Astor Anti Shine Mattitude Powder recenze a zkušenosti

Pudry tuhé Astor Anti Shine Mattitude Powder
Pudry tuhé Astor Anti Shine Mattitude Powder - obrázek 1
5 3 16
  • Průměrné hodnocení 3
  • 38% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 170 Kč
  • Kvalita obalu 3.2
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Astor

Recenze produktu
Astor Anti Shine Mattitude Powder

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.3.2012 12:02:09

Tento pudr už použžívám 2 roky. Je to zatím moje stálice, krásně sjednotí barvu, matuje a středně kryje. Mám jich ve více odstínu s tmavšíma barvama kontoruju. Někdy se dá sehnat v akci za 100Kč, takže cena je taky příjemná.

  • matuje
  • středně krycí
  • cena
  • žádné


Další recenze od 24.3.2012 14:43:10

K tomuto pudru se vždycky ráda vracím.Na moji mastnou pleť je dobrý.Jedině co mě na něm opravdu štve,je efekt masky.Opravdu jedna vrstva a dost.Při více vrstvách vypadá moje pleť hrozně,ale přes den se stejně musím párkrát přepudrovat.takže vycházím z domu s krásně matnou pletí a vracím se s omítkou na ,,ksichtu'' :D ale jinak tenhle pudr je zatím můj oblíbený

  • hezky matuje
  • střední krytí
  • pří více vrstvách mám obličej jak masku


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.3.2012 22:36:28

Pudr mi celkem vyhovoval, dobře zmatňuje pleť. Měla jsem asi tři balení a vždy jsem se k němu ráda vrátila. Na výběr je dost odstínů, takže není problém najít si ten pravý. Jediné, co mi nevyhovuje je, že je na pleti dost vidět a větší vrstva dělá efekt masky.

  • zmatňuje pleť
  • výběr odstínů
  • dělá efekt masky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.3.2012 19:39:59

Pudr není moc krycí, je spíš lehký transparentní na zafixování make-upu. Působí přirozeně, nedělá velký poprašek , takže ideální na bezproblémovou pleť a na jemné letní líčení. Za dobrou cenu, dobrá kvalita.

  • jemnost produktu
  • přirozené odstíny
  • nedostatečné krytí


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 31.3.2012 14:29:17

Tenhle pudr mě moc nenadchnul, stejně jako make-up ze stejné řady. Velice špatně se mi nanáší a příjde mi, že dost vysušuje a zvýrazní každou šupinku. Zmatňuje, ale i tak je potřeba během dne znovu přepudrovat, protože mi příjde, že moc nedrží. Uvítala bych i lepší balení s houbičkou a se zrcátkem.

  • bohužel žádné
  • špatně se nanáší
  • vysušuje a zvýrazní každou šupinku
  • nevydrží celý den
  • nic moc obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.4.2012 10:44:14

Nosila jsem ho v pubertě, kdy jsem se leskla na míle daleko a nenapadlo mě pleť spíš hydratovat, a tak jsem jí sušila,kde se dalo a to i tímto pudrem. Matuje, to matuje, ale možná tak na hodinku. Celý den jsem musela přepudrovávat, až jsem ho nakonec měla víc jak make upu, vypadal nepřirozeně a vysušoval. Přišlo mi že i ucpával póry, ale tehdy jsem měla nulovou znalost o dbaní pleti, takže kvůli tomu mu další mínus nedám.

  • trošku kryje
  • vysušuje
  • nevydrží
  • vypadá jak maska
  • špatně se na pleť nanáší


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.2.2013 17:01:33

Vobec najhorsi puder co som mala.Myslela som ze astor sa toto nemoze stat ale....no po naneseni som nezachitila ziadnu zmenu ,nematni a ak aj ano tak tak ze to ani nevidno.nefixuje make up, prasi sa a neviem este co vsetko Jedine co je pozitovne je cena a vyber odtienov inak nic,, dalsi krat urcite nekupim

  • odtiene
  • cena
  • nekryje poriadne
  • Prasi
  • Vasom zleze obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento pudr je celkem dobrý, kryje středně, pokud se použije správné množství vypadá přirozeně, matuje a nevysušuje. I cena je příznivá a kvalita jí odpovídá. Výdrž je taky docela dobrá, nemusím se přepudrovávat každou chvíli. U mě, za tu cenu, spokojenost.

  • cena
  • matuje
  • při větším množství nepřirozený


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.3.2013 10:20:54

K pudru Mattitude od Astor jsem se nedávno po dlouhé době vrátila, ale jen z důvodu, že z dřívějška jsem věděla,jaký odstín mi z drogérie sedí a taky kvůli ceny. Co se týče balení, dá se to přežít. Sice nic moc, protože víčko je oddělatelné od celého balení,což není příliš praktické. Odstíny jsou celkem fajn, jsem světlejší typ a dobře mi sedí odstín 02. Co je u tohoto pudru horší (nevím,zda je to kusem, nebo jsou takové všechny), že se hůře dostává na štětec. Musím nekolikrát s ním přejet a více přitlačit,abych dostala aspoň trochu požadovaného množství. A to nemám ještě nejjěmnější štětec (mám štětec z HM na pudr). Jemnější štětiny by asi měly ještě větší problém. Co se týká matujícího efektu, taky nic moc. Jakmile mám trošku sušší oblast okolo rtů, nebo nosu, okamžitě šupinky zvýrazní. Celkově to pudr není úplně nejhorší, ale jak říkám. Občas se k němu vracím pouze z finančních důvodů a kvůli tomu, že vím,jaký odstín mi sedí a nemusím znova hledat pod umělým světlem v drogérce ten pravý.

  • pro mě vhodný odstín (02)
  • občas dobrá cena
  • dost tuhá konzistence
  • matuje jen chvíli
  • nepraktické balení
  • zvýrazňuje šupinky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Neurazí, nenadchne. Pudr bych označila za slabší průměr. Používám ho jen občasně, spíš pro večerní líčení. Pleť zmatní, ale ne nijak dlouhodobě. Hlavní nedostatek vidím v odfláknutém balení. Plastové víčko se za chvíli "vychechlá" a přípravek tak nejde pořádně zašroubovat - protáčí se. Už se mi stalo, že se v kabelce otevřel. Proto ho nemůžu označit jako vhodný na cesty. Mám odstín 001 Ivory a víc dorůžova. Pro označení Ivory se mi moc nehodí. Celkově bych shrhnula tak, že není vyloženě špatný, ale taky žádná sláva. Znovu nekoupím, vyzkouším jiný.

  • nevytváří shluky v chloupcích ani po opětovném přepudrování
  • zmatní, ale ne na výrazně dlouho
  • nepraktické balení - víčko se protáčí


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

S tímto pudrem jsem obecně spokojená, silně matuje (musí se nanášet opatrně, abyste nevypadali jako porcelánová panenka), má skvělé odstíny a kryje. Jeho negativy však jsou výdrž a "tíha". Koupila jsem si ho v rámci svého hledání toho "právého". Hodnotila bych jej jako naprůměrný, prostě poměr cena /výkon, ale znovu si jej nekoupím, budu hledat dál:-)

  • barva
  • matuje
  • výdrž
  • "tíha"


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.10.2013 22:11:45

Tento púder som kúpila v nejakej akcii s make-upom. Myslím, že nie je najhorší, len si treba dobre vybrať odtieň inak dosť farbí. To mi práve na púdri nevyhovuje a preto by som si ho už viac nekúpila. Inak dobre zmatňuje pleť . Akurát čo mi dosť vadilo bolo balenie. Otváralo sa mi samé v taške a tak sa mohlo stať , že sa vám púder celý rozbije.

  • matuje
  • balenie


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.12.2013 20:30:22

Jeden z mála pudrů (možná snad jediný?), který mi opravdu nevyhovuje... Hrozně vysušuje, zvýrazňuje šupinky... Co se zmatnění týká, tak ano, to zmatní, ale chce to opravdu vychytat tu správnou vrstvu - buď nezmatní a nebarví skoro vůbec, nebo naopak při větší vrstvě působí hodně nepřirozeně... Krytí řekla bych tak střední... Balení je katastrofa - víčko nedrží, po asi měsíci mi prasklo...

  • kryje
  • zmatní
  • vysušuje
  • zvýrazní šupinky
  • balení


Pudr bych si jinak nekoupila, ale byla na něj super akci v drogerii DM, tak jsem si řekla, že ho vyzkouším. Balení je moc pěkné, navíc pudr má i velký objem oproti jiným, čili vydrží dlouho O světlé odstíny také není nouze. .A teď k těm mínusům. Nemůžu si pomoct, ale přijde mi, jako by byl pudr tužší a když v něm šmrdlám štětcem, vůbec se na něj nechce nic přichytit. Čili, abych vůbec něco na štětec pochytala, musím v něm oproti jiným pudrům déle štětec máchat. Je pravda, že zase vůbec nepráší. A při větším nánosu dělá trochu masku. Za původní cenu bych si ho rozhodně nekoupila a nekoupím si ho ani ve slevě :D :) mám jiné oblíbence

  • nepráší
  • cena
  • může dělat masku


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.9.2016 17:35:38

Tento pudr byl můj první který jsem si koupila.Příliš mi nevyhovoval,na pleti dělal efekt masky,nevydržel.Pudr není vhodný pro sušší/suchou pleť,zmatní na chvilku. Jednou z mála výhod může být nižší cena.Kupovala jsem v akci s řasenkou dohromady za 200 korun.Za mě toto byl první a poslední pudr od značky Astor.

  • cena
  • efekt masky
  • nevydrží


Lépe hodnocené

MAC Blot Pressed Powder

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené