Alpecin Coffein Shampoo recenze a zkušenosti

Šampony Alpecin Coffein Shampoo
Šampony Alpecin Coffein Shampoo - obrázek 1
5 4.1 31
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 81% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 109 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 31 recenzí
  • Výrobce Alpecin

Recenze produktu
Alpecin Coffein Shampoo

věk
35-44

Další recenze od 10.4.2012 14:48:23

Tento šampon zkouším už skoro druhý měsíc a musím říct,že změny vidím.Vlasy opravdu rychleji rostou a tolik nepadají.Není mě moc příjemná vůně šamponu a po umytí mám vlasy dost takové hrubé,ale rozčešu je v pohodě.Po vysušení jsou ale vlasy na omak příjemné a pevnější.Neobsahuje silikony.Osobně musím říct,že se v lékárnách těžko shání,na netu to lze mnohem lépe.

  • vlasy jsou pevnější
  • rychlejší růst vlasů
  • vlasy tolik už nepadají
  • neobsahuje silikony
  • mě vadí vůně
  • těžko se shání v kam.lékárnách


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Koupila jsem si ho kdysi v lékárně ze zvědavosti, používala jsem ho delší dobu, jelikož jsem mu dávala velké naděje a změnu jsem žádnou nezpozorovala, akorát jsem měla vlasy strašně hrubé a špatně se mi rozčesávaly. Taky mi hodně vadila divná vůně šamponu.

  • pro mě žádné
  • hrubé vlasy a špatně se rozčesávaly
  • divná vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Šampon jsem zakoupila na základě kladných recenzí tady na Omlázku a jsem s ním celkem spokojená. Problémy s vlasy nemám, možná proto nepozoruji nějaký markantní účinek, mám jej na posílení, celkovou výživu. Vlasy opravdu víc zacuchá, ale to je absencí silikonů, takže po použití aplikuju balzám a je to v pořádku. Vůně je taková pánská, nic moc, ale svěží. Šampon nemohu zhodnotit z hlediska zhoustnutí vlasů, ale pevnější je udělá. Zdá e mi lepší než Plantur.

  • zpevní vlasy
  • dodá výživu
  • vůně
  • někomu může vadit bezsilikonové složení


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 26.4.2012 13:00:43

Tento šampon jsem poprvé vyzkoušela před dvěma lety, kdy mi začaly vlasy hodně padat. Hned po prvním použití mi vlasy padat přestaly! Což se mi nestalo u žádného jiného šamponu, takový malý velký zázrak, ale přisuzuji to tomu, že šampon obsahoval hodně máty, na vlasy měl chladivý účinek a byl to pro ně takový šok, že okamžitě přestaly padat, jinak si to nedokážu vysvětlit. Na zhuštění vlasů vliv neměl, jen na to padání. Vůně je pánská, ale dá se přežít. Vlasy jsem zacuchané neměla, naopak, šly snadno rozčesat, ale přitom je nijak nezatěžoval. Při koupi druhé lahvičky byl ale účinek mnohem slabší, i co se týče chladivého účinku - buď si vlasy zvykly, nebo změnily složení.

  • jemný
  • chladivý účinek
  • vlasy přestaly padat
  • pánská vůne


věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
hnědé

šampon jsem poprvé použila před dvěma lety, kdy mi během kojení začaly šíleně padat vlasy. kamarádka měla stejný problém a poradila mi tento šampon. v podstatě ihned vlasy padat přestaly a staly se silnější. podruhé jsem ho použila letos v zimě, kdy během léčby AD opět došlo k padání vlasů. během užívání AD a šamponu padání zmírnilo, ovšem úplně přestalo až po vysazení AD. ale spokojená jsem byla v obou případech. krásně osvěžil pokožku i s použitím tonika.

  • splnil, co jsem čekala
  • žádné


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Šampon používám pouze občas, střídám s jinými šampony, ale i tak mohu říci, že proti padání vlasů u mě působí, rychlejší růst jsem nezaznamenala, to bych ho asi musela používat častěji. Vlasy se mi po něm méně vlní, takže po umytí šamponem jsou pevnější, ale také hrubší.

  • působí na padání vlasů
  • vlasy jsou pevnější
  • nevidím


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 26.7.2012 09:50:09

Šampon používám pravidelně asi již několikátý měsíc a vidím určitý pokrok v rychlosti růstu vlasů. Někomu vadí "pánská" vůně šamponu, mně rozhodně ne. Je to osvěžující a nestalo se mi, že by mi při myti zacuchal vlasy, jak někteří píší. Dobře se mi po něm i vlasy rozčesávají a to mám poměrně suché vlasy ke sklonem k třepení a lámání se. Jsme s ním spokojená, používá ho i partner.

  • líbí se mi pánská vůně
  • cena
  • stimuluje růst vlasů a osvěžuje pokožku hlavy
  • pro mě žádné


Další recenze od 15.8.2012 09:39:48

Vlasy mi padaj asi 2. měsíc docela intenzivně. Samozrejmě jsem zahájila veškerou výživu zevnitř - křemík, želeno,, biotín, atd, ale tohle se může projevit až o dost později. Abych do té doby nebyla jako Kožak, zkusila jsem všechno možný (Termal šampón, Vichy, ampule Arvit..), až jsem se dočetla o Alpecinu. Měl skvelě recenze, tak jsem zkusila. Takže - již po 1.umytí se padání opravdu zmírnilo, ale - objevily se lupy. Né trochu, opravdu HODNĚ. Mimo to jsou vlasy jako dráty. Tak teď nevím, co je horší, jestli padání anebo ty brutální lupy..

  • cena
  • účinný
  • lupy
  • vlasy jako po lahvičce tužidla


Další recenze od 9.9.2012 20:24:48

Na základě kladných recenzí jsem si tento šampon zakoupila, protože mi moc nerostly a hodně padaly vlasy (mám je jemné a spíš suché). Používala jsem ho několik měsíců podle návodu a účinek u mě naprosto žádný. Vlasy mi rostly stejně jako před používáním (poznala jsem podle odrostů), padaly snad ještě více, navíc šampon hodně vysušuje, následkem čehož se mi vlasy třepí. Navíc bez kondicionéru bych je vůbec nerozčesala. Zbytek šampónu letí do koše, nebudu své vlasy dále trápit.

  • žádné jsem nezaznamenala
  • bez účinku
  • vysušuje vlasy


Další recenze od 8.11.2012 17:21:56

Take jsem si na zaklade recenzi tento sampon koupila. Pouzivam ho jiz dva mesice a nejake zmeny nezaznamenavam....Pripada mi, ze mi vlasy padaji jeste vice. Na mou pokozku je prilis agresivni....Spis bych doporucila na mastnejsi vlasy...Prece jedno pozitivum a to je lesk.

  • lesk vlasu
  • padani vlasu


Další recenze od 20.11.2012 11:06:37

C1 si nemůžu vynachválit! Používám cca 2 měsíce a výsledky jsou opravdu znát - mám hrozně moc podrustků takže je vidět, že opravdu funguje! Malá nevýhoda je, když jsou vlasy mokré, že jsou hrubé, ale po uschnutí je vše v pořádku... Na vlasech zůstává krásná vůně :)

  • krásně voní
  • opravdu zabírá
  • malá dostupnost
  • špatně řešené víčko


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 22.12.2012 22:11:57

Kdysi jsem tento šampon používala a opět jsem se k němu cca po pěti letech vrátila a opět jsem moc spokojená. Vlasy se tolik nemastí, méně padají a jsou i lesklejší a pevnější. Navíc je dostupný v každý větší lékárně. Za mě spousta muziky za málo peněz!

  • lesklé vlasy
  • nemastí vlasy
  • dostupnost
  • cena
  • pevnější vlasy
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 23.12.2012 16:25:14

Šampon jsem si koupila, protože jsem se dočetla chválu, jak urychluje růst vlasů. To bohužel nemohu potvrdit, mám hodně dlouhé vlasy a navíc nebarvené vlasy a na těch se rychlost růstu špatně pozoruje. Nicméně šampon samotný je moc fajn - vlasy hezky umyje, jsou lesklé a pevné. Mohl by přeci jen lépe vonět, to mi ale nijak extra nevadí.

  • bez silikonů
  • vlasy jsou lesklé a pevné
  • mohl by lépe vonět


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 23.1.2013 21:59:19

Super šampon,který je k dostání pouze v lékárnách. Sice je určen pro pány (má i takovou vůni), ale to ničemu nevadí :D Opravdu pomáhá proti vypadávání. Nevím, co je pravdy na tom, že podporuje růst, tak dlouho jsem ho zase nepožívala. Neobsahuje silikony

  • neobsahuje silikony
  • pomáhá proti vypadávání
  • nevím


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 19.8.2013 11:33:52

Doufala jsem, že po pravidelném používání tohoto šamponu se mi tolik nebudou mastit vlasy a rychleji porostou, omyl. Tento šampon s mými vlasy nic neudělal. Mastí se mi pořád stejně a rychlejší růst také nepozoruji, jako jiné slečny. Navíc moc nepění a špatně se otevírá. Už si ho nekoupím, dopotřebuji a budu ráda. Stejnou (ne-li lepší službu) mi udělá balea za 30,-...

  • nic
  • je drahý
  • vlasy se mi mastí stále stejně rychle
  • špatně se otevírá


Za mě nejlepší věc proti vypadávání vlasů a podporu růstu. Vlasy se ani tolik nemastí a zdají se být víc vzdušné. Používám tento šamón už po několik let, většinou v období podzimu a konce zimy, kdy vlasy vypadávají nejvíc. Vůně není nijak ohromující, ale po umytí zmizí, navíc když si dám kondicionér. Po každém šamponu používám kondicioner a k tomuto se nejlépe hodí od Baley- cofeinový. Vlasy po šamponu trochu zdrsní a zpevní, ale to lze zpravit trochou kondicionéru. Tento šampon je lepší používat delší dobu cca. měsíc. Vždy se k němu vracím.

  • snížení vypadávání vlasů
  • větší objem
  • silné vlasy
  • růst nových vlasů
  • stačí používat méně šamponu
  • nemastí vlasy
  • nezatěžuje
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

So šampónom som naozaj spokojná. Mám problémy s padajúcimi vlasmi a vyskúšala som už veľa šampónov. Tento patrí medzi tie lepšie. Vlasy mi menej padajú, vyzerajú zdravo. Síce sú bez objemu a hneď upadnú ale šampón ani objem nesľubuje. Vôňa mi je príjemná a taktiež dobre pení. Kupovala som ho v lekárni a ak nenájdem lepší tak sa určite budem k tomuto vracať. Balenie je pekné, len mi vadí, že človek nevie koľko v ňom ostáva. Taktiež mi začali rásť tie jemné vlásky pri čele. Cena nie je vysoká, odporúčam.

  • cena
  • vôňa
  • vlasy menej padajú
  • žiadne


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 30.1.2014 03:10:39

Šampon zkouším už tři týdny a už vidím výsledky. Při mytí jsem mívala kartáč plný vlasů a po používání tohoto šamponu se vypadávání fakt zredukovalo. Dokonce při posledním umytí jsem měla jen pár vlasů vypadlých, což je u mě nemyslitelné. Nesouhlasím akorát s recenzemi, že po umytí jsou vlasy nerozčesatelné, že se musí používat kondicionér. Nesouhlasím. Už při mytí je znát ta jemnost ve vlasech a kdybych celá léta nepoužívala masky a kondicionér po umytí, tak si je ani nedám. Šampon dobře pění a ta vůně mi vůbec nevadí. Někdo říká, že je pánská vůně cítit ještě po umytí - není to pravda. Vůně se hned vytratí. Co se týče růstu. Zatím je "brzo", takže nemůžu zase soudit, jestli má šampon na růst vlasů nějaký vliv. Ale uvidíme.

  • Dobře pění
  • Opravdu redukuje padání vlasů
  • Vlasy jsou jemné po umytí
  • Nic


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 23.2.2014 18:25:28

Šampon jsem začala používat na doporučení mojí kamarádky, které dost pomohl, zakoupila jsme ho teprve před týdnem, hned při prvním mytí mě překvapila mentolová svěžest a příjemně pálil na pokožce hlavy. Někomu může vadit "pánská vůně" , mě se ovšem líbí a když si použijete masku nebo kondicionér, nebude po vůni ani památky, ovšem bez masky se mi vlasy cuchají a připadají mi jako dráty. V kombinaci s maskou na vlasy spokojenost.

  • Příznivá cena vůně dostupnost
  • Bez masky na vlasy jsou vlasy hrubé


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Šampon jsem používala pravidelně skoro 2 měsíce a tak nějak nevím.. Vlasy v kartáči po česání mám stále, takže nějaké zmírnění padání se nekonalo, ale mám ho v normě takže to nebyl ani tak účel koupě. Alpecin jsem chtěla zkusit spíše pro zajímavost kvůli recenzím. Musím říct, že jsem po něm měla (hlavně ze začátku používání) fakt super vlasy! Nadýchané, objemné, silné a narovnané. Po delším používání už tomu tak nebylo ale myslím, že mi po něm vlasy docela vyrostly plus se objevily nové podrosty a vlásky. Pánská vůně se mi líbí, ale jako nevýhodu vidím 2 minutové působení šamponu.

  • bez silikonů
  • lesklé vlasy
  • osvěžuje
  • nové vlásky
  • růst vlasů
  • vůně
  • silnější vlasy po umytí
  • objem
  • nemastí
  • nepomohl mi při padání vlasů
  • musí se nechat působit


věk
25-34

Další recenze od 25.2.2014 18:26:04

Používám tento šampon už pul roku i s tonikem musím říci, že je to nejlepší a nejšetrnější šampon co jsem poznal kombinace s tonikem pokožku dostatečně prokrvuje aby jsem mel vlasy silne a pevné. Sem tam od času si dám indicky olej bylinkový aby mela pokožka nějaké živiny. Máme v rodině geny na vypadavání vlasu , muj otec je holohlavý a ja v 30letech nemam ani kouty :)

  • méně chemických přísad než ostatní komerční produkty
  • kein problem


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 15.7.2014 07:43:25

Nevím jestli jsem si to vsugerovala, ale po prvním použití mi přestaly vlasy padat o 50%. Před koupením jsem si každý večer vyčesávala chomáč vlasů. S tímto šamponem mi vlasy padají už jen v normě, sem tam jeden vlas a večer po umytí pár vlasů. Šampon neobsahuje silikony, takže vlasy jsou po něm "hrubší" a mají větší objem, než po uhlazovacích šamponech se silikony. Za mě naprostá jednička. nyní používám v kombinaci s Boiharem a vlasy rostou jako z vody :)

  • Opravdu funguje
  • Nezatěžuje vlasy silikony
  • Cena
  • Neznám


věk
45-54

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 14.10.2014 08:31:28

Supr šampon po cca týdenním používání mi přestaly padat vlasy! Za mne jednička a to jsem vyzkoušela od Vichy drahé ampule, absolutně bez efektu. Vlasy se rozčesávají dobře, na konečky používám BB od Gliss kur a vlasy mám krásné a lesklé...,vůně mi nevadí. Jediné co bych vytkla je dvouminutové působení šamponu na vlasové pokožce..

  • krásné lesklé vlasy
  • nevýho 2 min působení


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 15.12.2014 20:27:20

K šamponu jsem se opět vrátila. Vlasy jsou určitě pevnější, méně vypadávají, dokonce mi začaly růst i "miminka" - malé vlasy kolem obličeje. Navíc šampon neobsahuje silikony (tudíž neuhlazuje tak moc vlasy), ale poté používám balzám na rozčesání do konečků. Někomu může vadit pánská vůně, ale mě nijak nevadí, je to taková svěží.

  • bez silikonů
  • pevnější vlasy
  • dobře pění
  • nic


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Dlouho mě trápilo nadměrné vypadávání vlasů. Při každém mytí se mi při pohledu na opravdu plný kartáč vlasů chtělo brečet. Vyzkoušela jsem toho fakt spousty a žádné velké zázraky se neděly. Pak jsem na doporučení zkusila Alpecin a zhruba po 4 týdnech se začalo dít něco, v co už jsem ani nedoufala. Vlasy téměř přestaly padat a začaly mi podrůstat takové ty klasické baby vlásky. Jsem vážně nadšená! Budu kupovat dále.

  • bez silikonů
  • opravdu funguje
  • svěže voní
  • hodně pění
  • nic


Další recenze od 22.10.2015 12:13:06

Má mám s Alpecinem taky dobré zkušenosti, používala jsem i jiné přípravky, ale nejvíce mi sedl Alpecin. Myslím, že je vhodný hlavně ze začátku, neslibuje zázrak, jako ostatní značky, ale určitě vlasy zpevní a vlasy mi po něm padaly výrazně méně. Výborný výrobek,objednala jsem i příteli. Tady je navíc super cena.

  • vlasy jsou pevnější a tolik už nepadají. Cena
  • málo dostupná


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 2.6.2016 13:05:58

Když jsem uviděla jak počet vypadnutých vlasů ubývá, hned jsem si ho zamilovala. Je to jeden ze šamponů, který vážně splňuje, co slibuje. Vlasy jsou po umytí hustší, sice hrubější, ale když se použije maska nebo kondicionér, tak je výsledek skvělý. Plusem je absence silikonu a pomalejší maštění vlasů u pokožky hlavy.

  • bez silikonu
  • hustší vlasy
  • vlasy méně vypadávají
  • vlasy mohou být hrubší


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 16.10.2016 20:34:40

Zdá se mi, že s podzimem mi pokaždé víc padají vlasy, navíc jsem přešla na jiný druh antikoncepce, tak jsem si řekla, že je čas na šampon proti padání vlasů. Jsem v půlce druhého balení, používám cca dva měsíce. Padání vlasů se skutečně výrazně omezilo, zdá se. Ale šampon mé dlouhé vlasy dost vysušuje, mám je v horší kvalitě - na omak se zdají tenčí a křehčí, navíc se při umývání děsně cuchají, musím používat kondicionér a šampon z vlasů opravdu důkladně vypláchnout, jinak hrozí lupy. Dvouminutové působení mi vůbec nevadí, zatím stihnu peeling, nebo něco podobné. Celkově mám ze šamponu smíšené pocity, příště zřejmě zvolím něco jiného.

  • omezuje padání vlasů
  • vlasy jsou křehké a sušší


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 30.10.2016 13:09:14

Mám docela dlouhé vlasy a moje kořínky nejspíš vypovídají služby. Taky jsem začala trochu víc vlasy barvit takze jsou namáhány až až. Hledala a vyzkoušela jsem plno šamponů vodiček, tabletek...ale nic nepomohlo..pak jsem si objednala z internetu hodně propagovaný šampon nicmene jsem asi udelala velkou chbyu. Všichni šampon chvalili ale me vlasy padali jeste vic a ješte byli hodně hrube a nerozčesatelné, řikala jsem si že to je jen mezistádium kdy si vlasy zvyknou..po dvou lahvičkach šamponu mi ale nekdo řekl že to je šunt tak mi nezbyvalo nic nez tomu veřit a zahodila jsem ho. A koupila jsem Alpecin. Přesto že je pro muže, mě pomohl, vlasy mi tolik nepadaji jako dřiv, na vůni jsem si zvykla a voní mi. Jen pravě nevim jestli by to zlepšeni přislo s kterýmkoliv šamponem po tom co jsem uzivala ten šmejd nebo je alpecin opravdu tak dobrý. Samozřejme vlasy mi padají svou délkou ale ne v takové míře jak před alpecinem, Takže uvidíme dál, zatím rozhodně doporučuji.

  • pánská vůně
  • nyní nově lehce k sehnání v DM
  • kvalitní vyhovující obal
  • méně vypadaných vlasů
  • možná trochu cena, ale na dobre věci je asi dobré si připlatit


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Na padání a maštění vlasů mi byl doporučen tento šampon, který je u nás k sehnání většinou jen v lékárnách. Na tyto dva problémy mi opravdu pomohl, s jeho pomocí jsem si vlasy pak myla třeba jen jednou týdně a po dlouhidobějším používá padání vlasů přestalo úplně. Na drhu stranu vlasy mi trochu zhrubly a bylo potřeba při jejich mytí použít i kondicionér anebo masku. Jinak se špatně rozčesávaly.Vůně je taková svěží, spíš pánská.

  • Pomáhá na vypadávání vlasů
  • Neobsahuje silikony
  • Odpadá potřeba mýt vlasy tak často
  • Dostupnost
  • Vysušuje vlasy
  • Někomu může vadit vůně


věk
25-34

Další recenze od 22.11.2017 19:23:14

Moje stálice v koupelně, používám občas na hloubkové vyčištění a osvěžení vlasové pokožky. Nepostradatelný je pro mě také v období jara a podzimu, když mi více vypadávají vlasy a já se trošku bráním přírodě a chci mít pořád hustou kštici. Prodlužuje terminální růstovou fázi vývoje vlasu a tak oddálí čas vypadnutí.Neobsahuje žádná změkčovadla a tak vždy používám balzám nebo masku( ty ale používám vždy i s jinými šampony).

  • Vlasy opravdu skoro přestanou vypadávat
  • Mentolové osvěžení vlasové pokožky příjemné zejména v létě
  • Dostupný v každém DM
  • Vysoká cena
  • Vlasy jsou špatně rozčesatelné a hrubé je nutné použít balzám


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Dixi Březový šampon

4.1 79% 8 recenzí

Hůře hodnocené