Alverde Oční krém pro všechny typy pleti recenze a zkušenosti

Péče o oční okolí Alverde Oční krém pro všechny typy pleti
Péče o oční okolí Alverde Oční krém pro všechny typy pleti - obrázek 1
Péče o oční okolí Alverde Oční krém pro všechny typy pleti - obrázek 2
Péče o oční okolí Alverde Oční krém pro všechny typy pleti - obrázek 3
5 4.5 13
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 75 - 119 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Oční krém pro všechny typy pleti

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Miluju produkty od Alverde díky jejich složení. Oční krém od Alverde mě ale trochu zklamal, co se týče účinku. Docela pěkně voněl, pěkně se nanášel, neškodil, ale zkrátka jsem si nevšimla, že by mě nějak zvlášť hydratoval. Kolem očí mám velmi citlivou pleť, je velmi suchá, dělají se mi tam hodně vrásky a jsem náchylná na praskání žilek v očním okolí, takže to v mém případě asi chce nějaký větší kalibr. Krém od Alverde na tu moji pleť zkrátka nestačil, takže znova už ho asi nekoupím.

  • příjemná konzistence
  • praktický obal
  • složení
  • vůně
  • nefunguje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.2.2015 21:12:16

Krém jsem si pořídila, protože jsem chtěla na oční okolí zkusit něco přírodního, krém byl fajn, hezky se nanášel z tubičky, po rozetření se docela rychle vstřebal, příjemně, ale opravdu lehoučce voněl, vydržel mi dlouho, používala jsem ráno i večer, spíš jsem ho roztírala než vklepávala do pokožky, oční okolí hezky hydratoval, spokojenost

  • balení
  • hdyratace
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento krém je na oči dobrý. Je to taková údržba mladistvé pleti. Používám ho už dlouho a vrásky se trošku zlepšily a tak nějak zůstávají zlepšené. Myslím, že hydratuje moc hezky. Balení je sice malé, ale i tak ho do data spotřeby asi nedovedu vyplcat, páč ty oči krému spotřebují minumum. Krém z obalu hezky pomalu leze, takže si neplácnu na pusu moc výrobku.

  • hydratace
  • výživa
  • přírodní složení
  • mírně mi zabral na mimické vrásky


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.10.2014 18:48:48

Toto byl můj první oční krém od Alverde, původně jsem chtěla vyzkoušet nějaký na zralejší pleť, aby hezky bojoval proti vráskám a kruhům pod očima :-) Ale ten s Mučenkou mi nějak nevoněl a tak jsem sáhla po tomto pro všechny typy pleti. Měla jsem trochu strach z hutnější konzistence, ale naopak je to výhoda, protože oči pěkně hydratuje, stačí ho aplikovat malé množství, má velmi lehkou příjemnou vůni a je také za příznivou cenu.

  • Přírodní složení.
  • Hydratace.
  • Vůně.
  • Cena.
  • Nic.


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.10.2013 22:59:00

Můj první oční krém, který jsem začala používat ve 23 letech. Krém příjemně voní, nelepí, hydratuje. Z tubičky, která má uzounký otvor, vytlačíte jen tolik produktu, kolik potřebujete, tudíž neplýtváte a balení Vám vydrží i několik měsíců. Okolí očí je hydratované, hebké a po pravidelném používání i vyhlazenější a jasnější. Dalším plusem tohoto výrobku je, že je přírodní. Za tu cenu je výborný, ale zatím nemám srovnání s dalšími produkty tohoto typu. Rozhodně si ho pořídím znovu.

  • vůně
  • cena
  • přírodní kosmetika
  • výdrž
  • hydratace
  • nenašla jsem


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.6.2013 13:07:01

Toto je můj první oční krém, tudíž nemám s čím srovnávat, ale zatím jsem spokojená. Hydratace není nijak vysoká, spíše střední, proto je krém vhodný pro mladší pleť. Pocit hydratace ale přetrvává dlouhé hodiny. Velmi oceňuji i obal, díky němu je dávkování velmi praktické. Balení dlouho vydrží, za tu cenu dobrá věc :-)

  • dlouhý pocit hydratace
  • obal
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.3.2013 17:51:36

Můj první oční krém kupovaný z preventivních důvodů. Dokud nebudu potřebovat anti-age účinky, nemám důvod poohlížet se po jiném. Má příjemnou konzistenci, dobře hydratuje, balení je praktické, krém dlouho vydrží. V neposlední řadě velmi oceňuji to, že nedráždí mé citlivé oči a je vhodný pro nositelky kontaktních čoček.

  • cena
  • hydratace
  • vůně
  • šetrnost k citlivým očím
  • žádné


Další recenze od 7.3.2013 20:15:36

Tento oční krém je můj první, takže nemohu moc porovnávat s ostatními, ale jsem s ním spokojená. Má krásnou vůni, dobře se aplikuje a hezky hydratuje. Přírodní složení je pro mě velké plus. Souhlasím s ostatními, že je určitě nejlepší pro mladší pleť, pro starší by už asi byl nedostačující. Až mi dojde, možná vyzkouším nějaký jiný, ale tento budu určitě chválit dál.

  • vůně
  • aplikace
  • hydratace
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.11.2012 09:34:30

Ikdyž zatím nepozoruju nějaké výraznější vrásky kolem očí, koupila jsem si tento oční krém preventivně, protože razím heslo: kdo je připraven, není překvapen :-D Zaujala mě samozřejmě značka, protože Alverde mám vcelku ráda, pak cena, která je příznivá a jako poslední i vůně. Oční krém neštípe, stačí ho málo, hezky hydratuje. Co se týče výsledků, tak žádné nepozoruju, ale jak jsem psala výše, koupila jsem si ho preventivně.

  • cena
  • vůně
  • složení
  • hydratace
  • nemohu posoudit jestli funguje


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.8.2012 11:08:42

Jelikož všude čtu, že po dvacítce (a já už mám dost přes dvacet) by se měl pravidelně používat oční krém, začala jsem se po nějakém cenově dostupném shánět. Moje volba padla na Alverde a udělala jsem moc dobře. Krém je moc příjemný, má fajn konzistenci, krásně voní, jemnou kůži v okolí očí hydratuje. Moc se mi líbí i balení. Klidně koupím znovu.

  • Přírodní složení
  • Hydratace
  • Příjemná vůně
  • Praktické balení
  • Žádné


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.6.2012 17:24:53

Tento oční krém mi vyhovuje prakticky ve všem. Konzistence je akorát, balení je praktické, dobře hydratuje, ale zase ne tak moc, aby se mi pod očima rozpíjel korektor a obtiskávala se řasenka. To, že je přírodní, je samozřejmě další velké plus. Souhlasím s ostatními recenzentkami v tom, že je vhodný spíš pro mladší ročníky jako prevence proti vráskám.

  • dobrá hydratace
  • konzistence
  • praktické balení
  • přírodní kosmetika
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 2.5.2012 23:11:00

Souhlasím s předchozí recenzí, že krém se hodí pro mladší věkové kategorie :-). Mně vyhovuje, je příjemný, nedráždí mé oční okolí, hydratuje, nádherně voní a má fajn konzistenci. Ale vyzkoušela jsem si, že nehydratuje zase kdo ví jak a myslím, že nebude vhodný pro ženy, které chtějí dopřát svému očnímu okolí větší výživu. Když jsem měla pod obočím zarotlé chlupky, po kretých pak zbyla suchá kůže nebo takové menší stroupky, používala jsem na noc tento oční krém. Předpokládala jsem, že kůži změkčí a ta se odloupne, ale to se nestalo ani po několikadenním mazání. Přitom tohle by zvládl jakýkoli můj hydratační krém na první pokus. Takže proto hodnotím "pouze" 4 a příště se pravděpodobně porozhlédnu po jiném očním krému :-)

  • hydratace
  • nedráždí oční okolí
  • příjemná vůně
  • vhodný pro mladší ženy
  • hydratuje, ale pro suchou nebo starší pleť je hydratace nedostačující


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.4.2012 15:03:24

Mám již druhé balení a je to skvělý výrobek pro mladé slečny a ženy, které ještě nemají vrásky a nechtějí používat vyživující a protivráskové krémy. Takový oční krém jsem sháněla několikrát, ale v drogerii mě všechny typu Nivea a L'Oréal odradily složením. Tento má pro mě ideální konzistenci, ani moc hutný, ani tekutý, nemastí, hydratuje, nechává lehoučký film. Krásně voní, vydrží dlouho.

  • Přírodní
  • Cena
  • Hygienické balení
  • Dobře hydratuje
  • nevím


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené