Alverde Pleťová voda šípková růže recenze a zkušenosti

Tonizace Alverde Pleťová voda šípková růže
Tonizace Alverde Pleťová voda šípková růže - obrázek 1
Tonizace Alverde Pleťová voda šípková růže - obrázek 2
5 4.5 14
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 79% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Pleťová voda šípková růže

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.9.2012 19:52:46

V drogerii mně tato pleťová voda upoutala na první pohled svým pěkným obalem a protože mám slabost pro růže, koupila jsem si své první balení - ačkoliv mám smíšenou pleť a voda je určená pro suchou a citlivou. Měla jsem asi šťastnou ruku, voda mi sedla jako žádná před tím. Voda nádherně voní po růžích a její použití je velmi příjemné. Dobře dočistí pleť. Nevysušuje (vody pro smíšenou pleť oproti tomu ano, možná proto mi tato tak sedla) a nedráždí pokožku ani v okolí očí. Začínám mít také slabost pro kosmetiku Alverde, líbí se mi, že je čistě přírodní. Navíc je za dobrou cenu a lehce dostupná (u nás v DM drogeriích). Mám své druhé balení této pleťové vody a věřím, že jich bude následovat ještě víc. Rozhodně doporučuji!

  • příjemná vůně
  • dobře čistí pleť
  • přírodní kosmetika
  • cena a dostupnost
  • balení
  • pleť ani oči nedráždí
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.9.2012 17:55:57

Přírodní certifikovaná kosmetika, příjemná vůně a znatelný zklidňující účinek na pokožku. Pro mě je tato pleťová voda jedním z nejlepších výrobků značky Alverde. Narozdíl od ostatních pleťových vod (vyjma micelární vody Sanoflore) na pleti nezanechává pocit lepivého filmu. Často tuto vodu používám i bez pleťového mléka stejné řady a obličej bez nánosu make upu vyčistí dobře i tak.

  • přírodní certifikovaná kosmetika
  • příjmená vůně
  • zklidňuje pokožku
  • dobře čistí
  • cena
  • žádné


Další recenze od 13.2.2013 13:11:10

Po této pleťové vodě jsem sáhla i přesto, že je určitě sušší a citlivé pleti, a ta moje je spíš smíšená, trochu problematická. Voda je celkem příjemná, nevysušuje, pleť po ní nepne ani není nijak mastná. Oceňuji fakt, že je to přírodní kosmetika cenově dostupná. Už si ji ale asi nekoupím, znám lepší produkty.

  • dostupnost
  • pleť po použití nepne
  • není ulepená


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.4.2013 16:58:33

Pro mne naprosto bezkonkurenční pleťová voda. Mám smíšenou pleť s lehce se ucpávajícími pory. Je sice určena na suchou a citlivou, ale vzhledem k složení s alkoholem bych to na suchou pleť moc neviděla. Mě naprosto vyhovuje, krásně čistí, nedráždí citlivou pleť. Pleť je krásně čistá, svěží a pory jsou stažené. Doporučuji!

  • skvěle čistí
  • složení s růžovou vodou
  • osvěžení pleti
  • nijak nevysušuje
  • dost alkoholu


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.6.2013 14:02:27

Vodu jsem si koupila spolu s krémem. Mám velmi suchou pleť, a tak mi trošku vadí, že obsahuje alkohol. Hezky dočistí pleť a má příjemnou vůni. Bohužel po jejím použití cítím, jak lepí, a tak ji vždy ještě opláchnu teplou vodou, než nanesu krém. Jinak jsem vcelku spokojená, ale znovu si ji asi nekoupím, právě kvůli tomu alkoholu.

  • vůně
  • cena
  • čistě přírodní
  • dobře čistí
  • lepí


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Příjemná pleťová voda, líbí se mi, že je to certifikovaná přírodní kosmetika. Voda nevysušuje, na mou citlivou pleť je ideální, jediné, co mi vadí, je hodně alkoholu. První, co po nanesení cítím, je alkohol. Kdyby byla v nabídce jiná pleťová voda pro citlivou pleť, ze které nebude tolik cítit alkohol, vzala bych si tu.

  • přírodní kosmetika
  • příjemně voní
  • nevysušuje
  • na začátku je z ní hodně cítit alkohol


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Měla jsem i tu modrou a ta byla pocitově jako ty klasické chemické, tato je opravdu na suchou plěť ideální, neodmastí mi ji tak moc jako ta modrá. Mno já sice suchou pleť nemám, ale i tak mi vyhovuje a čistí výborně. Moc hezky neagresivně voní a balení je taky pěkné. Líbí se mi, že použití přírodní kosmetiky nemusí zahrnovat kompromisy.

  • vůně
  • výborně vyčistí, ale i odlíčí
  • nemá


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Naprosto úžasná odličovací voda! Miluju přírodní produkty Alverde a ten patří do mých oblíbenců. Už mám druhé balení a budu v nákupu pokračovat. Voda příjemně jemně voní po růžích, zanechává pleť krásně jemnou a hydratovanou. Nemusím po ní ani používat krém, protože nevysušuje. Musím taky říct, že mi dost spravil pleť, protože jsem poslední dobou trpěla na občasné pupínky a svědění, ale po použití této vody jako když utne. Plusem je samozřejmě její bio složení. Jedinou negativní stránkou je to, že krapet štípe v oblasti očí. Jinak by byla dokonalá.

  • vůně
  • složení
  • hydratace
  • dělá krásnou pleť
  • trochu štípe v oblasti očí


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.2.2014 14:25:21

Nemám síce ani veľmi suchú ani citlivú pleť, ale táto pleťová voda mi sadla výborne. Na pleti nezanecháva žiadny povlak, krásne vonia. Ja nepociťujem nejak ten alkohol, o ktorom sa predomnou hovorí. Moju pleť len nádherne vyčistí a aj hydratuje! Zdá sa mi akoby nenarúšala prirodzenú rovnováhu pleti. Je porovnateľná s ružovou pleťovou vodou od Loreal, ktorá je drahšia ale táto od alverde je rozhodne lepšia. Tá druhá mi príde taká slizká, ale táto je dokonalá. <3 :)

  • vôňa
  • čistí
  • hydratuje
  • nedráždi
  • nič


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2014 15:47:36

Mám síce mastnú pleť ale keďže pleťové vody zvyknú dosť vysušovať vybrala som si práve túto a spravila som dobre. Je fantastická. Pleť dobre vyšistí a pritom nevysuší a nezanecháva na pleti nepríjemný pocit. Akurát je veľká škoda, že obsahuje toľko alkoholu, ktorý je z vody trochu cítiť. Inak má príjemnú jemnú vôňu. Určite si ju kúpim znovu.

  • nevysuší
  • dobre vyčistí
  • alkohol


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Túto pleťovú vodu by som skôr odporúčala ľuďom s mastnejšou alebo problematickou pleťou, nakoľko obsahuje síce alkohol, ale mastnú pleť nepresušuje. Netuším ako môže ten obsah alkoholu pôsobiť na normálnu a suchú pleť na ktorú je určená ale skôr by som to tomuto typu pleti neodporúčala. Keďže mám problematickú pleť a akné, práve táto pleťová voda mi dosť pomohla s tým že sa mi tvorí asi o polovicu menej podkožného akné a akné celkovo. Myslím že za to vďačím aj tej trochu alkoholu ktorý obsahuje a pravdepodobne zabíja baktérie na pleti. Používam ju ráno a večer na dočistenie pleti. Pre mastnú a aknóznu pleť odporúčam.

  • vhodný pre mastnú a aknóznu pleť
  • tvorí sa mi menej akné
  • cítiť z nej dosť alkohol


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.10.2014 21:17:05

Tato pleťová voda mi vyhovovala, jediné co mi malinko vadilo je alkohol, už si ji nekoupím, protože ze začátku dobrý a ke konci už jsem jí chtěla mít vypotřebovanou, to už mi nevyhovovala skoro vůbec, asi si na ni moje pleť zvykla a přestala na ni působit, balení je hezké, praktické, 200 ml akorát stačilo, cena taky přijatelná

  • cena
  • balení
  • ke konci bez účinku


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.12.2014 18:18:07

Pleťová voda je určená na suchou a citlivou pleť, na kterou bych ji ale nedoporučovala - obsahuje dost alkoholu a mohla by vysušovat. Já mám spíš mastnou (i když teď v zimě sušší a podrážděnou od mrazů) a sedla mi výborně. Make-up odličuji čistícím gelem, vodu používám jenom na dočištění a pak ráno na odstranení mazu před líčením. Na to je skvělá, vyčistí, nepodráždí a co je důležité, nelepí a nezanechává na pleti žádný povlak. Krásně voní po růžích, i když ze začátku cítit spíš ten alkohol. Mnoho uživatelek jistě potěší přírodní složení, pro mě to až tak podstatné není.

  • vyčistí
  • nevysušuje
  • nedráždí
  • nelepí
  • vůně
  • přírodní složení
  • nevím


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.1.2015 14:49:00

Tuhle pleťovou vodu jsem dostala a jsem za to ráda, protože růži jsem v kosmetice nikdy nevyhledávala a sama bych si z této růžové řady nic nevybrala. A i když jsem si zpočátku říkala, že ta vůně není můj šálek čaje, brzo jsem si zvykla a nakonec jsem si ji vyloženě oblíbila. Jak je zmiňováno v předchozích recenzích, alkohol sice voda obsahuje, hned na druhém místě ve složení po vodě je ale růžová voda a rozhodně nemám pocit, že by mé pleti obsah alkoholu činil nějaké potíže. Voda vůbec nevysušuje, naopak na pleti zanechá moc příjemný pocit zvláčnění, osvěžení, nelepí... A výborně pleť dočistí. Používala jsem ji moc ráda a určitě koupím někdy zase.

  • vůně
  • dočištění pleti
  • osvěžení a zvláčnění pleti
  • nezanechá lepivý film
  • žádné