Astrid Moisture Time ochranný hydratační denní a noční recenze a zkušenosti

Hydratace Astrid Moisture Time ochranný hydratační denní a noční
Hydratace Astrid Moisture Time ochranný hydratační denní a noční - obrázek 1
Hydratace Astrid Moisture Time ochranný hydratační denní a noční - obrázek 2
Astrid (54)
3.6 z 5 5 3.6 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
67%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
33%

Koupilo by znovu
67 %

Recenze produktu
Astrid Moisture Time ochranný hydratační denní a noční

věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Nejsem fanoušek značky Astrid. Sama bych si tenhle krém nekoupila, ale nevím, jakou záhadou se mi dostal do koupelny. Nicméně jsem ho vyzkoušela, ale s radostí jsem ho přenechala příteli. Krém je na mě dost hutný. Dříve jsem měla spíš vysušenou pleť, teď se mi víc mastí, takže mám raději krémy lehčí konzistence. To by mi ani tak nevadilo, protože bych ho používala na noc jako výživu. Nicméně mi hodně vadí to, že mě štípe. To prostě nepřekousnu. Vůně je typicky astridovská a mě nevyhovuje. Poslední dobou se snažím jet v přírodě a používat jen přírodní produkty, což tenhle krém prostě nesplňuje ani náhodou.

  • nic
  • příliš hutný
  • složení
  • štípe
  • vůně


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2018 17:24:22

Skvělý krém na obličej. Já ho používám pouze večer, protože pod make-up mi nevyhovuje, ale to vůbec nevadí. Snadno a rychle se do pleti vstřebává nezanechává ji zbytečně mastnou. Já mám pleť mastnou, ale zároveň na ní mám suchá místa. Krému stačí malinko a dokáže pleť hezky zhydratovat. Má příjemnou vůni a stojí kolem 80kč, takže to je naprosto skvělé. Jediné co mi vadí je, že má docela velké balení na to, kolik je v něm krému.

  • hydratuje
  • rychle se vstřebává
  • nezanechává pleť mastnou
  • vůně
  • zbytečně velký kelímek (na stejné množství krému by stačilo mnohem menší balení)



věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.10.2017 16:05:52

Veľmi dlho som hľadala v drogérii hydratačný krém, ktorý by bol vhodný aj n moju bradu, kde sa mi tvorí akné.Je pre mňa zložité hľadať krém, nakoľko bradu nemôžem prehnane "premastiť", ale zbytok potrebuje hydratáciu, nakoľko je suchý a tvoria sa aj šupinky.Nakoniec som siahla po tomto Astrid kréme, ktorý by mal byť na normálnu a zmiešanú pleť. Nespliesť si ho so Zjemňujúcim! Majú rovnaký obal, aj vôňu.No zjemňujúci má aj bambucké maslo (krém je na suchú pleť), ktoré mne na bradu nevyhovuje.Stál má okolo 2,50€ ( v ČR som videla okolo 50-70kč) za 50ml balenie.Krém je veľmi ľahký a jemný.Obsahuje vitamínový komplex a Hydroviton komplex.Príjemne púdrovo, čisto vonia.Rýchlo sa vstrebáva.Bradu mi prehnane nemastí, takže nemám problém, že by mi upchával póry, ani pri dlhodobom používaní.Zbytok tváre zas hydratuje.Mal by aj zmatňovať, ale nakoľko mám samo o sebe pleť dosť suchú a matnú, tak rozdiel ja nevidím.Stačí ho málo, dobre sa rozotiera.Vhodný aj pod make up, ak sa nechá pár min vstrebať.Pleť mám niekedy aj dosť citlivú, no nespôsobil žiadne podráždenia.Spokojnosť, pre mňa vhodný na každé ročné obdobie.

  • ľahký hydratačný krem určený aj pre zmiešanú pleť
  • bradu prehnane nemastí a suché miesta hydratuje
  • nič


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené