Alverde Šampon pro jemné vlasy s olivou a hennou recenze a zkušenosti

Šampony Alverde Šampon pro jemné vlasy s olivou a hennou
Šampony Alverde Šampon pro jemné vlasy s olivou a hennou - obrázek 1
Šampony Alverde Šampon pro jemné vlasy s olivou a hennou - obrázek 2
5 4 17
  • Průměrné hodnocení 4
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 76 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Šampon pro jemné vlasy s olivou a hennou

věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 14.7.2012 10:40:41

Tento šampon je úplně perfektní, to se Alverde opravu povedlo. Skvělý pro rychle se mastící, splihlé vlasy. Mám už snad desáté balení, jedna z mých stálic. V rámci možností zvětší objem vlasů, vlasy jsou nadýchané, a nemám je tak strašně jemné. Neobsahuje silikony ani syntetické konzervační látky, je za velmi dobrou cenu.

  • zvětší objem vlasů
  • vlasy jsou nadýchané
  • cena
  • bez silikonů
  • žádný


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 14.7.2012 17:51:16

Moc dobrý šampon, za tu cenu už mám během chvilky druhý a budu kupovat i nadále. Jako jediný z Alverde nabídky mi voněl, jinak nemám na šampony moc nároky, mám vlasy zdravé a tento mi pomáhá je udržet déle čisté, takže nemusím mýt obden, ale ob 3dny :-) Objem asi také dodá, moc neposoudím, mám svůj vlastní docela velký. Občas ho střídám s výživnějším, aby vlasy nevysušil.

  • cena
  • složení
  • vůně
  • může trochu vysušit


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 25.10.2012 11:51:08

Nejoblíbenější šampón. Má hezkou vúni, konzistence je trochu krémovější a já, pro dobrý pocit, musím použít o něco větší množství, než jsem zvyklá. Ale poté už dobře pění. Uvítala bych možná větší balení. Používám spolu s avokádovou maskou, a jsem nadmíru spokojena! :)

  • nemastí
  • hezká vůně
  • cena
  • bez silikonů
  • malé balení


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 24.11.2012 20:41:35

Konečně jsem našla šampon, který mi vyhovuje (a to jsem jich vyzkoušela opravdu hodně). Vlasy mám po něm nadýchané, příjemné na dotek a hlavně mnohem méně se mastí. Začínám díky němu pomalu přecházet na mytí jednou za 3 dny. Pro mastné vlasy jednička! pro suché vlasy nedoporučuji kvůli vysušování. Spolu s kondicioérem jdou vlasy dobře rozčesat (bez kondiciéru jsem ještě nezkoušela). Je to můj první šampon, který koupím znovu!

  • Bez silikonů
  • Vysušuje (pro mastné)
  • Vysušuje (pro suché)


Další recenze od 4.12.2012 22:48:58

výborný šampon, kupuji stále znova, kombinuji s růžovým balzámem a mám pak krásně lesklé a zdravé vlasy i objem dodá, to nevím jistě dávám ještě tužidlo od nivea na objem a pak mám objem krásný, na tomto produktu jde znát kvalita přírody, nedá se srovnávat s jinými přípravky, kupovala jsem levné i drahé přípravky pro kadeřnice a žádný z nich takové vlasy neudělali, ani slavný wonder z býčích žláz

  • dodá lesk
  • objem
  • nízká cena
  • kvalita
  • přírodní
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 22.1.2013 12:18:45

Šampon moc hezky voní, když se vlasy vyfoukají tak opravdu zůstává hezký objem a nejsou splihlé ani druhý den po umytí,. Bohužel musím hodnotit jako průměr, protože se mi po něm objevily lupy, ale možná je to tím, že to byl muj první přírodní šampon.

  • Vytvoří objem
  • Objevili se mi po něm lupy


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 15.9.2013 18:16:15

Super šampon, co dodat. Pění, příjemná vůně, gelová konzistence... Slibuje větší objem, což nemůžu posoudit, jelikož mám vlasy husté s objemem od přírody. Bohužel mám, ale vlasy sušší, což tenhle šampon docela slušně plní. A musím uznat, že přímo u hlavy vypadají po umytí velice dobře, jenom do konečků musím dávat trochu olejíčku, protože je možná trochu vysušuje. Jediné, co opravdu u tohoto šamponu nedoporučuju, je takovéto umýt-opláchnout-umýt-opláchnout, protože pak jsou vlasy přesušené...

  • cena
  • lesk
  • konzistence
  • normální šamon
  • vysušuje při častém použití


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 28.1.2014 20:39:26

Tento šampon je pro mě jedna velká katastrofa. Vlasy se mi s ním zmastili hned během 24 hodin, že jsem musela použít suchý šampon a i ten skoro nepomohl a vlasy jsem si musela jít mít. Plusem je, že neobsahuje silikony, ale já to vidím spíše jako mínus, protože těch pár šamponů co jsem vyzkoušela bez silikonů mi vždy vlasy zmastily. Co se týče objemu, ale ten neudělá vůbec. Naopak vlasy ihned zplihnou. Jediné co vidím jako plus, že šampon hezky pění a voní, ale to je tak jediné. Dostupný je normálně v drogeriích DM a cena je také fajn, ale kvalita šamponu je katastrofa. Zkoušela jsem ho několikrát, ale zmastil mi vlasy pokaždé do 24 hodin, takže za mě nedoporučuji a bohužel ho musím hodnotit tak jak ho hodnotím. Ještě bych málem zapomněla, šampon mi způsobil opravdu velké množství lup, což není zrovna dobré. Takže za mě 1 hvězdička a to jsem ještě hodná.

  • neobsahuje silikony
  • vůně
  • dostupnost
  • cena
  • vlasy velmi rychle mastí
  • způsobuje lupy
  • vlasy vůbec nenadýchá
  • objem nezvětší


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 29.4.2014 12:42:20

Tento šampon od Alverde je jeden z nejlepších šamponů, jaké jsem kdy měla. Příjemně voní, vlasy jsou po něm nadýchané a vypadají vážně dobře. Řekla bych, že dodá i trochu objemu. Na internetu jsem na něj viděla skoro jen samou chválu, tak jsem si ho šla koupit a byla jsem vážně mile překvapená. Za zmínku stojí také příznivá cena.

  • příznivá cena
  • krásně voní
  • vlasy jsou nadýchané a působí kvalitněji
  • žádné


Další recenze od 4.8.2014 11:11:04

Slibovala jsem si od něj pomoc od rychle se mastících vlasů a větší objem, ale vlasy se mi zmastily stejně rychle jako po jiných šamponech a podobně to bylo i s objemem. Po použití mě navíc začala svědit hlava a objevily se lupy, takže já už bych ho určitě nikdy nekoupila, i tento jsem musela vyhodit. Mám ale asi dost citlivou pokožku hlavy, takže věřím, že všem to nevadí, já už se teda ani nehnu od šamponů z lékárny, které bohužel ani tyto přírodní výrobky nenahradí.

  • cena
  • nepomohl s mastícími se vlasy ani s objemem
  • způsobil svědící hlavu a lupy


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
zrzavé

Další recenze od 11.8.2014 09:10:16

Značku aleverde mám ráda. Je přírodní. 3ampon opravdu hodně málo pění. Tak nějak jsem nikdy nevěděla, jestli mám vlasy všechny a dostatečně umyté, a tak jsem radši myla 2x někdy i 3x. 3ampon hrozně rchle mizel. Vůně je příjemná, svěží, unisex. Nanášel se taky dobře, jen teda to pěnění... Po umytí bylo potřeba použít i kondicionér. Vlasy byly po umytí nadýchané a vydrželi i 2,5 dne bez mytí, což je u mě teda fakt výkon. Nevím jestli bych koupila znovy. Možná, když by byl v nějaké hodně dobré akci.

  • přírodní produkt
  • vlasy jsou svěží, nadýchané
  • špatná pěnivost
  • malá výdrž


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
zrzavé

Další recenze od 15.9.2014 08:45:41

Tak za mě tedy nejlepší šampon. Svoje vlasy mám hodně jemné a hodně řídké, rychle se mastící, musím umývat obden s tím že druhý den jedině culík nebo cop. Zkoušela jsem nespočet všemožných šamponů, přírodní i chemické, ale nikdy mi žádný neudělal tak supr vlasy. Vydrží i tři dny bez mytí s tím že můžu nosit rozpuštěné vlasy dva dny za sebou, což je u mě zázrak :)) Vlasy jsou nadýchané, ale vubec né krepaté, nedělají se mi z vlasů po pár hodinách myší ocasy, jak jsem na to zvyklá :) za mě prostě zázrak, kterého se už nepustím.

  • přidá objem
  • vlasy se po něm nemastí
  • zázrak pro jemné a mastné vlasy
  • jediné minus málo pění, musí se dát víc šamponu a tim pádem rychle mizí


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 1.12.2014 23:42:10

Tento šampon je naprosto perfektní! Vlasy po něm vydrží dlouho čisté a nemastné, nedělají se mi s ním lupy, objem mi udělá větší než jakékoliv jiné šampony, co jsem kdy měla. Moc se mi nezamlouvá příliš výrazná vůně, která je ale z vlasů nakonec cítit jen velmi decentně a příjemně. Vlasy jsou po něm lesklé a necuckují se. Jsem s ním opravdu velice spokojena a rozhodně koupím znovu!

  • dodá objem
  • nemastí vlasy
  • vlasy jsou lesklejší
  • vlasy se dobře rozčesávají
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Tenhle šampon je jedním slovem SUPER! Jsem ráda, že jsem konečně našla šampon, který mi vyhovuje. Pro moje jemné blond vlasy s melírem je to pořádná vzpruha. Konečně něco, co jim dodá objem a zpevní je. Zároveň však nemastí. Je přírodní, takže i v tomto u mě hodně boduje, protože poslední dobou dávám pozor na složení. Pění sice méně než jiné šampony, ale to je proto, že neobsahuje sulfát. Mohl by být ve větším balení, protože je hned pryč. Ale jelikož posuzuju výsledky na vlasech, proto dávám 5 hvězdiček.

  • lepší kvalita vlasů
  • dodává objem a přitom nemastí
  • přírodní složení
  • málo pění
  • malé množství


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 15.8.2015 07:57:50

Toto byl můj první šampón, co jsem si koupila, když jsem se rozhodla přejít na přírodní kosmetiku. A bylo to mé štěstí, neb jsem už po prvním použití propadla nadšení :) Vlasy krásně nadýchané, nezatížené, zároveň hebké a působící upraveně. Do té doby jsem vlastně ani netušila, že se dá z vlasů vyhnat takový objem a zároveň je mít tak jemné na dotek. Nějak mi to nadzvedlo i konečky, takže ty působily jakoby vyfoukaně. Další obrovskou změnou bylo, že mé vlasy najednou vypadaly opravdu zdravě! Nikdy jsem si nemyslela, že tohoto lze docílit šampónem. (Očividně jsem jedna z mála lidí, kterým chemické šampóny neudělají na pohled hezké vlasy.) Postupným používáním tohoto šampónu (a dalších přírodních) jsem asi během 6 týdnů přešla z mytí vlasů obden na mytí vlasů 1x - 2x týdně. Po několika týdnech používání už objem nebyl tak brutální, takže prostřídávám s jinými přírodními šampony, ale tento patří mezi mých TOP 5, ne-li TOP 3.

  • vegan
  • nezatížené vlasy
  • vlasů vypadá opticky víc
  • objem
  • hebké vlasy
  • zdravě vypadající vlasy
  • prodloužen mycí interval
  • přírodní
  • lesku by mohlo být víc
  • necítím z něj žádnou vůni
  • po pár týdnech používání nutno prostřídat s jiným


Hrozný šampon. pro mě opravdu velké zklamání. Po umytí jsem měla pocit, jako by mi vlasy vůbec neumyl. Byly zplihlé, bez objemu. Po chvilce se mi zmastily. Je sice bez silikonů, nevím, možná je to tím, ale objem jsem s ním neměla opravdu žádný. Používala ho mamka i sestra, ael měly stejný názor, takže nám leží v koupelně. Jsem zklamaná.

  • nic
  • neumyje
  • splihlé vlasy
  • mastné vlasy
  • vůbec mi nevoní


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Lush Godiva

3.8 70% 5 recenzí

Alpa Amica suchý šampón

3.8 70% 77 recenzí