Alterra Beauty Balm 6 in 1 recenze a zkušenosti

BB krémy Alterra Beauty Balm 6 in 1
BB krémy Alterra Beauty Balm 6 in 1 - obrázek 1
BB krémy Alterra Beauty Balm 6 in 1 - obrázek 2
Alterra (26)
3.1 z 5 5 3.1 13
Celkem 13 recenzí


5 hvězd
0%
4 hvězdy
33%
3 hvězdy
42%
2 hvězdy
25%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
24 %

Recenze produktu
Alterra Beauty Balm 6 in 1

věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Celkem příjemný BB krém., který se hůř roztírá, ale s tím je třeba počítat v případě produktů, které neobsahují silikony. Mám velmi světlou pleť, proto mi odstín Hell celkem vyhovuje. Pozor na to, aby nebyly na obličeji zbytky vlhkosti, pak krém vytváří takové žmolky, které lze ale odstranit. Dobře hydratuje. Po nanesení pleť trochu zmatní a sjednotí. Pokud tedy máte světlou pleť a trpělivost na složitější roztírání, udělá vám dobrou službu

  • dobře hydratuje
  • hezky sjednotí a zmatní pleť
  • cena
  • vegan
  • přírodní složení
  • certifikát NaTrue
  • může vytvářet žmolky při styku s vlhkostí
  • hůř se roztírá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.4.2016 17:20:43

Nečekala jsem od tohoto BB creamu žádné zázraky - překvapivě nezklamal. Krytí je nízké a odstín hell opravdu velmi světloučký, ale na zimu paráda i díky tomu, že opravdu spíše pleť natónuje. Neplánuji koupit znova, ale jeho přednost je přírodní složení, pleť je po něm lesklá, na moji smíšenou pleť je toho lesku až moc. Ale neviděla bych zase jako takové minus. Složení je přírodní, což je plus. nanášení je trochu oříšek:), musí se dávkovat a zpracovávat rychle do pleti, jinak začne žmolkovat. Nyní si ho míchám s makeupem, který mi sám o sobě nevyhovuje, ale když namíchám s tímto BB creamem tak výsledek mnohem lepší. Netvoří se mi šupinky a BB cream vůbec nežmolkuje. ten druhý zmiňovaný makeup je Toleriane od La Rochey, který mi sám o sobě zvýrazňuje suchá místa, dohromady dokonalé. BB cream doporučuji pro někoho kdo nehledá krytí jen lehké projasnění a natónování.

  • cena
  • přírodní složení
  • aplikace se musí vychytat
  • lesk pleti


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2016 21:41:48

BB krém som kupovala s úmyslom vyskúšať prírodnú alternatívu, ktorá by mi pomohla zjednotiť pleť a čo-to aj zakryť; ako veľkú výhodu som vnímala tiež SPF 10. Príjemným prekvapením pre mňa ako bleduľu s ružovým podtónom bol odtieň (svetlej verzie - HELL), ktorý mi ozaj sadol. Aplikácia prstami bola pre mňa zapeklitá, keďže BB pomerne rýchlo schne a potom sa hne už len ťažko. Neskôr sa mi osvedčila aplikácia pomocou špongie, konkrétne kópie beauty blendera z DM - krém zanechal krásny rozžiarený a zjednotený finish.

  • SPF 10
  • zloženie
  • odtieň - pre bledú pleť s ružovým podtónom (hell)
  • prvotná aplikácia


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2016 14:02:45

Zrovna jsem v období, kdy hledám svůj BB krém, a tak mě v drogerii neminul ani tento. Má super cenu, složení a vcelku dobrý odstín (potřebuju světlý), to jsou klady. Bohužel ale při nanášení totálně žmolkuje, a to jsem ho nanášela přes hydratační krém. Krytí velmi slabé (ale to od BB ani nevyžaduju), vcelku i sjednotí pleť, ale celkový pocit je dost podprůměrný. Navíc vůně je hrozná, alespoň pro mě. Tento krém už zcela jistě víckrát nekoupím.

  • cena
  • složení
  • žmolkuje
  • hrozná vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.1.2015 13:03:37

Byla jsem velice zvědavá na BB na přírodní bázi za příjemnou cenu, bohužel ale musím sdílet zklamání s ostatními. Na kůži je sice příjemný, krásně voní a je lehký, tím ale výčet jeho kladných vlastností končí. Vlastním odstín Hell, který je světlý, na mě ale příliš růžový a nepřirozený, absolutně nekryje, divně se roztírá, mrzí mě to, ale nekoupím znovu.

  • hezká vůně
  • nemá účinky BB krému
  • nepřirozené odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.6.2014 13:41:39

Mám odstín HELL, barva je opravdu světlá, proto jsem si ho koupila na zimu. Krém se ale špatně nanáší. Nejdříve se musí najít správný grif a pak to docela jde. Každopádně když se mi s nanášením nechce tolik hrát, tak ho smíchám s jiným BB od Garnier, oba zároveň se totiž nanáší dobře. Krém jako takový není nejhorší, nevytváří mastný film, ani není na tváři hutný a docela dobře hydratuje. Na druhou stranu musím říct, že nijak zvlášť nekryje..spíš vůbec.

  • SPF 10
  • je lehký
  • hydratuje
  • cena
  • špatně se roztírá
  • nekryje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 14.5.2014 09:47:49

Nejhorší BB cream který jsem kdy vlastnila (a vlastnit budu). Nekryje,, nesjednocuje, vlastně nedělá vůbec nic, co by BB dělat měl. Ok, možná trochu hydratuje, ale to je tak vše. Vůbec nejhorší na něm je to roztírání. I přes veškerou snahu a použití štětců na makeup mi na obličeji zanechává šmouhy. A to nemluvím o výsledných žmolkách, které vzniknou urputnou snahou o rozetření. Jediné plus je světlý odstín. Škoda, chtěla jsem ho mít ráda..

  • světlý odstín
  • přírodní složení
  • hydratuje
  • cena
  • nekryje
  • lesknu se po něm jak diskokoule
  • nesjednocuje
  • nejde rozetřít, šmouhuje
  • na pleti žmolkuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.3.2014 10:10:06

Tento BBcream jsem koupila kvůli tomu, že neobsahuje silikony a podobné "nezdravé" látky, které obsahuje většina jiných výrobků. A cena mi v koupi rozohodně nebránila. Koupila jsem si světlý odstín, který mi barvu dobře sedí. Ale jinak nemohu BB krém moc pochválit...i přesto, že jsem pod ním měla krém mi absolutně neseděl. Špatně se s ním pracuje, dělal mi šupinky, i na mírně se mastící T-zoně a celkově mi přišlo, že pleť vypadala hůř než před nanesením..třeba se bude hodit jako podklad pod make-up místo silikony nadupaných bází pod make-up...

  • Dostatečně světlý odstín
  • Bez ropných přísad
  • Cena
  • Pleť po nanesení horší než před
  • Špatně se roztírá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.2.2014 18:38:55

Jelikož mi silikony na pleti dělají trochu neplechu, říkala jsem si, že za vyzkoušení tohoto přírodního BB creamu nic nedám (tedy kromě těch 80 korun, což je cena troufám si říct směšná). Mám světlejší pleť se žlutým podtónem a verze Hell mi nesedla úplně na 100%, odstín je to opravdu velmi světlý a podtón mi přijde do růžova. Nanášení je třeba provádět nejlépe štětcem, to jsem pak neměla nejmenší problém a BB se do pleti hezky zapracovalo, ale při použití prstů byl výsledek takový všelijaký, nerovnoměrný a nevypadalo to hezky. Jak je to možné, nevím, u žádného jiného produktu se mi to zatím nestalo. Výsledný efekt na pleti je ale přesně ten, co mám ráda - tedy slabé krytí, sjednocení a rozzáření, pleť prostě vypadá zdravěji. Já mám ovšem smíšenou pleť a už za necelou hodinu se mi začala lesknout T-zóna, mnohem více než obvykle a po přepudrování matná zase déle jak hodinu nevydržela. Vyplývá to i z toho, že ve složení je vysoké procento různých olejů, tento BB cream bych tedy doporučila spíše normální/sušší pleti (sedne-li odstín). Já podruhé už nekoupím.

  • přírodní složení bez silikonů
  • sjednocení pleti
  • cena
  • odstíny nemusí sednout všem
  • hůře se nanáší
  • pleť se rychleji mastí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 19.1.2014 22:54:06

Kupovala jsem ho s tím, že chci něco pod make-up a ideálně bez silikonů (zhoršují mi akné). Tenhle krém splňuje snad všechno, co slibuje: hydratuje, tonizuje, rozjasňuje-ale vůbec nekryje. Což by mi tak moc nevadilo, kvůli krytí jsem ho nepořídila. Co mi ale opravdu vadí je aplikace. Musí se s ním pracovat blekurychle, jinak hrudkatí, zaschne a nejde s ním už nic udělat. Takže ho aplikuji po částech-jedna tvář, druhá tvář, čelo... je to zdlouhavé a otavné.

  • přírodní kosmetika
  • první BB, které opravdu tonizuje
  • aplikace
  • vůbec nekryje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.12.2013 14:57:01

Zajásala jsem nad BBčkem bes silikonů, ale odstíny mi nesedí. Hell (světlý) je skoro úplně bílý, navíc s podtonem do růžova a ten tmavý si myslím, že bude taky do růžova. Vypadala jsem po aplikaci jako mrtvola :( hodně blbě se roztírá a prostě mi celkově nesedl, ale sestře, která je opravdu hodně bledá sedl, tak jsem jí ho nechala. Krytí má hodně slabé, spíše jen to lehce tonující krém, než BB. Za sebe ho doporučit nemůžu. Škoda, konečně neco bez silikonů a za dobrou cenu..

  • cena
  • světlý odstín je skoro bílý
  • špatně se nanáší
  • orpavdu moc nekryje



věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.11.2013 13:06:16

Tento BB cream od značky Alterra neobsahuje žádná syntetická barviva, vonné a konzervační látky, je bez silikonů, parafínů a jiných ropných produktů. Má ochranný faktor 10, což si myslím, že u nás úplně stačí. K dostání jsou pouze dva odstíny, mám ten světlejší a vyhovuje mi, docela dobře se pleti přizpůsobí. Balení je klasická tuba. Aplikace je trochu náročnější, holt není to silikonový make-up, co sám klouže do pleti, je třeba to vychytat a pořádně zapracovat (ze začátku, než jsem se ho naučila správně nanášet se mi párkrát udělaly takové hrudky nebo žmolky, teď už je to ale v pohodě). Docela dobře hydratuje, ani nepotřebuji nanášet předtím krém. Konzistencí je to spíše takový lehčí krém. Moc nekryje, což mi vůbec nevadí, protože to nepotřebuji, spíše vytváří efekt zdravé pleti, až jsem byla překvapená, jak hezky s ním moje pleť vypadá. Mám mastnější pleť, ale skoro se s ním nelesknu. Jsem opravdu spokojená, pro toho, kdo nemůže silikony, určitě stojí za vyzkoušení.

  • SPF 10
  • hydratuje
  • přizpůsobí se barevně
  • přírodní složení
  • vytváří efekt zdravé pleti
  • je na pleti přirozený
  • cena
  • pouze dva odstíny
  • náročnější aplikace - musí se to vychytat
  • slabší krytí


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Essenté BB Cream

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Rimmel BB Cream

3.3 57% 23 recenzí

Hůře hodnocené

Cien BB Cream

2.7 43% 7 recenzí