Astrid Balzám na rty Pearl & Shine recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Astrid Balzám na rty Pearl & Shine
Balzámy na rty Astrid Balzám na rty Pearl & Shine - obrázek 1
Balzámy na rty Astrid Balzám na rty Pearl & Shine - obrázek 2
5 2.2 15
  • Průměrné hodnocení 2.2
  • 34% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 19 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Astrid

Recenze produktu
Astrid Balzám na rty Pearl & Shine

věk
25-34

Další recenze od 13.4.2012 18:51:25

Ze všech růžových perleťových balzámů, které jsem vyzkoušela, je tento nejvíce hydratační a nejdéle vydrží na rtech. Neobsahuje třpytky, jen perleť. Je ale také nejsvětleji růžový, což může být pro někoho výhoda a pro někoho nevýhoda. Když se to s ním přežene, dělá trošku mrtvolné rty. Mě to ale nevadí. Jediné, co mi vadí, je vůně tohoto balzámu. Příjde mi taková chemická, zvláštní.

  • hydratace
  • dlouhá výdrž na rtech
  • cena
  • vůně


věk
15-24

Další recenze od 13.4.2012 19:38:40

Balzám mě teda vůbec nenadchnul. Vůbec nehydratuje (ale to skoro všechny balzámy Astrid), vadila mi i hrozná chemická chuť. Ta růžová perleť ze mě v minutě udělala mrtvolu, takže leda pro někoho komu sluší hodně světlé rty. Pokud máte nějaká suchá místečka na rtech, tenhle balzám vám je dost zvýrazní.

  • žádné bohužel
  • nehydratuje rty
  • zvýrazňuje suché šupinky na rtech
  • dělá mrtvolný vzhled


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2012 22:02:17

Další přesvědčení o tom, že mi žádné růžové balzámy na rty nevyhovují, takže ani tento. Vůbec nehydratuje, ale hlavně zvýrazňuje všechny šupinky a nedokonalosti a vypadá to fakt blbě. Navíc je hodně světlý, takový mrtvolný. A vůně je nepříjemná.

  • cena
  • nehydratuje
  • zvýrazní každou šupinku a nedokonalost
  • mrtvolně světlý
  • nepříjemná vůně


věk
15-24

Další recenze od 25.6.2012 12:18:46

Tak tohle je opravdu šáhnutí vedle. Vůbec nechápu, jak někdo může vyrobit něco tak hrozného.. Na puse působí mastně, chuť je strašná a vůně úplně chemická. Hodí se maximálně tak na maškarní, působí mrtvolně. Konzistence je hrozná, přijde mi, jako taková ta omalovátka pro panenky. Za mě ne!

  • žádné
  • Barva
  • Konzistence
  • Vůně
  • Chuť


Další recenze od 16.12.2012 14:30:58

Ani nevím, proč jsem si tento balzám koupila. Možná jsem ho dostala, ale je to prostě strašný balzám. Barva, kterou vytvoří na rtech je taková, že vypadám jako prazvláštní mrtvola, respektive dodává mrtvolný vzhled. Lesklé částice mi na rtech vadí - je to , jako bych měla na rtech nějaký prášek nebo drobečky. Dále mi vadí hutná kombinace, kterou u balzámů nenávidím. Nevím, jak ho vypotřebuji, protože k hydrataci ani k výživě se nehodí. Parfemace je také naprosto otřesná. Nedoporučuji.

  • hezký obal
  • konzistence
  • barva
  • nehydratuje ani nevyživuje
  • parfemace


Další recenze od 16.12.2012 16:09:28

Čekala jsem něco úplně jiného. Ta údajná perleťová vrstva je v konečném výsledku bíla a drobí se. Takže máte po puse takové bíle nevzhledné žmolky. Navíc z něj jde docela dost cítit nějaká chemie. Možná by šlo tu barvu nabírat prstem a až pak nanášet na rty, aby to na rtech nemělo takový efekt "bělidla", ale to už je zase další čas navíc, který nemám na to, abych trefovala odstín.

  • Ve slabounké vrstvě docela dobrý
  • Je v něm cítit chemie
  • Při normálním použití bělí
  • Drobí na rtech


věk
25-34

Tenhle balzám na rty jsem použila jen párkrát, ale musela jsem ho vyhodit, protože byl naprosto k ničemu! Balzám = hydratace. Ale u tohoto balzámu? Hydratace veškerá žádná, ba naopak! Extrémně vysušuje, dělá šupinky na rtech a vy pak můžete hezky začít léčbu rozpraskaných rtů. Třešničkou na dortě je "nádherná" barva jakoby jste byly několik dní po smrti. Na Halloween super, ale na denní nošení? Nebrat!

  • nic
  • rozpraskané rty
  • vysušuje
  • barva


věk
25-34

Další recenze od 28.11.2013 10:03:17

Jen jsem v drogerii popadla první balzám, co mi přišel pod ruku a moc šťastný výběr jsem neměla. Nejdřív jsem si měla přečíst tyhle recenze. Ta vůně je naprosto otřesná, chemický smrad. Místo perleti na rtech, to vytváří jakýsi bílý povlak a nakonec se balzám na rtech drolí a nevypadá to hezky. Příště rozhodně koupím něco jiného.

  • cena
  • vůně


věk
15-24

Další recenze od 11.1.2014 17:05:35

S tímto balzámem jsem naprosto spokojená. Balení je obyčejné, ale pěkné. Tyčinka je akorát dlouhá. Výborně hydratuje a jemně barví, dodá perleťovou barvu. Ideální je na léto, kdy se nehodí nosit rtěnky. Mnozí jsou s ním nespokojení, protože vytváří na rtech šupinky. Já tento problém nemám. Už ho mám velice dlouho, brzy mi určitě dojde a chystám se pořídit další.

  • -balení
  • -hydratace
  • -krásné zbarvení rtů
  • -rychle se spotřebuje


Další recenze od 3.2.2014 18:17:47

Já tedy nevím, kolik vrstev balzámu si dávají slečny, kterým údajně dělá mrtvolný vzhled. Bohatě stačí jednou přejet po rtech, není až příliš tuhý jako jeho kolega (Astrid s jojobovým olejem), lehce se natírá, na rtech není výrazný, naopak dodá mým rtům jemný, přirozeně vypadající lesk a hydrataci, koupila jsem již podruhé a nemám důvod nekoupit znovu.

  • plní funkci
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2014 23:29:46

Na rtech je velice příjemný, nevytváří takový ten mazlavý pocit, jako po jelením lůji, nebo jiném balzámu. Vůně je taková, nevím k čemu to přirovnat, ale nejspíš růže s jablkem? Mě to voní. Má regenerovat a chránit rty, obsahuje vitamin E, včelí vosk, kakaové máslo a přírodní oleje a co se mi na něm opravdu líbí je, že vytváří na rtech perleť, což je fajn, vadí mi balzámy se třpytkama, ale perleť má opravdu jen malá většina balzámu. Doporučuji.

  • perleť
  • vůně
  • cena
  • hydratace
  • žádné


věk
15-24

Jelikož mám od přírody hodně červené a celkem plné rty, používám balzámy které jsou zabarvené do růžova s lehkýma třpytkama. Musím říct, že znám daleko více hydratační balzámy na rty, než je tento ale taky daleko horší. Když si pod tento dáte hydratační balzám, je super věc, vydrží na rtech i poměrně dlouho. jediná nevýhoda je, že když si ho aplikujete na "nahé" rty, poměrně dost je vysuší.

  • Barva
  • Cena
  • Vůně
  • Poměrně dlouho na rtech vydrží
  • Hydratace
  • Balení - nic nevydrží a praskne
  • Použít s balzámem - vysušuje


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené