Alverde kompaktní make-up recenze a zkušenosti

Tuhý makeup Alverde kompaktní make-up
Tuhý makeup Alverde kompaktní make-up - obrázek 1
Tuhý makeup Alverde kompaktní make-up - obrázek 2
Alverde (242)
4.3 z 5 5 4.3 9
Celkem 9 recenzí


5 hvězd
56%
4 hvězdy
33%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
11%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
78 %

Recenze produktu
Alverde kompaktní make-up

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Můj první make-up od Alverde. Líbí se mi nezávadné složení, což je asi největší výhoda tohoto výrobku. Je skvělé, že je uvnitř zrcátko, proto tohoto zeleného pomocníka s sebou tahám všude :-). Trochu hůře se roztírá a rád na pleti dělá žmolky, což jsou dvě nejzásadnější nevýhody. Nabízí zhruba střední krytí - hodně samozřejmě záleží na zvolení správného odstínu, doporučuju tak o odstín světlejší, než máte běžně.

  • dobré složení
  • příznivá cena
  • obsahuje zrcátko
  • krytí
  • nekryje na 100%
  • vytváří žmolky
  • maže se


věk
35-44


dehydratace
střední

Další recenze od 11.2.2017 16:19:57

První přírodní make-up, který dobře kryje, všechny, které jsem dosud vyzkoušela, měly krytí pouze lehké. Nanáší se velmi dobře, rozetření chce chvilku, ale pak je výsledek perfektní. Pleť mám smíšenou, tento make-up krásně matuje, takže není nutné ani použít pudr. Dlouho vydrží, nevyvolává dojem masky, pleť nezatěžuje. Plusem je přírodní složení a nízká cena. Balení by mohlo být větší, houbičku nepoužívám a tak prostor pro tu houbičku bych raději využila pro větší množství make-upu. Naopak oceňuji zrcátko ve víčku. Mám odstín 010 Light-Beige a je opravdu hodně světlý. Třpytky, jak o nich někdo psal, jsem nezaznamenala.

  • dobře kryje a matuje
  • vypadá přirozeně
  • přírodní složení
  • cena
  • obsahuje zrcátko
  • uvítala bych větší balení


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.9.2014 21:03:10

Pro mě nepovedený výrobek. Určitě se nehodí pro sušší typ pleti, protože hodně zvýrazňuje suchá místa na pleti a šupinky, což je škoda, protože se docela dobře roztírá. Další mínus jsou třpytky, kterých obsahuje opravdu požehnaně a navíc mi přijdou docela velké. Make up mi tak nepřijde vhodný ani na denní, ani na večerní líčení, protože pod umělým světlem jsou třpykty ještě výraznější.

  • přírodní složení
  • zvýrazňuje suchá místa
  • obsahuje mnoho třpytek


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.5.2014 18:21:06

Moj prvy make up od alverde. Zaujal cenou, vonou, obalom a po použiti aj kvalitou. Mam odtien 010 light beige , som bleda ale aj napriek tomu som sa bala že tento bude pre mna až priliš bledy , nestalo sa sadol mi perfektne. Nanašam si ho rukami co mi vyhovuje viacej aj ked v baleni je k dispozici aj hubička a samozrejme zrkadielko nechyba. Posobí velmi tuho no rozotiera sa naozaj krasne , ak jeho vydrž mam premenit do hodin je to cca 6h , a potom prepudrovať. Ano , suche miesta na tvari odhali ale ak si date hydratačny krem este pred make upom vyhnete sa tomu. Ozaj este ta vona , pripomina mi kolač komkretne orechový vzdy mam potom chut na nieco sladke v € stoji 4,69 co je myslim ze fajn a ak ho chcete len vyskusať nezrujnuje vas to. Nerobi mapy ani nic neprijemne , este neviem aky bude v lete ale snad pohode.

  • zloženie
  • konzistencia
  • cena
  • vona
  • balenie aj s obsahom
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.4.2014 23:03:06

Jeden z mojích oblúbenách výrobkov, ktorý si kupujem už dlhoročne. Ja tento kompaktný make up používam namiesto púdru alebo keď chcem cez deň trochu upraviť make up. Má stredné krytie, a na pleti vyzerá naozaj prirodzene. Avšak dlho nevydrží ale ako som spomínala na prepúdrovanie klasického make upu mi to naozaj stačí. Má skvelé balenie so zrkadlom a vlastným priečinkom na hubičku. Určite stojí za vyskúšanie.

  • Cena
  • Obal
  • Je Vegan
  • krátka výdrž ale inak mu za tú cenu a že je to prírodný produkt, nemôžem nič vytknúť :-)


Další recenze od 15.10.2013 00:09:11

Tento makeup mě úplně nadchl. V balení je houbička, kterou se makeup nanáší a myslím, že to jde opravdu jednoduše a rychle. Mám skoro porcelánovou pleť a mám často problém, aby na mě makeup nevypadal jako oranžová maska, ale tady je nejsvětlejší odstín opravdu pro sněhurky, takže super! A třpytky v něm udělají také službu, že tak světlá pleť je oživená. Nemám potřebu měnit, už zůstanu u tohoto výrobku a ještě za takovou super cenu.

  • šikovné balení
  • konzistence a snadné nanášení
  • nejsvětleší odstín pro sněhurky
  • třpytky rozjasní pleť
  • cena
  • pro mě žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.9.2013 14:24:25

S make-upem jsem naprosto spokojená. Koupila jsem jej "na doma", když chci být upravená a nechci pleť zatěžovat chemickým make-upem - je ale perfektní a rozhodně s ním chodím i ven :) Obsahuje malé třpytky, takže pleť je díky němu rozzářená, dá se vrstvit a tak kryje dle potřeby, odstín odpovídá a na pleti nejde vidět... pudr jeho výdrž ještě prodlouží a pleť vypadá hezky i po celém dni. A za tu cenu? Paráda!

  • perfektní make-up za skvělou cenu
  • bez nedostatků


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.8.2013 22:04:05

Mně tento makeup naprosto vyhovuje. Má tuhou, po nanesení krémovou konzistenci, dobře kryje, když nanesu na celý obličej, má střední krytí. Když chci zakrýt jen začervenání a nanesu trochu více na jedno místo, kryje plně. Pleť je po něm hezky hydratovaná, neleskne se ani ji nevysušuje. Po zapudrování vydrží celý den. A obal je perfektní!

  • Krytí
  • Rozjasní pleť
  • Hydratuje
  • Nedělá efekt masky
  • Žádné



věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.1.2013 21:30:50

Přestože mám kosmetiku od Alverde moc ráda, tento make up mě trochu zklamal. Konzistence je skutečně tuhá, jakoby mastná a dobře kryje, ovšem na pleti mi zanechával šupinky a šel hůře zapracovat. Obsahuje trošku slídy a tak na pleti vytváří jemňoučký třpyt, který odráží světlo - což z dálky působí jakoby byla pleť osvěžená a odpočatá. Asi nebude vhodný pro suchou pleť. Mě teda moc nevyhovuje ani na smíšené pleti. Chválím krásné a bytelné balení se zrcátkem a houbičkou a určitě i cena potěší.

  • Dobré krytí
  • Přirozené odstíny
  • Jemný třpyt
  • Praktické a hezké balení
  • Na pleti zanechává šupinky
  • Hůře se s ním pracuje


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené