Alverde Cream To Powder Concealer recenze a zkušenosti

Korektory Alverde Cream To Powder Concealer
Korektory Alverde Cream To Powder Concealer - obrázek 1
Korektory Alverde Cream To Powder Concealer - obrázek 2
Korektory Alverde Cream To Powder Concealer - obrázek 3
5 4.5 16
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Cream To Powder Concealer

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.12.2017 20:36:14

Ze značky Alverde mám takové smíšené pocity, některé produkty jsou velmi dobré a kupuji je opakovaně, něco je vyloženě průšvih. Tenhle korektor je něco mezi tím. V kalíšku se tváří jako krémový korektor, po nanasení na pleť má pudrový efekt. U mně na kruhy pod oči moc nefunguje, protože mi zalézá do drobných vrásek pod očima.

  • Dostupnost
  • Cena
  • Horší krytí
  • Zalézá do vrásek


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.11.2017 16:58:38

Je to můj první kelímkový korektor, po těch většinou suchých tyčinkách, nebo naopak moc řídkých (v balení ala lesk na rty) je to příjemné překvapení. Nemám vrásky, takže nevim jak na starší nebo sušší pleť ale mě vyhovuje pod oči nejlépe ze všech. Nedokonalosti jako pupínky taky zakryje super. Vyhovuje mi i výber z 3 odstínu od super světlé, přes studenou a teplou béžovou. Mám odstín 50 vanilla

  • kryje
  • mutlifunkční
  • přírodní
  • nevím


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.2.2017 11:39:01

Tento korektor jsem si koupila pře pár lety ve slevě ve světlém odstínu, což mi vyhovovalo. Zakryl mi opravdu většinu nedokonalostí a já s ním byla spokojena. Ale asi rok zpátky jsem si tento korektor koupila znovu ale už to nebyl ten samý co před lety, byl v menším balení. A jako korektor teda vůbec nepůsobil absolutně nic nezakryl a přišel mi takový upatlaný na pleti jak kvalitou od vietnamcu. Takže museli určitě za ty roky změnit konzistenci korektoru.

  • Přírodní kosmetika
  • Nezakryje nic
  • Na pleti působí strašně


věk
35-44


dehydratace
střední

Další recenze od 11.2.2017 22:46:24

Skvělý korektor, který používám jak na zakrytí kruhů pod očima, tak na pupínky. Krycí schopnost hodnotím jako střední, určitě jsou korektory, které kryjí o něco více. V čem je ale tento korektor nejlepší, to je naprostá přirozenost. Zakryje a přitom to vypadá, že jsem žádný korektor nepoužila. Nedělá šupinky, neukládá se ve vráskách, prostě nádherně splyne s pletí. Mám poměrně výrazné kruhy pod očima, korektorů jsem vyzkoušela nespočet, ale všechny byly "viditelné", prostě bylo znát, že jsem kruhy zakrývala. Proto tento korektor hodnotím jako nejlepší. Navíc má přírodní složení, což je plus.

  • dobře kryje
  • vypadá přirozeně
  • přírodní složení
  • zcela nezakryje výrazné kruhy pod očima


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.2.2015 21:06:47

Tento korektor byl fajn když jsem měla mastnější pleť, vyhovoval mi, protože opravdu byl na pleti pudrový, ale nevysušoval úplně, hezky kryl nedokonalosti, vydržel dlouho po zapudrování, měla jsem nejsvětlejší odstín a vyhovoval mi jak v zimě tak i v létě, balení bylo fajn, kupovala jsem ho v nějaké akci, jestli se mi vrátí mastnější pleť tak koupím znovu, teď mám pleť spíš sušší a to už vysušuje a není příjemný

  • hezky kryje
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Pro mě velice funkční korektor, zakryje mi na obličeji cokoliv, co je zrovna třeba. K tomu už ani není víc co dodat. Jako mínus ale musím označit balení. Jedno mi dochází a vyškrabávat zbytky z rohů je boj. Totiž děje se mi to při aplikaci prstem. Škrabu do toho už i nehtem a všeljak, abych něco nanesla na ruku, páč tam toho ještě docela zbývá.

  • výborně kryje všechny nedostatky
  • cena
  • složení
  • obal


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.10.2014 16:42:58

Tento korektor jsem si koupila na kruhy pod očima. Na kruhy pod očima plní fuknci skvěle :-). Kdybych ho měla hodnotit na pleti, už bych nebyla tak nadšená, protože mám citlivou pleť a mou by dráždil. Pro nositele normální a smíšené pleťi bude dobrý. Ale na kruhy pod očima je opravdu moc dobrý. Mám odstín 40 caramel a skvěle mi sedí. Tento korektor si kupuji pravidelně, ale jelikož má nízkou spotřebu, tak se to neděje často :-).

  • skvělé použití na kruhy pod očima
  • vyhlazená a projasněná oblast pod očima
  • mírně až středně krycí schopnost
  • jemná konzistence
  • snadná aplikace
  • nízká spotřeba
  • hezká vůně
  • přirozený vzhled
  • přírodní složení
  • cena
  • žádné na oblast pod očima
  • nevhodný na citlivou pleť


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.10.2014 15:37:25

Původně jsem si chtěla koupit tekutý korektor, ale zrovna neměli světlou barvičku a ještě k tomu dost smrděl, tak jsem šáhla po tomto. Konzistence je taková půl na půl, krémovo-pudrová. Mám velké fialové kruhy přes celé oči a tento korektor je sice samozřejmě úplně nezakryje, ale zjemní, takže oči vypadají přirozenější. Kupodivu jsem se trefila i v odstínu, protože zrovna nebylo moc na výběr, jsem extrémně bledá a mám č. 20 Ivory. A vůně mi přijde také celkem příjemná.

  • Přírodní - bez parabenů apod.
  • Přirozený vzhled.
  • Konzistence.
  • Ubývá pomalu.
  • Vůně.
  • Cena.
  • Nic.


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.5.2014 13:51:58

Skvělý korektor. Má velmi vysokou krycí schopnost, takže perfektně zamaskuje veškeré nedokonalosti na pleti. Používám ho hlavně na zakrytí flíčků po pupíncích. Pod oči mi lépe vyhovují tekuté korektory. Co se týče obalu, mně se líbí a vyhovuje mi. Na větší nedokonalosti nanáším korektor prstem, na menší vatovou tyčinkou.

  • dobře kryje
  • okolí očí může vysušovat


Další recenze od 11.5.2014 20:36:31

Tento výrobek je skvělý! Skrývá se v malém roztomilém balení, které sice vypadá, že se rychle vypotřebuje, ale trvalo mi asi rok než jsem ho pravidelným používáním vypotřeboval. Ale jeho hlavní prioritou je krytí, které je opravdu skvělé! Obecným problémem těchto korektorů je, vysušují oční okolí, ale tenhle vůbec ne, ikdyž je matující. Oční okolí sice nevysušuje, ale teď nastává hlavní problém - zvýrazňuje šupinky! Když balení otevřete, tak si pomyslíte, že se bude špatně nanášet, ale vůbec ne! teplem prstu se korektor roztaje a stane se z něj opravdu krém!

  • cena
  • krytí
  • konzistence
  • nevysušuje
  • Zvýrazňuje šupinky


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.12.2013 11:13:00

Koupila jsem si ho na základě kladných recenzí, ale mě zklamal. Kryje, to jo, ale mě vysušuje. Je to škoda. Mám od alverde pudr a ten je skvělý, ale tento korektor je pro mně velké zklamání. Určitě nedoporučuji těm co mají suchu pleť. Odstíny dobré, ale znova fakt ne. en kdo má mastnou pleť, tak i myslím, že pro něho bude dobrý.

  • kryje
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 26.7.2013 11:22:17

Na začiatok musím povedať, že extra veľké kruhy pod očami nemám, tento korektor používam len na rozjasnenie slabších kruhov. Je skvelý, výdrž je fajn, nezalieza do mimických vrások .....len som si kúpila zlý odtieň. Nemám strašne svetlú pleť, taký priemer, ale ten tmavší beige-odtieň sa mi nezdal, tak som vzala radšej na prejasnenie Ivory, ale je fakt dosť svetlý, teraz v lete musím kúpiť ten druhý, lebo vyzerám ako niektoré TV-hlásateľky, ktorým do diaľky vidieť, aké majú zakamuflované okolie pod očami :))

  • konzistencia
  • výdrž
  • ivory odtieň je na moju stredne svetlú pleť príliš svetlučký,


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.7.2013 22:52:51

S tímto korektorem jsem naprosto spokojena a velkým bonusem je i to, že se jedná o zcela přírodní kosmetiku. Tento korektor velmi snadno zakryje kruhy pod očima i pupínky! Navíc ho stačí malé množství a nezalézá do vrásek. Vydrží celý den. Velkým bonusem je pro mě i to, že se dá sehnat v odstínu, který je opravdu velmi světlý, takže bude vyhovovat i bledulkám. Skvělý výrobek - doporučuji!

  • krytí
  • přírodní kosmetika
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento výrobek jsem si koupila na základě recenzí tady na omlazení a neprohloupila jsem. Nepoužívám sice na kruhy pod očima, ale úžasně mi kryje pupínky a nedokonalosti, na lepší korektor jsem zatím nenarazila. Navíc mi nedráždí citlivou pleť a ani pupínky nezhoršuje. Jediná nevýhoda tohoto produktu je, že když máte suchá místa, ještě šupinky kůže zvýrazní, ale stačí před použitím natřít krémem a není to vidět.

  • úžasně kryje
  • nedráždí a neucpává pory
  • přirozený vzhled
  • zatím žádné


Další recenze od 16.2.2013 13:27:34

Poté co v DM přestali mít korektor manhattan jsem vybrala tenhle v odstínu natural beige. po apilaci skutečně dochází k přeměně konzistance na pudrovou. je dobrý na zakrytí kruhů pod očima a větších plošek, při pokusu zakrýt malý červený pupínek narážím na problém s balením výrobku - je nutné ho nabrat na prst a tím se plocha pokrytí zvětšuje. musím to ještě vychtat :-). pokud vám sedne barva, tak doporučuji.

  • velikost balení
  • konzistence
  • krycí schopnost
  • forma balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.1.2013 14:11:53

Z Alverde dekorativky obecně moc unešená nejsem, ale tenhle korektor je pro mě dokonalý a předčí dražší přírodní značky. Je určený na kruhy pod očima, které mi opravdu úplně "vyzmizíkuje" (když jsem ho použila poprvé, tak jsem se sama sebe lekla, protože jsem vypadala úplně jinak :) ), ale používám ho i na červená místa nebo pupínky a všechno 100% zakryje. Konzistence odpovídá názvu, v kelímku je korektor krémový a mastnější, ale hned jak se aplikuje na pleť, tak se změní na pudrový, sametově matný. Vydrží celý den a vypadá přirozeně. Mám odstín 10 Natural Beige a vyhovuje mojí dost světlé pleti, a podtón je podle mě neutrální.

  • přírodní složení
  • příjemná nemastná konzistence
  • účinně kryje vše
  • vyhovující odstín
  • cena
  • dostupnost
  • obal (nehygienické dávkování)


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené