Avène termální voda ve spreji recenze a zkušenosti

Tonizace Avène termální voda ve spreji
Tonizace Avène termální voda ve spreji - obrázek 1
Tonizace Avène termální voda ve spreji - obrázek 2
Avène (35)
4.7 z 5 5 4.7 15
Celkem 15 recenzí


5 hvězd
79%
4 hvězdy
14%
3 hvězdy
7%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
87 %

Recenze produktu
Avène termální voda ve spreji

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Vodu jsem měla v balíčku s další kosmetikou. Normálně bych si ji asi nekoupila, na běžnou vodu ve spreji mi přijde krapet drahá. Ale po čase používání uznávám, že je skvělá. Na rychlé osvěžení v parném dni se mi osvědčila, i na cestách anebo na když mě olí nohy z dlohého celodenného chození, tak stačí trochu stříknout a voda příjemně osvěží. Přes makeup jsem nedávala, přece jen se bojím o jeho výdrž.

  • Osvěžuje
  • Skvělý pomocník v parných dnech
  • Cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.1.2018 14:35:44

Je to moje " stálice" od doby, kdy byla při balená jako dáreček k nějakému časopisu.Je to naprosto skvělá záležitost po odlíčení na zklidnění a harmonizaci pleti a po ránu na osvěžení a hydrataci a k přípravě na líčení. Kupuji si 300ml na doma a 50 ml na cesty( splňuje limit do kabiny letadla😉).Skvěle sklidňuje po opalování, je výborná na nanášení mého oblíbeného kokosového oleje nebo oleje Nuxe. Její použití je má každodenní rutina, ráno a večer, v létě ještě střídám s růžovou vodou( skvěle pleť vypíná a tonizuje). Mám srovnání s vodou Vichy a Avéne vede, má lepší rozprašovač a Vichy jako by dělal nějaký povlak a měla takový " lékárenský" odér.

  • Osvěžuje
  • Hydratuje
  • Sklidňuje a sjednocuje tón pleti
  • Výborná příprava na další péči
  • Žádné nejsou je dokonalá


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Skvělý přípravek do parných letních dní. Termální vodu používám i na make-up hlavně pro osvěžení v horkých letních dnech nebo i uzavřených prostorech, perfektně ideálně osvěží. Obal je super, jen by tato termální voda mohla být o něco levnější. Dělá krásnou mlhu a dobrý makeup se pod touto mlhou nijak neovlivní.

  • hezky osvěží i v parných dnech
  • ideální do kabelky v létě
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Můj oblíbený produkt od Avene. Speciálně si vždycky kupuju velké balení na léto. Dobře osvěží pleť , nedráždí, nádherně voní a vydrží dlouho. Na osvěžení a zklidnění pleti je to zatím asi jediná věc co funguje , nepálí , neštípe a nedělá ani jinou neplechu. Možná jediné mínus je trochu vyšší cena, ale myslím, že to ještě není tak hrozné.

  • Zklidní
  • Dělá vše, co slibuje
  • Nic :)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.12.2014 13:44:19

Termální vody jsem si obecně zamilovala. Tato od Avene dělá krásnou mlhu a osvěží v horkém dni. Nosila jsem ji sebou do školy a měla úspěch i u spolužaček. Osvědčila se i ráno po velké akci, kdy zrovna nejste doma a nějaké to osvěžení se hodí. :D Jediné mínus je u mě cena, myslím že by mohla být klidně levnější, ale určitě si ji na léto pořídím znovu. :)

  • Praktický obal
  • Osvěží
  • Cena


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.10.2013 10:58:35

Tuto termální vodu jsem měla jako dárek v časopise, což je také jediný předpoklad, kdy bych si ji koupila znovu, cena mi totiž přijde dost přepálená. Nevidím naprosto žádný rozdíl mezi touto vodou a například několikanásobně levnější Rival de Loop z Rossmanna nebo i mezi obyčejnou vodou v rozprašovači. Tuto vodu si celkem šetřím a používám ji jen před aplikací pleťového oleje, například na nějaké osvěžování v létě mi to přijde jako dost drahá sranda. Musím ale pochválit, že dělá jemnou mlhu.

  • dělá jemnou mlhu
  • zvlhčí pleť
  • předražená
  • nevidím na ní nic speciálního


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

U této termální vody nevím, jak mám dělat recenzi - ano, osvěží ve vedru, možná pomůže proti zarudnutí, ale to je tak vše. A tohle klidně zvládne i normální obyčejná voda ve spreji. Znám podobné vody se stejným činkem za polovinu ceny a jsem s nima stejně spokojená. Za tu cenu si ji už nikdy nekoupím, protože cena je přehnaná.

  • osvěží
  • pomáhá proti zarudnutí
  • vysoká cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.6.2013 09:09:53

Termální voda ve spreji. Balení se pohybuje od 50-300ml. Já mám 150ml, a vydržela mi téměř půl roku. Má osvěžující, zklidňující a protizánětlivé účinky. Hodí se na všechny typy pleti, kdy se po nánosu lehkého poprašku nechá chvíli působit, voda se vsákne, a zanechá tím na pleti ochranný film. Osvěžuje na cestách, uvolní napjatou pleť, zklidňuje podráždění od slunce, taky uleví od svědění. V období puberty mi zklidňovala zarudnutí od akné. Dnes ji používám hlavně jako osvěžení v parném létě a po ránu na vyčištěnou pleť kterou krásně rozjasní..

  • praktické balení
  • osvěžuje
  • uvolní pleť od pnutí
  • zklidňuje zarudnutí
  • zmírní svědění
  • tryska se někdy špatně mačká


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 25.5.2013 21:11:46

Termálna voda je skvelou pomôcku najmä v letných horúčavách, používam ju na osvieženie pleti kedykoľvek ma to napadne, je vhodná aj na cestovanie. Ja ju používam aj na zafixovanie make-upu, neviem či to funguje na 100% ale mne sa zdá, že trochu to pomáha. Niekedy ju používam aj pod make-up ako podklad, hlavne v lete. Výhodou je, že vsiakne do pleti, stačí nastriekať a trochu počkať. Je to praktický pomocník na akúkoľvek príležitosť, občas ju používam aj po holení na nohy, ale to len v nutnom prípade.

  • osviežuje pleť
  • praktické balenie na cesty
  • nesteká z pleti
  • pekný obal
  • vhodná aj ako podklad pod make-up
  • žiadne


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Původně jsem vodu dostala k časopisu jako dárek a vzala ji s sebou v létě na dovču. Muži se tohle rychlé a vždy mírně chladivé osvěžení velmi zalíbilo, takže byla hned pryč :( Teď už ji používám po odlíčení, nebo po náročném dni, kdy mám pleť jakoby naplou a zarudlou. Stačí jednou šplíchnout a hnd cítím ohromnou úlevu. Voda hned zasychá a vůbec nemám pocit "ulepené" pleti, jako jsem měla po vodě od Vichy. Za mě tedy doporučuji!

  • příjemné osvěžení
  • dodá plati energii
  • praktické balení na cesty
  • po zaschnutí pleť není "ulepená"
  • cena


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.4.2013 18:50:58

Super termální voda, kterou nejvíce využívám při letních horkých dnech, jako osvěžení. Je také vhodná pokud vás pokožka pne, je vysušená nebo nemáte možnost se opláchnout vodou. Sprej rozstřikuje přiměřeným rozstřikem, který se rovnoměrně rozpráší na pokožku a osvěží ji. Vůně je také velmi příjemná a taková nevtíravá.

  • zklidňuje pleť
  • osvěží
  • vůně
  • příjemná aplikace
  • asi vyšší cena při rychlé spotřebě


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2013 22:47:50

Termální vodu kupuju vlastně jen pro osvěžení; v horkých letních dnech nebo uzavřených prostorech ideálně osvěží. Nepřijde mi, že by pleť uklidňovala nebo hydratovala, ale to od ní ani nečekám. U všech dostupných začek se mi líbí nabídka několika velikostí, nejradši mám ale Avéne, protože má nejjemnější rozprašovač a nejhezší obal :).

  • osvěží


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 10:45:17

Různé termální vody používám jako chladivý sprej při reakci na nevhodnou kosmetiku nebo podráždění. Je skvělý také po spálení sluncem a kamarádka ho nemohla dát z ruky po chemickém peelingu. Krásně osvěží a dodá pleti zářivý vzhled. Tento od Avene navíc i jemně voní.

  • 1. pomoc při podráždění pokožky
  • skvělé osvěžení
  • nic, možná cena



věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.4.2012 15:06:44

Tahle voda mi pomáhá od problémů s mou citlivou podrážděnou kůží hlavně v zimě. Občas mi třeba i nesedne kvalita vody a po sprše mě pokožka pne až pálí. Proto vždy po koupeli osvěžím pleť touto vodou a je po problému. Používám na tělo, oblyčej a občas i do vlasů. Pleť okamžitě zklidní a mírní i projevy různých vyrážek a jiných kožních podráždění. Ze spreje vychází jako by vodní mlha, takže se docela šetří. I když není zrovna nejlevnější opravdu pomáhá a občas se bez ní neobejdu.

  • zklidňuje podrážděnou kůži
  • pomáhá mírnit vyrážky a různá kožní poranění
  • příjemná osvěžující mlha
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené