Avène Odličovací a čisticí micelární voda recenze a zkušenosti

Čištění pleti Avène Odličovací a čisticí micelární voda
Čištění pleti Avène Odličovací a čisticí micelární voda - obrázek 1
Čištění pleti Avène Odličovací a čisticí micelární voda - obrázek 2
Čištění pleti Avène Odličovací a čisticí micelární voda - obrázek 3
5 4.2 13
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 185 - 480 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Avène

Recenze produktu
Avène Odličovací a čisticí micelární voda

Tuto micelárku jsem kupovala v akci za zhruba 430 Kč (přesně už nevím je to déle) 600 ml. Je určena pro citlivou pleť a je hypoalergenní. Mě celkem vyhovovala, akorát na konci čistění vždy trochu štípala, dalo se to přežít. Líbí se mi nevtíravá vůně, odličuje a čsití dobře. Oční make-up odličuji vždy mlékem je to rychlejší a hlavně kvůli úspoře micelárky :-). Mezi mé oblíbenější patří micelárka od La Roche-Posay nebo Eucerin.

  • cena
  • nelepí
  • nevysušuje
  • štípe


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.10.2013 12:23:55

Zě mě super, nemám tedy citlivou pleť. Odličuje skvěle jako bioderma sensibio má pěkný bytelný obal a příjemně voní jako je u Avene zvykem. Oproti biodermě je ale dražší, jelikož téhle je jen 400 ml, ale dá se koupit na internetu na velmi výhodnou cenu. Víčko má pěkně šroubovací, nebo stačí jen vyklapnout. Doporučuji.

  • pekný pevný obal
  • skvěle odlíčí a dočistí
  • cena na internetu
  • pro mě nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.10.2013 12:10:41

Velice kvalitní micelární voda. Dobře čistí pleť, nevysušuje, nepodráždí a po aplikaci nenastává nepříjemný pocit ulepené pleti. Nemám jí co vytknout a již mám spotřebována 4 balení, což asi mluví za vše. Cena je sice vysoká, ale často bývají akce 1+1 zdarma a to se nákup zcela jistě vyplatí :-). Opravdu velmi doporučuji.

  • dobře čistí pleť
  • nevysušuje
  • nepodráždí pleť
  • snad jen vyšší cena


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 5.6.2013 20:31:10

Opäť micelárna voda nesklamala, odličuje skutočne vynikajúco. Pekne vonia, obal sa mi tiež páči a je aj veľmi praktický, môžete vidieť, koľko z neho už ubudlo. Voda je priesvitná, neupcháva póry, nespôsobuje alergie ani začervenanie pleti. Hydratácia je trochu slabšia, ale inak jej nemám čo vytknúť. Len keby tá cena nebola tak vysoká.

  • jemne odličuje
  • pekná vôňa
  • pekný a praktický obal
  • cena
  • slabšia hydratácia


Do této micelárky jsem vkládala velikou naději, ale jsem zklamaná. Cena je příjemná, vůně nevtíravá, balení decentní, ale obsah pro mě propadák. Čistí sice dobře (ale to víceméně i Vichy, Bioderma apod), ale pocit lepkavosti je nepříjemný a proto bych ji už nechtěla ani za nic.

  • cena
  • pocit ulepenosti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2013 14:39:25

Avéne micerální vodu 400 ml kupuji nejlépe v akci 1 + 1 zdarma (dá se sehnat za 480 až 500 Kč v lékárnách, nebo na netu). Tato voda mi naprosto vyhovuje. Má příjemnou parfemaci, zlepšila se mi po ní pleť. Vhodná i pro citlivou pokožku, zanechává pleť hydratovanou, čistou a hebkou. Za sebe rozhodně doporučuji.

  • šetrně odličuje
  • pleť je po ní čistá a hydratovaná
  • zanechává pleť hebkou
  • velmi příjemně voní
  • vyšší cena (pokud ji nekupujete v akci 1 + 1)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.4.2012 13:38:04

Kvalitní micelární voda pro odlíčení všech partií. Micelárek jsme vyzkoušela bezpočet, tato patří mezi ty lepší. Nedráždí citlivou pleť. V balení mi chybí pumpička. Po použití nejsem ulepená a pleť nepne. Balení 400ml mi vydrželo rok (používám na navlhčený tamponek).

  • odlíčí komplet všechno
  • nedráždí
  • nemá


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.1.2013 12:26:53

Tahle odličovací voda je vhodná pro citlivou pleť sice, ale používám ji i já s normální pletí a je skvělá. Mamka má citlivou a taky jsem jí jednu pořídila a ta je nadšená. Vodička nevysušuje, nedráždí pokožku, důkladně s ní vyčistíte pleť od nečistot. Je to taková jiná micerálka. Výborně se s ní odličuje i oční make-up a dokonce někdo používá i k odlíčení tmavých odstínů rtěnek. I když se po použití pleť nemusí oplachovat vodou, tak ho stejně oplachuju, ale to jenom ze zvyku. Bohužel cena je poněkud vyšší, ale nic nemohu vytknout, protože i obal je dobrý a víčko dobře sedí.

  • pro citlivou pleť
  • odličuje obličej-oči-rty
  • nedráždí a nevysušuje
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Co se týče odlíčení pleti, tak musím říct, že neodličuje tak dobře jako Bioderma. Spotřebuju na ni větší počet tamponů, takže rychle ubývá. Je pravda, že pleť je po ní jemná a příjemná na dotek. Pro mé citlivé oči však nebylo odličování s touhle vodou moc příjemné, docela pálila. Navíc obsahuje dimethicone.

  • zjemní pleť
  • příliš dobře neodličuje
  • nehodí se pro citlivé oči
  • cena
  • obsahuje silikon


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.4.2012 22:56:47

kosmetiku Avene miluju, ale s touto micelární vodou jsem spokojená extra nebyla. odličovala sice dobře, ale v porovnání s Biodermou Sensibio zanechávala mírně lepkavý pocit. jinak jí není co vytknout, čistí krásně, pleť nijak nedráždí, mé tehdy hojící se cystické akné nijak nezhoršovala. po vypotřebování lahvičky jsem se ale bez váhání vrátila k Biodermě.

  • nedráždí pleť
  • nevysušuje
  • zanechává mírně lepkavý pocit.


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.4.2012 17:35:47

Mám už druhé balení této micelární vody a jsem s ní velmi spokojená. Dobře odlíčí make-up a nečistoty. Není přeparfémovaná a nedráždí takže mohu doporučit i pro citlivou pleť. Jedinou nevýhodu,kterou bych u ní viděla je poněkud vyšší cena oproti jiným micelárním vodám,které se dají pořídit.

  • dobře odličuje
  • jen mírně parfémovaná
  • vhodná i pro citlivou pleť
  • vyšší cena


Další recenze od 17.4.2012 08:42:47

Odličovací vodu od Avene jsem dostala jako dárek a jsem s ní velice spokojená. Mám zkušenost i s vodou od Biodermy, ale osobně se mi Avene zdá lepší. Vůbec nedráždí moji pleť, která je jinak hodně citlivá. Po jejím používání vidím, že se mi zlepšila pleť. Určitě je více hydratovaná a zmizely z ní suché šupinky. Voda také skvěle odličuje zbytky makeupu a odstraňuje nečistoty. A má moc příjemnou vůni. Za mě určitě spokojenost.

  • hydratuje
  • vhodná na suchou a citlivou pleť
  • příjemná vůně
  • na nic jsem nepřišla


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené