Alterra hydratační vlasová kúra granátové jablko & aloe vera recenze a zkušenosti

Masky Alterra hydratační vlasová kúra granátové jablko & aloe vera
Masky Alterra hydratační vlasová kúra granátové jablko & aloe vera - obrázek 1
Alterra (35)
4.7 z 5 5 4.7 10
Celkem 10 recenzí


5 hvězd
70%
4 hvězdy
30%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
90 %

Recenze produktu
Alterra hydratační vlasová kúra granátové jablko & aloe vera

věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Zakoupila jsem po přečtení recenzí tady na omlazení. Obal mě nijak nezaujal, ani ta vůně, ale ty účinky jsou bombovní! Zacelil mi moje konečky, což je úplný zázrak a byly krásně uhlazené. Vlasy vypadaly hydratovaně a spokojeně. Po delším použití lesk vlasů a nijak moje mastné vlasy nezatíží. Krásné složení, doporučuji za tu cenu vyzkoušet!

  • zacelí konečky
  • přírodní složení
  • nezatíží
  • cena
  • hydratuje
  • lesk
  • obal


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 5.11.2015 21:34:10

S tímto produktem jsem naprosto spokojená. Mé vlasy jsou suché, matné a jsem s nimi věčně nespokojená. Bohužel se mi doposud nepodařilo objevit žádný produkt, který by mému problému pomohl, tak, aby byl výsledek opravdu znatelný. Nicméně po použití tohoto produktu jsem tak na 90% spokojená, protože mi vlasy krásně zjemní ( když si ho dám jako hodinovou masku) a vypadají aspoň trochu k světu :D Také se mi líbí složení. Nemyslím, si, že by to byl čistě přírodní produkt, ale hlavní je, že neobsahuje silikony ani parabeny, takže DOPORUČUJI!

  • zjemní vlasy
  • cena
  • konzistence
  • skvělý jako hodinová maska
  • hydratuje
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 16.1.2015 21:12:05

Naprosto skvělá kůra, bála jsem se složení, protože mívám na aloe veru alergickou reakci, tady mi ale nevadí a vlasy mám po této hutnější masce krásně lesklé a hebké a to se mi podařilo v poslední době mé vlasy dost vysušit barvou, hodně se mi lámaly a "šustily", po téhle masce je mám zase lesklé a pružné, dost možná mi zachránila vlasy před nějakým radikálnějším střihem, jsem moc spokojená.

  • lesk a kvalita vlasů po použití
  • moc mi nesedí vůně, ale to je naprostý detail


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 11.10.2014 10:38:06

Úžasná kúra na vlasy, měla jsem už snad 10 balení. Má přírodní složení bez silikonů, takže vlasy vůbec nezatěžuje. Naopak, jsou vzdušné, lesklé vyživené, dají se snadno rozčesat. Konzistence je tak akorát, dobře se nanáší a lehce vymývá. Krásně přírodně voní a je za bezkonkurenční cenu. Jedinou nevýhodou je dostupnost pouze v Rosmannovi, nejsem z Čech a u nás tuhle drogerii nemáme, takže vždy musím nakupovat do zásoby.

  • složení
  • vůně
  • účinek
  • cena
  • dostupnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 14.5.2014 09:57:39

Docela ucházející maska na vlasy. I přesto, že při nanášení působí dost mastně, výsledek je vlastně dobrý. Na můj vkus má trochu těkutější konzistenci, než na kterou jsem zvyklá, ale pracovat se s ní dá. Parfemace je "bonbónová", skoro totožná jako avokádová Alverde maska. Cena je opět vzhledem ke kvalitě nepřekonatelná. Jen mě v tom složení trošku rozčilují ty alkoholy hned na začátku složení.

  • cena
  • přírodní složení
  • nezatěžuje vlasy
  • dodá lesk
  • vysoký podíl alkoholů ve složení
  • tekutější konzistence


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Z této masky na vlasy jsem naprosto nadšená. Za tu cenu jsem nečekala žádný zázrak, ale vážně mě překvapila. Konzistenci má hodně hutnou, skoro až jako pasta. Vůně mě osobně přijde zajímavá a docela se mi líbí. Co je ale hlavní jsou účinky. Maska hydratuje, vlasy krásně uhladí, ale nezatíží, vypadají opravdu zdravě. Navíc neobsahuje silikony. Rozhodně koupím zas

  • účinky
  • cena
  • konzistence
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 21.2.2014 09:03:30

Tato maska mi přijde srovnatelná s maskami na vlasy Alverde, ale bohužel musím souhlasit, že musím použít docela dost produktu, maska je navíc docela hutná a hůře se mi dostává z obalu. Jinak jsem s ní ale spokojená, má moc příjemnou přírodní vůni a vlasy jsou leské, hebké a usnadňuje rozčesávání. Vůbec nemastí ani nezatěžuje. Za tu cenu skvělá koupě.

  • cena
  • přírodní složení
  • vůně
  • nezatěžuje vlasy
  • uhladí vlasy a dodá lesk
  • je hutná - hůře se mi dostává z balení


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
zrzavé

Další recenze od 19.1.2014 22:42:55

Tahle hydratační kúra není špatná, ale štve mě, kolik produktu musím na jednu aplikaci použít. Mám polodlouhé vlasy a musím dávat dvojnásobnou dávku než jsem zvyklá u kondicionéru. Jinak vlasy nezatíží, nezmastí, hezky se lesknou a vypadají zdravě-akorát mi připadá, že ten efekt není takový jako když použiju něco se silikony. Navíc ta pitomá vůně umělého ovoce. Aspoň že nejde z vlasů potom cítit, krém na ruce ze stejné řady vůbec nepoužívám, opravdu je to protivný smrad

  • cena
  • přírodní kosmetika
  • na silikony nemá
  • vůně


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 14.8.2013 18:22:32

Pro mě byla tahle maska velmi příjemným překvapením, s podobnými produkty např. od Alverde se vůbec nedá srovnávat, vlasy mám výrazně hydratovanější, necuchají se a jsou krásně lesklé, překvapivě předčí i silikonové bomby od gliss kuru apod., za sebe můžu určitě jen doporučit, konzistence je moc příjmená, dobře se nanáší a hezky jemně voní, určitě koupím další, pro mě osobně důkaz toho, že i levné produkty můžou kvalitou předčit ty dražší. Používám většinou po umytí vlasů místo kondicionéru cca na 10 min, smývám pouze vodou.

  • skvělé pečující vlastnosti
  • příjemná vůně
  • konzistence tak akorát - dobře se nanáší
  • přírodní
  • o žádných nevím



věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 14.8.2013 15:48:36

Velmi dobrá vlasová kúra z Rossmannu. Neobsahuje silikony, parafíny a jiné ropné produkty. Vůně je taková přírodní, mě osobně se moc nelíbí. Není moc tekutý ani moc hutný, konzistence je prostě tak akorát. Vlasy jsou po ní hebké, dobře rozčesatelné a vypadají zdravě. Používám jen do délek. Měla jsem dvě balení a určitě koupím zase.

  • účinky
  • cena
  • složení
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Wella SP Repair Mask

4.7 92% 3 recenze

Hůře hodnocené