Alverde Dvoufázový odličovač make-upu s pečujícími oleji recenze a zkušenosti

Odlíčení Alverde Dvoufázový odličovač make-upu s pečujícími oleji
Odlíčení Alverde Dvoufázový odličovač make-upu s pečujícími oleji - obrázek 1
Odlíčení Alverde Dvoufázový odličovač make-upu s pečujícími oleji - obrázek 2
Odlíčení Alverde Dvoufázový odličovač make-upu s pečujícími oleji - obrázek 3
5 2.6 36
  • Průměrné hodnocení 2.6
  • 28% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 3.6
  • Celkem 36 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Dvoufázový odličovač make-upu s pečujícími oleji

věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.3.2012 10:16:01

Ideální pro suchou pleť - má olejovou složku, pleť po něm není napnutá a zůstává trošku mastná. Perfektně odlíčí i řasy. Někdo říká, že štípe do očí, což se mi teda neděje. Je vhodný i pro nositelky kontaktních čoček. Navíc je Alverde přírodní kosmetika a tento odličovač má certifikát Vegan.

  • přírodní kosmetika
  • odlíčí i oči
  • mastný - není vhodný pro pleť s akné


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.3.2012 11:30:51

Ikdyž je to odličovat na oči, trochu je dráždí, není to nic hrozného, ale jsou i jemnější produkty. Koupila jsem si ho, protože sem chtěla něco z přírodní kosmetiky a má velmi příjemnou cenu. Zkusím ještě jiné odličovače, ale určitě se k němu vrátím. Vyhovuje mi, že je dvoufázový, ikdyž je tím pádem mastnější. Make-up odstraňuje dobře.

  • cena
  • dvoufázový
  • přírodní kosmetika
  • trochu dráždivý
  • mastný


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.3.2012 18:51:45

Chtěla jsem zkusit něco přírodního a zároveň dvousložkový odličovač, protože bývají vyhlášené. Odličování s tímto bylo pro mě ale utrpení - velmi mě štípal v očích! Na to, že ani moc rychle neodličuje byl i docela dost mastný. V polovině balení jsem to vzdala a koupila jiný.

  • přírodní kosemtika
  • štípe v očích
  • zdlouhavé odličování
  • mastný


Další recenze od 25.3.2012 20:55:48

Jelikož mám sušší a citlivou pleť,myslela jsem,že mi bude sedět.Je fakt,že nepálil,nenapínal pleť,ale moc dobře neodličoval.Odličování trvalo déle než s jinými přípravky.Líbilo se mi,že se jedná o přírodní kosmetiku.

  • nedráždí pleť
  • hůř odličuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2012 16:38:45

Chtěla jsem zkusit něco z přírodní kosmetiky a jsem ráda, že jsem si vybrala zrovna tento odličovat. Oproti dvoufázovému odličovači z Ryoru mě tento neštípal v očích. Používám ho na odlíčení makeupu i řasenky. Skvěle mě odlíčí a pleť je po něm pěkná, hydratovaná a vypadá zdravě. Vždy ho používám na navlhčenou pleť - lépe pak odlíčí. Nemá řádnou parfemaci (nebo alespoň já nic necítím) a to je pro mě výhoda. Také cena ej velmi přijatelná.

  • Neštípe v očích
  • Pleť vypadá po odlíčení zdravě a je hydratovaná
  • Nízká cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.4.2012 16:58:27

Po spatření přípravku v drogerii jsem byla díky složení a ceně nadšená. Avšak po prvním použití mě odličovač velice zklamal. Velmi mi podráždil kůži kolem očí a velmi nepříjemně páchnul. Bohužel ani odlíčení nebylo perfektní, přestože obsahuje olejovou složku oční make up odličoval pomalu. Bohužel i s odlíčením obličeje jsem nebyla spokojená, odlíčil sice pěkně, ale pleť jsem měla hrozně mastnou. Pod pojmem přírodní kosmetika bych čekala něco lepšího.

  • cena
  • složení
  • dráždí oči a kůži kolem očí
  • vůně


věk
25-34

pleť
suchá
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Ač mám kosmetiku Alverde moc ráda, tak tenhle odličovač se jim vyloženě nepovedl. Pálí, dráždí oči, i kůži kolem nich. Navíc neodličuje, a je potřeba řasy více mnout, což možná způsobuje i to podráždění. Navíc úplně nevoní. Použila jsem jej cca třikrát a letěl do koše. Už bych si ho znovu nekoupila.

  • žádné
  • pálí
  • neodličuje
  • nevoní


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.4.2012 17:06:59

Odličovač očí z přírodní kosmetiky jsem zkoušet ani neměla. Pro mě to byly vyhozené peníze. V očích mě štípal, byl nepříjemný a velmi špatně odličuje. Po odlíčení jsem cítíla na očích olejový film. Vůně byla opravdu "přírodní", jako bych si na oči dala olej na smažení. Z balení se obsah špatně dostával ven, protože olej je hutnější. Tohle se Alverde opravdu nepovedlo.

  • přírodní kosmetika
  • olej z obalu hůře vytéká
  • dráždí a štípe v očích
  • zanechává olejový film na očích
  • neodličuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.4.2012 11:47:21

Na to, že má olejovou složku rozhodně dobře neodličuje. A jak už tady ostatní píšou dost smrdí. To by mi ani tak nevadilo kdyby alespoň pořádně odlíčil. Alverde mám ráda a hodně používám ale tento výrobek mě zklamal.A rozhodně nedoporučuji pro mastnou či smíšenou pleť,je hodně mastný.

  • dobrá cena za přírodní kosmetiku
  • špatně odličuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.9.2012 00:44:31

Tento odličovač jsem si koupila kdysi dávno ve slevě. No použila jsem ho asi třikrát a letěl do koše. Jednak absolutně neodličuje a jednak příšerně smrděl. Šílená konzistence, špatné balení, vůbec nic neodlíčil. Kdyby fungoval, možná bych tu vůni snesla, ale tohle je opravdu propadák.

  • Přírodní kosmetika
  • Strašně nepříjemná
  • Pálí po něm pokožka
  • Neodličuje
  • Mastí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.12.2012 13:50:09

Tento odličovač jsem dopotřebovala, ale podruhé ho už nekoupím. Odličoval vcelku dobře, žádné drhnutí nebylo potřeba, pleť nedráždil, nemastil. Navíc není drahý. Ale vadila mi na něm jedna věc - nelíbila se mi vůně, tedy spíše mi odličovač páchl (osobně mi vůně evokovala zkaženou okurku nebo papriku).

  • nedráždí pleť
  • nemastí
  • dobře odličuje
  • páchne - po zkažených okurkách a paprikách


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.2.2013 17:48:55

Alverde kosmetiku mám ráda, ale tenhle výrobek byl opravdu přešlap. Špatně odličuje, je ho potřeba opravdu dost a velké drhnutí. Je na pleti opravdu nepříjemný, hrozně lepí! Jeho vůni bych sice přežila, ale k dobru rozhodně nebyla. Ani jsem ho celý nedopoužívala a letěl do koše. Určitě nedoporučuji a vůbec ne někomu s citlivou pletí. Znovu už ho samozřejmě nekoupím.

  • cena
  • neodličuje dobře
  • vůně
  • hrozně lepí


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.4.2013 11:38:22

Ačkoli mám jinak tuto kosmetiku ráda, tento odličovač je naprostý propadák a to na celé čáře. Po jeho použití mě šíleným způsobem oči pálily, byly zarudlé a dost podrážděné. Navíc ani s odlíčením to není žádná sláva. Na to že je na olejové bázi neodlíčil důkladně klasickou řasenku. O voděodolné nemluvě. Nesedí mi ani jeho "vůně".

  • Žádné
  • Neodličuje
  • Dráždí a pálí
  • Nehezky voní


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.4.2013 15:57:23

S tímto výrobkem nemám žádný problém, naopak. Pro mě, jako asi pro většinu, je velké plus, že se jedná o přírodní kosmetiku. Osobně používám tento odličovač spíš jen na odlíčení v oblasti očí a to funguje spolehlivě. Je šetrný, make-up odstraňuje dobře a díky tomu, že obsahuje i olejovou složku, je pokožka pěkně hydratovaná a není napjatá. Takže pro sušší pokožku úplný ideál, pro mastnější to už asi bude o chlup horší.

  • je šetrný
  • spolehlivě odličuje
  • zanechává pokožku pěkně hydratovanou a bez napětí
  • pro mastnou pleť nejspíše ne


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 9.8.2013 15:11:13

Alverde má celkem fajn výrobky a tento patří mezi můj nejoblíbenější. Mám x-té balení a vůbec mě v očích neštípe. Právě bych řekla, že je hodně jemný k pokožce. Perfektně odlíčí jak make-up, tak řasenku. Jediné co mi vadí je, jak rychle ubývá a jak je ho málo. Jedno balení mám asi na měsíc, ale tak mám z něj dobrý pocit.

  • skvěle odlíčí
  • neštípe v očích
  • je přírodní
  • velikost


Další recenze od 19.8.2013 11:19:30

Mám velice citlivé oči a často podrážděné od nošení kontaktních čoček, proto mě většina očních odličovačů štípe, tento však ne, jako jeden z mála. Používám ho na odlíčení makeupu i řasenky a odstraní naprosto vše, bez toho aby mi pokožku vysušil. Navíc má tento výrobek certifikaci přírodní kosmetiky a nízkou cenu.

  • neštípe
  • přírodní kosmetika - certifikace
  • cena
  • odlíčí vše


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 10.9.2013 14:30:50

Tento odličovač jsem si koupila v naději, že přírodní kosmetika bude mírumilovnější k mým citlivým očím. Bohužel po aplikaci mne oči příšerně pálily, obyčejná řasenka nešla zcela odlíčit a mastný film na pokožce šel velmi těžko smýt. Celou noc mne svědily oči a ráno se mi objevil na očních víčkách velice nepříjemný exém. Mé třetí a poslední zklamání s kosmetikou Alvere.

  • cena
  • neodlíčí
  • při kontaktu s očima pálí
  • podráždí citlivou pokožku očí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.11.2013 16:06:13

Tak to byl opravdu krok vedle. Neodličuje moc dobře, ale za mě hlavně dráždí oči a kůži okolo. To je snad první kosmetický výrobek, co poletí do koše. Používám jednou denně už asi týden (opravdu jsem se snažila ho alespoň dopotřebovat), ale mám pocit, že teď mě pálí kůže okolo očí i celý den po odlíčení,takže nikdy víc. Navíc mám kůži strašně nepříjemně lepkavou. Navracím se zpět k odličovači od Baley(jednosložkový) , který je lepší a navíc ještě levnější.

  • přírodní
  • špatně odličuje
  • dráždí oči a kůži okolo
  • po použití nepříjemně lepkavá kůže


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 3.11.2013 21:20:50

Kúpila som si ho kvôli tomu, že nechtíkový mi nevyhovoval, lebo ma štípal. Tento odličovač neštípe ,ale zasa neodličuje. Odlíči ,len prírodnú dekoratívnu kozmetiku, ale s klasickou 100% chemickou kozmetikou si už neporadí. Treba ho naniesť veľa, takže sa rýchlo minie. Je aj dosť mastný, skôr je vhodný na suchú pleť.

  • prírodná kozmetika
  • zle odličuje
  • mastný
  • rýchlo sa míňa


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.11.2013 17:00:52

Tento odličovač som si kúpila lebo som chcela vyskúšať niečo z prírodnej kozmetiky. Má dosť divnú "vôňu" čo by mi až tak nevadilo. Výborne odlíči pleť aj očný makeup ( s vodeodolnou špirálou si až tak dobre neporadí ). Po použití mám dosť mastnú pleť a niekedy ma štípe v očiach ale len trochu. Takže už si ho asi znovu nekúpim.

  • dobre odlíči
  • štípe v očiach


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.1.2014 23:40:43

Chtěla jsem vyzkoušet přírodní pleťovou kosmetiku, zaujala mě i velmi nízká cena. Mám ráda dvoufázové odličovače, takže tento lze srovnat i s dražšími, které jsem vyzkoušela. Nedráždí pokožku (a to mám citlivou pleť), skvělý pro suchou pleť díky olejové konzistenci a docela rychle odličuje. Vůně nic moc, ale není to nejhorší, jen zanechává trošku lepivou pokožku. Je dost možné, že tento odličovač koupím znovu.

  • přírodní složení
  • nízká cena
  • lepí na kůži
  • příliš dobře nevoní


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.7.2014 08:34:44

Ač už jsem pro mě nejlepší oční odličovač našla, tento mě zlákal, protože je přírodní a za stejnou cenu. Nicméně jsem byla velmi zklamaná a po několika použitích letěl do koše. Strašně mě štípal v očích a dráždil oční okolí. Odličoval průměrně. Navíc mi vadil nepraktický uzávěr na lahvičce, šroubování zbytečně zdržuje a také jsem si vždy na vatový tamponek nalila zbytečně velké množství odličovače.

  • přírodní složení
  • dráždí oční okolí
  • štípe v očích
  • nepraktická lahvička


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.2.2015 11:55:13

Nejhorší odličovač jaký jsem kdy měla. Nalákal mě cenou a svým přírodním složením. Jinak mám značku Alverde ráda, ale tento odličovač už ne. Po otevření mě hned odradila jeho vůně. Spíš tedy smrad. Na obličeji není vůbec příjemný a oči trochu dráždí. Odlíčil celkem dobře, ale díky jeho záporům letěl hned do koše.

  • Přírodní
  • Smrdí
  • Dráždí


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2015 15:26:59

Odličovač behom chvíľky rozpustí očný make-up, a následne vatovým tampónikom stiahnete z očí linky, tiene, riasenku, skrátka všetko. Mám citlivé oči a väčšinou mi nevyhovujú ani olejové odličovače, u tohto som nemala nepríjemný "olejový" pocit. Už pri odličovaní oči štípe a páli, keď som ho posunula známej, pálil aj ju a to nemá citlivé oči. Od prírodného zloženia som čakala, že bude veľmi jemný, no opak je pravdou.

  • žiadne
  • štípe


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.4.2015 11:11:03

Koupila jsem si ho v DM v akci na vyzkoušení. Bohužel, čekalo mě velké zklamání. Odličovač obsahuje velké množství alkoholu a šíleně štípe v očích (a to je vážně nemám citlivé). Navíc nechápu stupidní balení - flakonek je tvrdý a lze ho jen špatně zmačknout, tedy jen dostat produkt na tamponek dá docela práci. Jde tak divně cítit, ale nic, co by mi extra vadilo. Odličuje mnohem hůře, než můj oblíbený dvofázový Bione (Med + Q10) a stojí 4x tolik. Rozhodně nedoporučuji, víckrát si ho nekoupím.

  • Dostupnost
  • Pálí v očích
  • Nepraktické balení
  • Neodličuje příliš dobře


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.11.2015 22:33:56

Pro mě je to nejlepší odličovač očního make-upu, který si kupuju neustále dokola již několik let. V očích neštípe, je velmi šetrný k očnímu okolí, zároveň však výborně odlíčí a má jemnou přírodní vůni po použitých olejích, nemám totiž příliš ráda chemické vůně. Sympatické je mi velmi jeho přírodní složení :)

  • přírodní složení
  • neštípe
  • jemný k očnímu okolí
  • cena
  • nic


Další recenze od 6.2.2016 16:30:52

Naprostá katastrofa!! Po odlíčení je pleť strašně lepivá a upatlaná, v očích strašně štípe a dráždí. Stačilo používat tento odličovač jen tři dny a už jsem skončila na oftalmologii se zánětem spojivek, a to rozhodně nemám citlivou pleť a nikdy jsem neměla žádnou alergickou reakci. Strašný produkt od Alverde, okamžitě letěl do koše!

  • cena
  • štípe a dráždí oči
  • pleť zanechá upatlanou
  • vůně nepříjemná
  • špatně odličuje


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.2.2016 18:11:46

Je zajímavé, jak má tenhle odličovat rozporuplné recenze. Mně osobně vyhovuje velmi. Používám ho na odlíčení očí. Připadá mi, že není příliš mastný, stačí mi po odlíčení oči lehce přejet tampónkem s micelární nebo pleťovou vodou a nemám pocit mastného filmu jako u jiných dvoufázových odličovačů. Perfektně a rychle, na pár jemných tahů, odlíčí jak běžnou řasenku, tak voděodolnou, i např. barvu na rty od Dermacolu. Neštípe mě v očích, nevysušuje mi kůži. Osobně mi přijde, že ani nemá žádnou vůni/zápach, jak se tu objevuje, přijde mi takový neutrální. Mám už několikáté balení, za mě super. Ale je pravda, že mojí kamarádce tak nevyhovoval, že hned letěl do koše. Evidentně pro někoho 100%, pro někoho propadák. Za sebe mohu doporučit.

  • nezanechává mastný film
  • poměr cena kvalita
  • odlíčí i voděodolné produkty
  • žádný


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

První dvoufázový odličovač, který jsem vyzkoušela. Měla jsem ho asi dvakrát, poprvé jsem byla nadšená, dobře odličuje oční makeup a zvlášť řasenku. Potom mi ale začal vadit, nelíbí se mi moc vůně, je velmi mastný a až moc olejnatý, olej zůstává okolo očí a musím na dočištění použít např. micelární vodu. Nesmí se dostat do očí, používám kontaktní čočky a pokud se to stane, mlží vidění a může i štípat. Teď jsem začala používat dvoufázový odličovač od Garnieru (fialový) a ten mi vyhovuje mnohem lépe a není tak mastný.

  • dostupnost
  • dobře odličuje oční makeup
  • divná vůně
  • nevhodný pro uživatele kontaktních čoček
  • příliš olejnatý a mastný


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.4.2016 07:07:58

Bohužel pro mě velké zklamání. Odličovač mě hodně pálil a štípal. Také jsem měla pocit, že vůbec neodličuje, což bylo způsobeno zřejmě tím štípáním. Po druhém použití šel bohužel rovnou do koše. Nemám nijak zvlášť citlivou pleť, nejsem na nic alergická. Nikdy jsem nezažila takovou reakci, ať už se to týkalo krémů, odličovačů, sprchových gelů.....právě proto mě tato reakce hrozně překvapila. Produkt jsem si koupila jednak pro nízkou cenu, jednak že je přírodní a také mě přesvědčili kladné recenze. Ale bohužel každý jsme jiný. Někomu vyhovovat může, ale za mě jedno velké NE.

  • cena
  • přírodní produkt
  • štípe
  • neodličuje


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.7.2016 08:21:28

Obě složky se musí důkladně promíchat. Odličuje průměrně, s voděodolným makeupem si moc neporadí. Rtěnku spíše rozmaže, než odlíčí. Je nutné dočištění ještě micelární vodou. Na odlíčení očí jsem ho použila jen 1nou. Oči po něm děsně slzí a musela jsem si je důkladně vypláchnout vodou a kapkami. Po použití zůstal na mé pleti nepříjemný mastný film, který nešel opláchnout vodou.

  • Cena
  • Přírodní produkt
  • Nevhodný pro citlivé oči


věk
25-34


dehydratace
střední

Další recenze od 19.12.2016 14:39:24

Tento odličovač jsem si koupila, protože má dobré složení a značku Alverde mám celkově ráda. Byla jsem ale dost zklamaná - odličuje tak nějak průměrně, navíc při kontaktu s očima štípe. Po aplikaci na vatový tamponek získá takovou krémovou konzistenci a ta mi v očích vůbec není příjemná. Navíc ani moc hezky nevoní.

  • cena
  • v očích štípe
  • nepříjemná vůně