La Roche-Posay Termální voda Eau Thermale recenze a zkušenosti

Tonizace La Roche-Posay Termální voda Eau Thermale
Tonizace La Roche-Posay Termální voda Eau Thermale - obrázek 1
Tonizace La Roche-Posay Termální voda Eau Thermale - obrázek 2
Tonizace La Roche-Posay Termální voda Eau Thermale - obrázek 3
5 4.7 20
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 90% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce La Roche-Posay

Recenze produktu
La Roche-Posay Termální voda Eau Thermale

věk
55-64

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.9.2018 22:10:44

Výborná termální voda ve své cenové kategorii a může konkurovat i dražším značkám. Používám ji opakovaně roky vždy pod kosmetiku La Roche- Posay, ale jen samotnou pod péči jiné značky.. Velmi vhodná pro mou často podrážděnou nebo dehydratovanou pokožku sluncem, klimatizací atd. Lze ji koupit v různě velkých baleních, jediný problém jsem měla s balením největším 300ml, u kterého před vypotřebováním přestal fungovat spray

  • výborně zklidňuje pleť
  • osvědčila se mi v kombinaci s dalšími LRP přípravky
  • skvělý poměr kvalita cena
  • pozor na největší balení vzhledem k možné nefunkčnosti spraye před vypotřebováním


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.11.2014 14:32:14

Výborná pleťová voda - příjemná pro citlivou pleť, při podráždění ji rychle zklidn. Obsahuje zinek, takže se hodí i na pleť, kterou trápí puínky. Dá se dobře použít pro hydrataci při krémování pleti i pro osvěžení - sprej je opravdu jemný, takže se dá nanést i na makeup. Malé balení do kabelky je skvelé hlavně v létě.

  • hydratuje
  • zklidňuje pleť
  • vhodné pro citlivou pleť
  • praktické minibalení
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.8.2014 01:41:11

K létu prostě termálka patří. Kdo nezná nebo se bojí koupit, tak jde o vodu ve spreji. Ovšem, není voda, jako voda. Její všestranné použití určitě stojí za nákup. Voda s minerály je úžasná a příjemná. Používám na letní ochlazení do práce jak na tělo, tak na obličej (make-up se ani nehne), lze použít na doodlíčení pleti, na osvěžení, po spálení od sluníčka, na kožní vyrážky a podráždění kůže....a plno dalších možností. Má 3 velikosti balení (50 ml, 150 ml, 300 ml). Tahám jí všude s sebou a je to můj velmi oblíbený produkt. Používám i na opláchnutí pleti. Nastříkám a tampónkem setřu.Je velmi příjemná, osvěžující a kůži hydratuje a je vhodný pro všechny typy pleti. Po vypotřebování koupím 100% znovu.

  • 3 velikosti balení
  • Příjemná voda s minerály
  • Všestranné použití
  • Přijatelná cena
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.11.2013 16:09:57

Termální voda je velice univerzální. Je skvělá pro uklidnění mé citlivé pleti. Používám ji také před nanášením pleťových olejíčků, aby byla pleť vlhká. V létě pleť hezky osvěží. Dá se použít i na jakkoliv podrážděnou kůži, třeba od sluníčka. Rozprašovač je velice jemný, nemusíte se bát, že dostanete spršku. Cena je bohužel vyšší.

  • vhodné na citlivou a podrážděnou pleť
  • univerzální produkt
  • cena


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 16.6.2013 21:24:00

Termálnu vodu považujem hlavne v lete za veľkého pomocníka, používam ju na osvieženie pleti kedykoľvek počas dňa. Po nanesení nesteká, ale postupne sa vstrebe do pokožky a zanechá pocit sviežosti. Dá sa použiť aj na zafixovanie make-up, alebo na jeho úpravu či osvieženie pleti. Proste nastriekam a nechám vsiaknuť do pleti. Rozdiel medzi termálnymi vodami rôznych výrobcov nevidím, každú však považujem za úžasného pomocníka, jedine ich cena je hádam nevýhodou. Balenie je praktické s rozprašovačom.

