Amia Active Čistící a odličovací pleťové mléko recenze a zkušenosti

Čištění pleti Amia Active Čistící a odličovací pleťové mléko
Čištění pleti Amia Active Čistící a odličovací pleťové mléko - obrázek 1
Čištění pleti Amia Active Čistící a odličovací pleťové mléko - obrázek 2
5 2.6 10
  • Průměrné hodnocení 2.6
  • 20% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 2.5
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Amia

Recenze produktu
Amia Active Čistící a odličovací pleťové mléko

věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.4.2012 20:25:13

Kosmetiku Amia mám ráda, ale toto mléko se podle mě nepovedlo. Pořádně nečistí a neodlíčí, navíc mě na pleti štípalo a pálilo. Takže pro citlivou pleť nic dobrého. A taky mi příjde, že vysušuje, ale aspoň nezanechává mastný a lepkavý film. Obal je takový nepěkný. Za mě fakt ne.

  • nezanechává mastný a lepkavý film
  • pořádně nevyčistí a neodlíčí
  • nevhodný pro citlivou pleť - může štípat a pálit
  • vysušuje
  • nepěkný obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.4.2012 18:01:56

Toto mléko mě také zklamalo. Leží mi doma a nepoužívám ho, protože mě trochu pálí na obličeji, ale hlavně mám pocit, že moc dobře neodličuje. Na pleti zanechává lepkavý film. Já si sice ještě vždy omývám obličej vodou, ale někomu by tohle mohlo také vadit. Nemůžu ho doporučit.

  • cena
  • neodličuje dobře
  • dráždí pleť
  • zanechává lepkavý pocit


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.7.2012 01:15:58

I mě tohle mléko pálí, štípe a na obličeji tvoří film, který ho dusí. Amia není má oblíbená značka, ani nevím, co dalšího vyrábí, ale tomuhle mléku se obloukem vyhnu. Přijde mi, že ucpává póry a zhoršuje stav pleti. A není to nic pro citlivky, navíc má škaredý obal.

  • cena
  • ucpává póry
  • ´pálí
  • neodličuje
  • tvoří na obličeji film


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.9.2012 20:30:22

Mám citlivou pleť a navíc jsem alergická na aloe veru, která se bohužel přidává do většiny výrobků určených pro citlivou pleť a toto odličovací mléko mě nepálí, neštípe v očích a to mě pálí většina krémů atp., navíc cena je více než vyhovující, naposledy jsem ho kupovala za cca 30 Kč.

  • neštípe v očích
  • cena
  • ošklivý obal, ale to se dá překousnout :D


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Mám dost citlivou pleť, takže mi jen tak něco nevyhovuje, proto jsem byla po použití tohoto odličovacího mléka dost překvapená, protože mě obličej nesvědil, nepálil, neobjevila se mi žádná vyrážka a ani nebyl vysušený jako u jiných odličovacích mlík nebo vod.

  • vhodný na citlivou pleť
  • dostupnost
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.2.2013 23:32:06

jedno z najhoršách mliek aké som kedy mala. Kupila som si zároven aj s pleťovou vodou rovankej značky. Po použití tohoto lieka som mala pleť podráždenu, červenu, mlieko štípalo. a dokonca ani poriadne neodlíčilo. stále som mala pocit špianvej tváre. Takže aj ked bolo lacné už si ho nekupim

  • cena
  • štípalo
  • pocit ulepenej "udusenej" pleti
  • nudný obal


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.5.2013 00:35:20

Kosmetiku Amia nemám zrovna v oblibě, ale toto čistící pleťové mléko mě mile překvapilo. Používala jsem ho pouze k čištění pleti a v tomto případě žádné nedostatky ani plusy neshledala - klasický odličovač. Ale z nouze jsem toto mléko použila i na oči a světe div se, odličuje lépe než jeho kolega přípravek Amia na odlíčení očí (Amia active není přímo určeno na oči). Sice mě trošku pálily a byly začervenalé, ale v nouzi toto mléko posloužilo dobře.

  • dobře odlíčí i oči
  • nehezký obal


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.7.2013 11:22:42

Bohužel jsem si ho jednou koupila. Pálí a štípe, kůže je po něm potažená takovým mastným filtrem, podle mne hodně ucpává póry. Když se pak ale kůže ještě pořádně dovyčistí vodičkou na pleť, jde to. Používám ho jen párkrát do měsíce, kdy jsem doma u rodičů, abych nemusela tahat svoje z privátu. Dá se to vydržet, ale mezi mé favority rozhodně nepatří. Plusem je snad jen cena, určitě bych si ho sebou vzala třeba na sjíždění řeky nebo na chatu, kde bych se bála, že se mi rozlije nebo ztratí dražší odličovač.

  • cena
  • štípe a pálí


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.4.2014 18:02:54

Tohle mléko si kupuje moje mamka a jednou mi došel odličovák, tak jsem si řekla, že si ho půjčím. Musím říct, že to vážně nechápu. Myslím, že mamka má citlivější pleť než já a s mlékem je spokojená, nedělá se jí mastný film, odlíčí ji, prostě v pohodě. Zato mě štípali oči, pálil obličej a měla jsem mastný film. Takže v tomhle případě asi vážně závisí na vás, jak vám sedne.

  • cena
  • nesedí každé pleti


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.4.2015 16:55:18

Musím říct, že zatím tohle mléko mi zatím odlíčilo všechno i černé linky, které se obvykle odličují strašně špatně. Ovšem musím říct, že v oblasti očí mě po mléku trošku štípe oční okolí. Ocenila bych nějakou příjemnou svěží vůni, která by podtrhla pocit očištění a odlíčení. Bohužel vůně je taková zvláštní uměle mléčná...a to mi moc nevoní, ale přežiju to. Víckrát si toto mléko ale nekoupím.

  • odlíčení
  • štípe v očním okolí
  • vadí mi parfemace