štípance, bolavé a unavené nohy, které po namazání a následném zabalení do deky krásně prohřeje. Má vysoký obsah lihu, takže ji i spousta mužů popíjela jako alkohol :). Dá se použít na spoustu věcí, včetně koupelí.

  • prohřívá
  • dezinfikuje
  • díky vysokému obsahu lihu na kůži může být agresivní


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Podobně hodnocené

Bepanthen Plus Krém

4.9 98% 10 recenzí

Hůře hodnocené