  • osviežuje pleť
  • praktické balenie
  • dá sa použiť aj na make-up
  • nesteká z pleti
  • chladí
  • cena


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.5.2013 09:24:54

Tuto vodu jsem dostala před rokem zdarma a zprvu mi přišla jako naprostý nesmysl. Vzala jsem si ji s sebou na dovolenou k moři a perfektně se mi tam hodila :) používala jsem během dne i večer na od slunce vysušenou a spálenou pleť, protože perfektně osvěží. Dělá úplné zázraky, plet je po ní krásnější, termálka nedráždí, je vhodná i pro citlivou pleť. Škoda jen, že je tak drahá, protože hlavně na parné letní dny mi teď přijde úplnou nutností :)

  • nevysušuje
  • nedráždí
  • i pro citlivou pleť
  • praktické balení
  • ideální na léto
  • osvěží
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.1.2013 18:42:41

Termální vodu La Roche nepoužívám k odličování, ale pouze k osvěžení v horkých a dusných místnostech nebo když je v létě horko, a za tímhle účelem mi bohatě stačí. Líbí se mi, že výrobce nabízí několik velikostí, i když sama využívám jen tu nejmenší. Malou nevýhodou oproti Avéne vodě je, že ostřikovač tvoří trochu větší kapky.

  • osvěží
  • nestahuje pleť
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.7.2012 18:42:58

Je to dobrá věc, ale je mi líto utratit takové peníze, vždyť je to jen voda, na které někdo neuvěřitelně vydělává. Je to příjemné osvěžení, ale nějaké výrazné pozitivní účinky na pleti prostě nevidím. Dostanu ji vždy jako dárek k něčemu užitečnějšímu, sama od sebe bych si to nekoupila, podle mě je to zbytečnost. Lepší službu mi udělá pitný režim ve velkém:-).

  • vyloženě žádná
  • pěkné balení
  • vysoká cena


Další recenze od 20.6.2012 20:55:37

Dostala jsem ji jako dárek k výrobku. Není špatná, ale jako nějaký extra zázrak ji zase nevidím, nepozoruji žádná negativa, ale ani nějaká super pozitiva. Účel, co splní tato voda si myslím, že splní i jiná. Celkem rychle ale zaschne a co je praktického, tak malé balení, které se klidně strčí do kabelky.

  • praktické balení
  • nic vyjímečného


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.6.2012 23:40:34

Jeden z výrobků, pro který se do lékárny stále vracím. Tato termální voda se vyrábí ve více velikostech, což je velmi praktické, v létě mám to nejmenší balení neustále v kabelce. Používám na osvěžení během dne, lze použít i na nalíčený obličej. Používám i na osvěžení a zklidnění pleti po odličování a po použití pleťové masky. Ve srovnání se značkou Vichy, tato vítězí.

  • Na výběr z více velikostí
  • Rychlé osvěžení pleti
  • Možné použít i na nalíčenou tvář
  • pro někoho možná cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.5.2012 16:29:22

Termální voda je opravdu výborná. Obsahuje selen, minerální a stopové prvky. Pěkně osvěžuje, hydratuje, zvláčňuje a zklidňuje pokožku třeba od podráždění sluníčka. Hlavně v létě je výborná, používám ji kdykoliv během dne klidně i na makeup. Dělá se i menší kabelkové balení, takže svůj termální zázrak nosím pořád u sebe, hlavně v létě.

  • hydratace
  • osvěžení
  • zklidňuje podráždění
  • cena


Další recenze od 23.4.2012 18:35:44

Skvělá osvěžující voda. V létě se bez ní neobejdu. Je skvělá i po opalování, např. pokud to přeženeme na sluníčku, tato voda skvěle zklidní pleť. navíc je možné zakoupit jak velké balení tak i cestovní, které mám vždy se sebou :-) Někdy používám i místo pleťové vody :-)

  • osvěží
  • nemá


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.4.2012 18:28:46

Tuto termální vodu používám řadu let vždy v létě,nebo na cesty,kdy dlouho řídím auto.Vždycky mi perfektně osvěží,krásně zhydratuje pleť.zatím se mi snad vždy podařilo chitit nějakou akci,kdy jsem ji dostala jako dárek.Jinak si myslím,že na vodu je dost drahá-ale skvělá.

  • osvěžuje
  • hydratuje
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.4.2012 13:43:31

Tato voda ve spreji je záchrana pro přecitlivělou pleť. Když mně nějaká kosmetika nesedne a obličej pálí a je rudý, stříkám si na něj několikrát denně tuto vodu a problémy poleví. Příjemně chladí a osvěžuje v teplých dnech. Kupuji si ho stále dokola a dokola.

  • léčí podráždění
  • osvěžuje
  • nemá


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.4.2012 19:17:07

tuto termální vodu jsem zatím pokaždé dostala jako dárek ke krému,nebo jako součást balíčku. nejsem si jistá, jestli bych byla za ni ochotná utratit vlastní peníze:) používám ji ale moc ráda. stříkám ji na obličej, dekolt, záda, na přítele, na psy, na nic netušící kolemjdoucí...no dobře, ne tak docela:) líbí se mi jak minerály nadupané složení, tak možnost více využití. 1. po vyčištění a tonizaci pleti našplíchám větší množství termální vody, aby byla pleť vlhká. okamžitě nanesu hydratační krém, který se do vlhké pleti nádherně vsákne a pleť vypadá "nacuclá", nemastná. 2. během dne pro osvěžení, když mám obličej nepříjemně stáhnutý, nebo naopak mastnější. 3. čerstvě nanesenému make-upu dodá přirozenější, méně matně-pudrový vzhled. sprška je jemná a vytváří jemňoučkou mlhu. 4. pro navlhčení štětce na nanášení make-upu. pokud používám hutnější make-up (Dermablend), značně usnadňuje klouzání po pleti a zeslabuje krycí schopnosti, což asi ne každý uvítá. používání termální vody určitě není nezbytným krokem, spíš takové něco navíc. osobně mám ale po termálce pleť hezčí, minerální soli jí dělají dobře. nejlepší pocit mám po použití kominace micelárka Bioderma+termálka LRP+krém Avene. TŘI termální vody najednou, bomba, ne?:)

  • osvěžuje
  • zesiluje účinky hydratačního krému, pokud ji nanesu těsně před
  • zmírňuje "zapudrovaný" vzhled make-upu
  • zklidňuje pleť


Další recenze od 10.4.2012 17:22:44

Výborná voda, skvělá na osvěžení. Dostala jsem jí jako dárek - akce krém + voda zdarma. Jsem s ní velmi spokojená, používám jí přes celý rok, v létě více. Zmírňuje i stahování pokožky a nepříjemné pnutí. V kombinaci s krémem je jedinečná :) Používám i před nanesením makeupu.

  • osvěží
  • příjemná
  • nedráždí
  • mírní pnutí
  • zklidňuje
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.3.2012 16:58:41

Tuto termální vodu používám především v létě a teplých dnech, když potřebuji osvěžit pokožku. Je příjemná, nedělá pocit ulepeného obličeje a nedráždí. Také oceňuji, že se po jejím použití nerozpíjí make-up. Kupuji se nejmenší balení, protože je skladné a hezky se vejde do kabelky.

  • nerozpouští make-up
  • osvěžuje
  • nedráždí
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.3.2012 22:59:15

Tohle je moje stálice mezi lékárenskými produkty. Termální vodu používám již několik let a tahle se mi osvědčila nejvíce. Je perfektní na osvěžení a hydrataci pokožky, a to nejen v létě, ale i přes zimu. Já osobně ji používám i jako pleťovou vodu na dolíčení případně dočištění pleti po odličovací vodě.

  • Univerzálnost použití
  • Praktičnost
  • Skvěle osvěží a hydratuje pleť
  • žádné, alespoň podle mě


věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.3.2012 20:04:00

Kdysi jsem tuto minerálku ve spreji dostala jako dárek. V horkém počasí, nebo když je pleť unavená nebo vysušená, je perfektní pro osvěžení a hydrataci pokožky. Obsažené minerály pleť zklidňují a přišlo mi, že ta pleť je jako nová. Na používání moc příjemné.

  • Osvěžení pokožky
  • Zklidňující účinek
  • žádné


Další recenze od 19.3.2012 09:40:09

Jedem z mých velmi oblíbených výrobků. Termální vodu používám hlavně v létě, kdy se s ní ráda osvěžím, očistím upocenou a ulepenou tvář i tělo. Dělá se v 150 ml i v malém 50ml balení (super do kabelky...). Doporučuji pro horké dny dát předem i do ledničky.

  • Osvěžení kdekoliv...
  • Nádoba "pod tlakem"
  • Na "vodu v láhvi" drahá věc


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené