Avon Bronzové tónovací perly recenze a zkušenosti

Bronzery Avon Bronzové tónovací perly
Bronzery Avon Bronzové tónovací perly  - obrázek 1
Bronzery Avon Bronzové tónovací perly  - obrázek 2
Bronzery Avon Bronzové tónovací perly  - obrázek 3
5 3.7 19
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 58% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 9 - 595 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Bronzové tónovací perly

věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.2.2019 19:50:16

Koupila jsem si ho hlavně ze zvědavosti. Bronzery jsem nikdy moc nemusela, protože jsem celoročně bledulka a z tohohle mívám oranžové fleky. Příjemně voní, ale přijde mi, že se mi docela rychle zkazily. Začali se rozsypávat a změnily vůni, a to ani ne po půl roce. Za půl roku bych to určitě neměla šanci spotřebovat ani kdyby mi seděl odstín :D

  • hezké balení
  • na mě moc oranžové
  • rychle se zkazily


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.5.2017 10:55:27

Pro mě moc příjemný bronzer. Má teplý podtón a když se ho dá víc, tak vypadá nepřirozeně, ale když se ho použiteje tak akorát, tak hezky proteplí obličej a propůjčí kůži zdravý a šťavnatý vzhled (mám světlou pleť). Perličky v sobě mají perleť, ale tak jemnou, že na kůži není znatelná, ale naopak díky tomu bronzer na pleti nepůsobí "pudrovým" dojmem. Houbička v balení podle mě neslouží k aplikaci (má moc drsný povrh), ale je tam jenom proto, aby držela kuličky v krabičce na místě, aby v balení při manipulaci neskákaly a nerozbily se. Kuličky jsou velmi dobře pigmentované a i výdrž je velmi dobrá. Klasika, která nezklamala :-)

  • výběr barev
  • výdrž
  • pigmentace
  • rozzáří pleť
  • levně působící krabička


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.11.2014 11:27:15

Perly jsou vhodné spíš pro tmavší typy, na světlé pokožce působí nepřirozeně. Já je používám hlavně v létě, i když jsem snědá celý rok, na zimu se mi prostě nehodí. Na pleti vytvoří bronzový efekt a rozzáří ji, nerozmazávají se a vydrží hezké celkem dlouho. Dají se využít i jako tvářenka. Balení mám už strašně dlouho a pořád je skoro plné. Mě se nanáší lépe šťetcem, přiložená houbička mi nevyhovuje.

  • hezký bronzový efekt
  • výdrž
  • nevím


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.4.2014 17:00:43

Jedna z mála opravdu velmi kvalitních výrobků od Avonu. Stačí párkrát přejet a mají dokonalý odstín, který mi vyhovuje. Velkým plusem je že dlouho vydrží na tváři a taky dlouho vydrží jako balení - pokud si s nimi někdo nehraje a nevysype je :-) Jednoduchá a rychlá aplikace, která je lepší se štětcem, houbička mi moc nevyhovuje, ale když není štětec po ruce, využiji ji, navíc mi nepřijde zcela hygienická - hlavně pro lidi, co trpí na akné.

  • cena - kvalita
  • obal


Další recenze od 30.11.2013 21:39:09

Dříve jsem kuličky od Avonu používala a nedala jsem na ně dopustit ,ale to byly v jiném obalu a vydržely snad 3 roky. Letos v létě jsem koupila znovu v novém obale a za nižší cenu ,bohužel i kvalita šla dolů. Na obličeji nevydrží a v obalu už mám pár kuliček za půl roku používání. Ač nerada zkusím podobne u konkurence

  • cena
  • nevydrží na obličeji nutno aplikaci několikrát denně opakovat


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.9.2013 18:01:00

Vyzkoušela jsem je poprvé před pár lety u kamarádky a docela se mi líbily, tak jsem si je pořídila taky když byly v akci. Obličej dokonale prozáří a dodají líčení šmrnc. A přirozeně zdravou barvičku, i když jste bledule. Stačí jen lehce přetřít štětcem malé kuličky lisovaného pudru. Co hodnotím jako velké plus je, že vydrží opravdu dlouho.

  • prozáří obličej
  • balení vydrží dlouho
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Jak už holky psaly, perly jsou vhodné spíše pro tmavší typy. Já jsem bledule, takže za mě to nebyl dobrý kup. Ať se snažím sebevíc, vypadám jako Marfuša. Přesto perly používám v létě, kdy jsem opálená a odstín mi sedne. Pigmentace je super, stačí přiložit štětec, oklepat a nanést. Výdrž taky dobrá. Krabička mi už několikrát spadla na zem, přesto mi perly stále drží pohromadě. Přiložená "divnohouba" je o ničem, myju s ní umyvadlo :D.

  • dobrá pigmentace
  • vhodné pro tmavší typy


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.3.2013 13:33:05

Tyto perly mám už roky, bohužel jen proto, že je mi líto je vyhodit. Balení není moc kvalitní (je z křehkého plastu) a víčko se protáčí. Přiložená houbička je spíš ochranou kuliček před rozdrcením, než aplikátorem. U perel mi vyhovuje barva (mám bronzové). Řekla bych, že jsou víceméně použitelné na všechny odstíny pleti se žlutým podtónem. Perly se nerozpadaní a nepráší, nicméně po nanesení moc dlouho nevydrží. Pro mě to za ty peníze není žádný zázrak, navíc vzhledem k nepraktickému balení přichází v úvahu spíš jen domácí aplikace. Znovu už bych si je určitě nekoupila.

  • nepráší
  • použitelné i pro světlou pleť se žlutým podtónem
  • nekvalitní obal z křehkého plastu
  • s přiloženým aplikátorem - houbičkou se španě pracuje
  • malá výdrž


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Tyhle perly mám už hrozně dlouho - několik let a vůbec neubývají - možná proto, že jsem jim nepřišla moc na chuť. Mohu je používat pouze v létě, když jsem opálená, jinak jsou na mě moc tmavé a vypadá to blbě. Nanášet se dají pouze štětcem, houbička je úplně k ničemu. Obal je dost nepraktický, kuličky z něj mohou snadno vypadnout na zem. Pigmentace a výdrž je slušná.

  • pigmentace
  • výdrž
  • cena
  • obal
  • nevhodné pro bledulky


Další recenze od 1.3.2013 15:43:07

Tieto guličky na rozjasnenie tváre používam namietso lícenky už dlho a rada. Pekne rozjasnia a oživia tvár. 4o však nechápem je zbytočne vysoká cena (býva to tých 9,50€ keď nie sú v akcii). Čo beriem ako plus je, že jedno balenie vydrží naozaj veľmi dlho. Určite doporučuje a keď budú v akcii kúpim znovu! :)

  • rozjasnia a oživia tvár
  • zbytočne vyšší cena


Další recenze od 23.6.2012 20:05:15

Příliš drahé, moc malé, moc tmavé, nanášet se dají pouze štětcem, mnohem lepší jsou od Oriflamu. Dostala jsem je darem, za plnou cenu v katalogu bych si je nikdy nekoupila a hodí se pouze na opálenou pleť, jsou moc malinké, hrozí vysypání při neopatrné manipulaci.

  • žádná
  • tmavé


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.6.2012 19:15:41

Jeden z mých oblíbených výrobků od Avonu. Tyhle perly jsou prostě taková stálice. Používám je jako bronzer. Nejsou příliš tmavé, na mou světlou pleť jsou ideální, ale dají se vrstvit a vytvořit tak tmavší odstín. Nepráší, dobře se nanáší, na pleti vydrží celý den. I balení vydrží neskutečně dlouho, opravdu klidně dva roky. Trošku nepraktické je balení, pokud si je chcete vzít třeba na dovolenou. Balení je totiž možná zbytečně velké. Používám na ně štětec, tou přiloženou houbičkou se nanášet nedají a podle mě ani nemají. Houbička má držet perly, aby se nerozsypaly. Takže já doporučuju a koupím si je určitě zase znovu.

  • nepráší
  • dobře se nanáší
  • vydrží dlouho na pleti
  • balení vydrží i několik let
  • nepraktické velké balení


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.5.2012 13:10:27

Bohužel pro mě naprosto nevyhovující, a to hlavně kvůli odstínu. Nevhodný ani na léto. Produkt mám snad 5 let a pořád ho nechci vyhodit, ale používat ho taky nemůžu. Pro mě opravdu zklamání a to nejsem nijak světlý typ pleti. Na mém obličeji to vypadalo velmi nepřirozeně..

  • obal
  • nevhodný odstín
  • nepřirozený vzhled


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.5.2012 23:52:54

Od perliček jsem nečekala žádné zázraky, ale byla jsem velmi mile překvapena. Mám odstín arabian glow. Perličky jsou různých barev. Stačí je štětečkem jemně promíchat a vytvoří krásnou bronzovou, třpytivou barvu. Na opálené pleti vypadají nejlépe. Houbička u perliček je nepoužitelná, slouží spíše, aby se nevysypávaly. Na tváři vydrží celý den. Celé balení vydrží opravdu hodně dlouho.

  • výdrž
  • intenzita barev
  • balení vydrží dlouhou dobu
  • houbička


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 4.5.2012 11:03:34

Tyto perly používám už deset let a spokojenost. Jedno balení mě vydrží až 4 roky. Občas mi ale nějaká perla vypadne na zem a nemůžu ji najít. Používám štětec,jelikož houbička neumožnujě tak dobře nanášet. Snažím se kupovat když je zrovna u Avonu v akci.

  • výdrž
  • cena a dostupnost


Tyhle perly jsem dostala od kamarádky a od té doby je pořád mám už to bude něco přes rok, jsem s nimi velmi spokojená mám je i v růžové, je to moc dobrá věc, někdy ani nepoužiji make-up a vypadá to dobře i tak :-)Barva se drží a neztrácí se.Nejlíp se nanáší štětcem, ta houbička není moc dobrá :-)

  • Barva vydrží
  • cena odpovídá kvalitě
  • balení je pěkné
  • Houbička


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Jeden z mých oblíbených bronzerů. Používám ho ale když jsem co nejvíc opálená, protože na světlou pleť se nehodí. Je totiž přece jen trochu do oranžova, navíc i trochu třpytivý. Takže se to sním nesmí moc přehnat a nehodí se třeba na konturování obličeje. S balením problém nemám, teď dělají tu misku vyšší, takže z toho kuličky nelítají. Trochu mi vadí, že se některé kuličky mají snahu časem rozpadat. Na závěr bych chtěla upozornit, že houbička v balení opravdu, ale opravdu neslouží k nanášení produktu na tvář ;)

  • dobře se nanáší
  • barva se z obličeje neztrácí
  • cena
  • některé kuličky se časem rozpadají


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.5.2012 17:05:01

Moje stálice mezi malovátky. Vyhovuje mi slušná výdrž, odstín a to, že je pudr ve formě kuliček, takže když mi náhodou spadne kosmetická taštička na zem, nerozsype se. Brala bych odklápěcí balení. Po určité době používání se ale na kuličkách vytvoří povlak, který zpomaluje uvolňování pigmentu. Řeším to tak, že vždy pár kuliček rozdrtím.

  • dlouho vydrží
  • forma kuliček
  • odstín
  • po určité době se špatně nanáší
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Broznové tónovcí perly od Avonu používám už od doby, kdy tento výrobek začal být na trhu a stále jsem s nimi spokojená. Balení moc praktické není (velikost,kuličky se sypou), ale odstín dělají pěkný, stačí přejet štětcem a nanést na tvář, dají se použít jak přes make-up, nebo jen samostatně, na čistou pleť. Za ofic. cenu předražené,ale ve slevě jsou fajn.

  • pěkná barva
  • hezky se nanáší
  • všestranné použití
  • pouze přes net nebo AL
  • plná cena je nesmyslně předražená


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Alverde Duo Bronzer

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené