Astor Fashion Studio recenze a zkušenosti

Laky na nehty Astor Fashion Studio
Laky na nehty Astor Fashion Studio - obrázek 1
Laky na nehty Astor Fashion Studio - obrázek 2
Laky na nehty Astor Fashion Studio - obrázek 3
Astor (59)
2.4 z 5 5 2.4 11
Celkem 11 recenzí


5 hvězd
0%
4 hvězdy
18%
3 hvězdy
36%
2 hvězdy
18%
1 hvězda
27%

Koupilo by znovu
28 %

Recenze produktu
Astor Fashion Studio

věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 19.2.2015 14:52:07

Pořídila jsem si tento lak v odstínu 303 - Crazy fire dance, bohužel jsem kupovala přes internet, tak na obrázku barva vypadala trochu víc zářivěji než lak ve skutečnosti je. Složení laku je hutnější, což mi naprosto vyhovuje, nemám ráda když jsou laky příliš tekuté. Kryje v celku obstojně, ale dvě vrstvy se dát musí. Špičky se mi začaly odloupávat dva dny po nalakování, což docela ujde, jiné laky mi vydrží sotva den. Štěteček na nanášení je trochu tenčí a je klasicky kulatý, mě se s ním lakuje dobře. Chválím široký výběr barev.

  • cena
  • hustota
  • dobře kryje
  • nic


Další recenze od 2.10.2014 21:42:21

Na těchto lacích mě zaujaly krásné barvy. Zakoupila jsem odstín Yellow Buttercup. První zklamání přišlo hned, jak jsem vytáhla štěteček. Velmi úzký, lak naopak hustší. V každé vrstvě pruhuje, u této žluté bylo potřeba pět vrstev, aby neprosvítal nehet a při tom nánosu to už bohužel nevypadalo vůbec dobře. Také potom samozřejmě dlouho schnul. Tento produkt už určitě nezakoupím.

  • nic
  • špatný štěteček
  • hustý lak
  • pruhuje
  • je potřeba více vrstev
  • špatně schne


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 30.5.2014 21:05:30

Tento lak jsem si koupila asi hlavně proto, že vlastním 3 laky Astor Quick'n Go, které jsou naprosto úžasné výdrží a rychlostí schnutí, bohužel však mají hrozně málo odstínů (alespoň v našich drogeriích). Předpokládala jsem tedy, že lak stejné značky bude přinejmenším podobné kvality. Opak je však pravdou. Astor Fashion Studio je pro mě zklamání. Zasychá hrozně pomalu. Ještě za dva dny byl měkký, takže jsem měla na všech nehtech škaredé rýhy a otisky. K tomu aby kryl a nedělal pruhy je potřeba více vrstev, které se ale odlupují po kusech. Jediné plus je velký výběr odstínů, které to už bohužel nezachrání. Více už nekoupím...

  • výběr odstínů
  • pomalu zasychá
  • špatně kryje
  • krátká výdrž


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 30.5.2014 13:37:13

Tento lak jsem si koupila jen proto, že jsem chtěla určitý odstín, který nikde jinde neměli a i proto, že byl ve slevě. Možná už chápu tu slevu, protože je to hodně nekvalitní lak. Mám odstín 234 LILI ROSE. Krytí je naprosto hrozný. Musím dát asi 3 vrstvy aby mi to tak tak překrylo. Jenže tak je tam toho laku moc a během drhého dne se mi lak celý odloupl. Za plnou cenu bych si ho rozhodně nekoupila!!

  • výběr odstínů
  • nekryje
  • kvalita
  • úzký štěteček
  • odlpování již od druhého dne


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.4.2014 19:32:05

Pri tomto laku ma zaujal odtieň 109 Midnight silk, je to taká čierno -modrá farba. Lak má peknú fľaštičku, klasický šteteček. Je trošku hustejší ako iné laky, ale na druhú stranu kryje v jednej vrstve, ale aj tak sú ideálne dve vrstvy. Neschne nejako extra rýchle, ale neni to zasa ani žiadna tragédia. Výdrž laku je okolo 4-5 dní, bez podkladového laku a nadlaku. Nemám pocit, že by nechty vysušoval. Zatiaľ som si s nim lakovala nechty ,len 2x ,takže neviem ako bude vysychať.

  • obal
  • pigmentácia
  • nevysušuje
  • výdrž (4-5 dni)
  • výber farieb
  • pre mňa kasický steteček, mám radšej keď je na konci zaoblený
  • pre niekoho možno cena (3,2€ - 88KČ)
  • hustejšia konzistencia
  • pomalšie zasychanie


věk
25-34

nehty
přírodní

Tento lak na nehty mě velmi zklamal. Tedy zkoušela jsem pouze jeden odstín, a to 202 - New Bohemian. Barva v lahvičce vypadá hezky, je sytě fialová, ovšem na nehtech je to katastrofa. Musela jsem dát tři vrstvy, aby nehet pod lakem neprosvítal a stejně to nevypadalo úplně dokonale. Dalším minusem je štěteček, který je příliš úzký a moc dobře se s ním nepracuje. Ale třeba jsem měla jen štěstí na "vadný kus".

  • hezká lahvička
  • sytost
  • štěteček


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 21.12.2013 07:46:41

Tento lak byl v listopadu zdarma u jednoho damského časopisu, takže jsem ho měla zdarma ale i tak ho nemůžu moc pochválit. Odstín po aplikaci vypadal odost jiný. Konzistenci má poměrně dost hustou, takže se nenanášfel dobře. Nejvíce mi ale vadilo, že dlouho zasychá. Takže v obchodě bych si ho asi už nevybrala.

  • nízká cena
  • pomalé zaschnutí


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 21.12.2013 00:04:56

Tyto laky od Astoru se nabízejí opravdu v krásných odstínech. Ale jako u každého laku je výsledná barva na nehtech trochu odlišná než se původně zdálo. Lak má celkem hustou konzistenci, takže se mi s ním trochu hůře pracuje. Lak poměrně dost i proužkuje a dlouho zasychá a za tu cenu bych si představovala trochu něco jiného. Raději dám přednost levnějším lakům, které odvedou více práce.

  • výdrž
  • krásné odstíny
  • proužkuje
  • velmi hutná konzistence
  • dlouho zasychá


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 18.10.2013 06:59:21

Lak mám také v odstínu Orange Daisy, v lahvičce se tvářil jako krásná světle meruňková, na nehtech je až moc do oranžova, což ale není největší problém. Lak je strašně hustý a štěteček až moc úzký, takže se lakoval velmi nepohodlně a v první vrstvě hodně pruhoval, druhá už byla hezky krycí. Jak je lak hustý, tak strašně pomalu schnul a i když jsem použila můj oblíbený sušič, stejně jsem si lak na několika místech poškodila, že jsem měla chuť ho okamžitě odlakovat. Výdrž je takový průměr, dva až tři dny. Za sebe nedoporučuji.

  • hezké odstíny
  • je příliš hustý
  • příliš úzký štěteček
  • špatně se lakuje
  • pomalu schne


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 10.8.2013 19:55:44

Já jsem zkoušela tento lak v odstínu Orange Daisy. Chtěla jsem nějaký oranžový lak a tento mi padl do oka. Ale... Už při prvním lakování se mi s ním pracovalo špatně. Lak mi přijde docela hustý a také mi nevyhovuje štěteček, který mi přijde docela úzký. Také se mi druhý den po nalakování odloupla špička. Takže jsem lak poslala dál. Možná záleží kus od kusu a odstín od odstínu. Další si už asi nekoupím.

  • pěkné odstíny
  • lak je docela hustý
  • má úzký štěteček
  • hned druhý den od lakování se mi odloupla špička



věk
25-34

nehty
přírodní

Lak je veľmi vydarený. Obal ma hneď v drogérií zaujal . Objem má 6 ml, čo je akurát. Lak sa pekne nanáša , mám minutú viac než polku laku a až teraz si všímam , že lak má gumovejšiu konzistenciu a začína pomaly schnúť. Napriek tomu sa mi s ním stále perfektne lakuje. Ako mínus by som dala len to, že niekedy robí tie také bodky po nechtoch , ktoré si vždy všimnete po uschnutí laku. Mám modern elegance a rose tulip, sú to najkrajšie odtiene. Vrelo odporúčam.

  • Vydrž je 5 dní
  • nezlupuje sa
  • výber z veľa odtieňov
  • po zaschnutí niekedy zanecháva tie nepekné bodky


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené