Blanchette B Micellar Cleansing Water recenze a zkušenosti

Čištění pleti Blanchette B Micellar Cleansing Water
Čištění pleti Blanchette B Micellar Cleansing Water - obrázek 1
Čištění pleti Blanchette B Micellar Cleansing Water - obrázek 2
Čištění pleti Blanchette B Micellar Cleansing Water - obrázek 3
5 4.1 17
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 89% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 24 - 39 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Blanchette B

Recenze produktu
Blanchette B Micellar Cleansing Water

věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.8.2012 22:51:29

Díky dobrým recenzím na internetu jsem se vydala do Kauflandu vyzkoušet tuto micelární vodu za neuvěřitelnou cenu 27 korun (za 200 ml balení). Nějak jsem se nebála dát si na pleť i takhle levnou kosmetiku,věřím tomu,že i levné věci se mohou vyrovnat těm dražším,které jsou drahé jen kvůli značce. Pleť je po použití vody jemná,čistá,osvěžená,projasněná a hlavně-není ulepená. Určitě si budu kupovat znovu!

  • Výborně čistí
  • Nevysušuje
  • Nedráždí
  • Projasňuje a osvěžuje
  • CENA a velikost balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.8.2012 23:53:15

přiznám se, že já strach z levných (až příliš) micelárek mám, když vezmu jak drahou technologií se vyrábí, musí se cena někde odrazit. Ale moje maminka se nebála a zkusila, její hroší necitlivá kůže tuhle vodu snese bez problémů (dokonce i na oči) a tak co ušetří ona můžu pak rozhýřit já na své milované micelárce Biotherm :-) Mě tahle nevyhovuje, protože jsme četla složení a trochu se zalekla, tím pádem mám pak i špatný pocit ji na pleti mít. Odličuje dobře, pokud není líčidel moc, nevysušuje, mě trochu ulepená přijde, ale to i třeba Avéne nebo Bioderma. Po použití cítím trochu pálení, takže nic na citlivou pokožku.

  • cena
  • dobře odličuje
  • citlivá plet vodu nesnese - pálí
  • složení s mnoha konzervanty


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.8.2012 00:03:42

Šílenství okolo micelárek mě, až na tuto výjimku, minulo, proto nemůžu srovnávat s dražšími výrovky, nicméně jsem se rozhodla tuto pleťovou vodu z Kauflandu zkusit. Někoho by mohla odradit nízká cena nebo fakt, že se jedná o polský výrobek, ale já proti této kosmetice nejsem nijak předpojatá, takže jsem se nebála testovat nejen na obličeji, ale i na očích. S výsledkem jsem velmi spokojená, skvěle se mi s ní odličuje řasenka, linky, stíny, make-up,... Pleť (moje smíšená) je po odlíčení zjemněná a osvěžená, rozhodně nevysušuje (mycí gely) a nelepí (pleťová mléka). Jediným mínusem by mohla být parfemace, která je poměrně výrazná, ale (pro mě) ne nepříjemná.

  • nedráždí pleť
  • nevysušuje
  • dobře odličuje
  • cena
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tuhle vodu jsem koupila opravdu jen na zkoušku a to ještě díky nějaké kladné recenzi na blogu, jinak bych se na ni v kauflandu asi ani nepodívala. Neuvěřitelné! Odličuje lépe než Bioderma (která mi v poslední době vůbec nevyhovuje). Tahle micelárka stojí určitě alespoň za vyzkoušení. Dá se použít například i na denní čištění zatvrdlého štětečku na gelové linky. V poměru cena a výkon doporučuji.

  • množství
  • cena
  • dobře odličuje
  • nevysušuje
  • občas malinko pálí do očí
  • parfemace


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.1.2013 16:02:57

Je to úplně normální micelárka, přestože je levná. Porovnávala jsem odličovací schopnost s růžovou Biodermou, každou na půlku obličeje. Bioderma odličuje úplně nepatrně lépe (rychleji), ale tomu bych ani nevěnovala pozornost, díky super ceně téhle micelárky. Oči jsem nezkoušela, ty mi moc odlíčit nejdou ani s Biodermou. Jen při dočišťování jsem zaznamenala, že v očích nepálí. Parfemace je tedy hodně výrazná, ale ne nepříjemná. Doporučuji aspoň vyzkoušet.

  • Cena
  • Odličuje skvěle
  • Vyrovná se i drahým micelárkám
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.2.2013 18:28:28

Trošku jsem se bála kvality kvůli nízké ceně produktu, ale moje zvědavost vyhrála a taky jsem si tuto vodu pořídila. Tento produkt bych asi jako micelární voda nenazývala. Micelární voda by měla podle mě vyčistit pleť, hydratovat a zklidnit. Tato voda pouze odličuje. S podivem musím říct, že moji citlivou pleť nedráždí. Nedráždí ani oči, ale oči neodličuje moc dobře, voděodolnou řasenku nezvládá vůbec. Pleť čistí dobře, nicméně po použití si musím obličej opláchnout, protože je tato voda na pleti prostě nepříjemná, trošku lepkavá. Složení mě taky dost šokovalo, samá chemie, parabeny atd. Podruhé bych si ji nekoupila, ale uznávám, že pro někoho s normální pletí (ne citlivou) může být tato voda na dočištění fajn.

  • dobře čistí pleť
  • cena
  • chemické složení
  • trošku lepivá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tuto micelarku pouzivam len kratko, aj to len cez vikendy ked pridem k nasim.Normalne pouzivam biodermu sebium takze mozem porovnat aspon ciastocne. Tato micelarka je na tu cenu myslim velmi dobra, nestipe a nedrazdi na pokozke, oci som s nou neskusala odlicovat pretoze pouzivam sosovky a mam citlive oci. Na dolicenie je dobra, ci odlicuje dobre samostatne neviem, nemam odskusane..Co je velmi dobre je ze nevysusuje aj ked musim povedat, ze oproti bioderme mam pocit akoby trochu napnutej pokozky, ale nie je to take strasne aby som ju nepouzivala nadalej... bioderma sebium mi lepsie vonia, ale to by som tiez este prezila...myslim ze ju budem kupovat aj dalej, ale bioderma u mna bude no.1.

  • cena
  • nevysusuje
  • vona


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.11.2013 14:15:08

Nejlepší micelárka z levnější cenové kategorie. Perfektně odlíčí make-up, gelové linky a poradí si i s voděodoleným makeupem. V očích neštípe a pokožku ani nijak nedráždí. Tudíž ho vřele doporučuji i majitelkám citlivé pleti. Plusem je i to, že vůbec nelepí a pokožka po odlíčení zůstane hebká a perfektně vyčištěná. Určitě si jí koupím znova. Byla bych za ní ochotná i dám mnohem více vzhledem k účinnosti.

  • cena
  • cena/kvalita
  • velmi dobře odličuje
  • vhodná i pro citlivou pleť
  • nelepí
  • poradí si i s voděodolným makeupem
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.12.2013 10:18:33

Micelárky mám už vyzkoušené ještě v době, kdy se s nimi tak nerozthl pytel, ale na tuto jsem natrefila nedávno v Kauflandu. Musím říct, že klidně předčí i jiné dražší micelárky. Odlíčí naprosto perfektně, stačí mi na odlíčení jen dva tamponky. Pleť mě po ní neštípe ani nepne a to mám intoleranci k různým přísadám v kosmetice a ještě k tomu atopický ekzém. Trochu mě překvapila jemná svěží vůně, jelikož jsem měla micelárky hlavně neparfemované. Ale vůně mi nijak nevadí, naopak. Mínusem je pro mě dostupnost pouze v Kauflandu a taky to, že při aplikaci mi vystříkne více množství než jsem chtěla.

  • cena
  • odlíčí perfektně
  • jemná parfemace
  • bez alergické reakce
  • dostupnost
  • vystříkne větší množství


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Co o ní říct? Za pár korun jsem nečekala žádný zázrak, ale protože jsem holka zvědavá, rozhodla jsem se ji zkusit. A nemůžu si stěžovat. Odlíčí velmi slušně, nepálí, neštípe (a to ani v mých přecitlivělých očích, do kterých se mi občas při odličování obočí dostane - vím, jsem kopyto :-) ) a pleť po ní nepne. Taky mi přijde, že nelepí a pro mne je lepší, než všemi milovaná růžová Bioderma, která mi absolutně nesedla a na mém obličeji jen páchala škody. Takže tuhle od Blanchette můžu jen doporučit. Alespoň k vyzkoušení

  • objem balení
  • cena
  • nepálí
  • neštípe
  • nevysušuje pokožku
  • pleť po ní nepne
  • k dostání jen v Kauflandu
  • pro někoho složení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.6.2014 20:15:34

Vyzkoušela jsem jak dražší (La Roche Posey), běžné drogerkové (Nivea, Mixa) tak i tuto, ultra levnou micelárku. A v účincích rozdíl nevidím. Nutno podotknout, že já si oči micelárkou neodličuju, používám dvoufázové odličovače. Hlavní rozdíly mezi nimi vidím v parfemaci, balení (dávkování) a složení, Tato je dosti parfémovaná, což každému nemusí sedět, ale mně je její vůně příjemná. Složení je diskutabilní, protože na jedné straně obsahuje dva parabeny a další konzervanty, na straně druhé se pyšní kyselinou hyaluronovou, což v produktu za cca 30 kč dost nechápu. Dost na prd je dávkování - nemá zarovnaný povrch a prohlubeň kolem uzávěru je dobrá maximálně k tomu, že vám produktu vyteče víc a při velkém štěstí si tím akorát polijete ruce apod. Pouze v případě finanční krize si ji koupím znova, protože pro mě (morálně/pocitově) je toto složení problematické, ale ospravedlňuji si to přítomností drahé a účinné látky jakou je kys. hyaluronová :-). Kdo složení neřeší, nemá citlivou pleť a nechce vydávat peníze za mnohonásobně dražší micelárky, nechť si koupí tuto a mohl by být spokojen.

  • cena
  • nepne
  • není pocit "ulepené" pleti
  • nevysušuje
  • obsahuje kyselinu hyaluronovou
  • problematické složení
  • výrazná parfemace může vadit
  • nepraktické dávkování s uzávěrem
  • zakoupit lze pouze v Kauflandu


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Dobrá levná micelárka, která mi ale nevyhovuje až tak, jako čistící gel ze stejné řady. Pleť vyčistí a odlíčí, ale bohužel má i nedostatky: pleť někdy vysušuje a pálí v očích, což je škoda, jinak se jedná o dobrý výrobek. Docela příjemně voní. Za tu cenu doporučuji, myslím, že je lepší, než některé mnohem dražší podobné výrobky.

  • cena
  • pálí v očích
  • může pleť vysušovat


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.2.2016 04:31:55

Túto vodu som mala doma dlhšie ale minula som ju už teraz. Našla som totiž na ňu na blogoch pochvalné recenzie a samozrejme že som ju pri nákupe v kauflande musela kúpiť. Potom som ju dakam založila a aj na ňu zabudla. Neviem či sa dá ešte kúpiť minule som videla že výrobky Blanchette B pomaly ale isto miznú z regálov. No a teraz k veci. Voda ma naozaj prekvapila. Nevysušovala, nedráždila pleť a dokonca ma nepálila v očiach(taký eucerin alebo avene tie ma pálili jak čert). Mínus by mohlo byť že malinko lepila a trošku horšie jej išlo odličovanie očného make upu. Ale zas pleť jej išla odlíčiť v pohode.. Baby píšu že má chemické zloženie. Neprišla som na to, neoverovala som to(ak by som si to overila bol by to aj odo mňa mínus) tak za to hviezdičku neuberám. Dávam 4 hviezdička a aj hej aj by som ju kúpila znova. :)

  • nedráždi pleť
  • nevysušuje
  • fajn odličuje(pleť)
  • nepáli v očiach
  • cena
  • trochu lepí
  • trochu horšie odličuje očný make up