Avon Célebre EdT recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Avon Célebre EdT
Parfémy pro ženy Avon Célebre EdT - obrázek 1
Parfémy pro ženy Avon Célebre EdT - obrázek 2
5 3.3 9
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 34% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 149 - 450 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Célebre EdT

věk
25-34

Další recenze od 15.4.2012 18:44:22

Dlouhou dobu patřila mezi mé stálice. Její vůně mě okamžitě dostala, je taková ovocno-květinová, přesto mi nepříjde nijak přeslazená. Řekla bych, že se hodí víc pro ženy než pro mladé dívky. Líbí se mi i jednoduchý flakónek. Důvod, proč si jí už nekupuji, je její výdrž - je to toaletka a tak moc dlouho nevydrží a já teď dávám přednost spíše parfémům.

  • ovocno-květinová vůně, která není přeslazená
  • výdrž


věk
35-44

Tuhle vůni jsem nosila kolem 15.-18. let a k tomuto věku se podle mne i hodí. Není extravagantní, je jemná ovocně dřevitá, teplá ale ne příliš sladká. Nevýhodou je malá výdrž, poté co jsem si koupila první parfém už jsem se k Avon vůním nikdy nevrátila.

  • hodí se i na léto
  • teplá dřevitá vůně
  • nízká cena
  • malá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2012 20:20:53

Celébre mi voní hrozně lacině, sice veškeré vůně od Avonu mají pro mě laciný pach i punc, ale třeba Black Dress alespoň považuji za voňavku. Tohle je tak trochu parodie, pro malé holčičky. Kombinace sladkokyselé vůně s dřevitým tónem se nepovedla. Nevím, jak může být stále v nabídce, už tolik let.

  • cena
  • vůně samotná


věk
25-34

Další recenze od 10.8.2012 07:49:39

Na můj vkus moc laciná vůně, nakonec si ji ode mně vzala babička :D ale pro začátek, proč ne... ale jako denní vůni bych ji nepoužívala, Avon má rozhodně lepší vůně, než je tato. Za tu cenu je ale fajn, například pokud jdete třeba do obchodu nebo na procházku, chcete vonět, a nechcete plýtvat drahý parfém.

  • cena
  • balení
  • obyčejná, ničím nezajímavá vůně


Další recenze od 4.6.2014 16:29:42

Hezká květinová vůně. Má sice trochu babičkovský a levný ocásek ale mě to nevadí. Na jaro je jako stvořená. Už jsem měla 3 balení a pořád jsem se ji nepřečichala. Vydrž je slabá, ale znám i horší. Párkrát se přes den ještě přestříknu a jsem spokojená. Dá se sehnat za 149kč v akci. Na běžné nošení do práce mi vyhovuje.

  • květinová vůně
  • cena v akci
  • slabá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 28.7.2014 14:38:43

Tuto toaletní vodu jsem dostala a ihned mě okouzlila. Je to květinovo ovocná vůně, taková sladší, ale zase ne příliš přeslazená. Flakone je klasicky skleněný s roztřikovačem jen se mi nelíbí nápis uprostřed působí to tak nějak nesolidně na mě. Toaletní vůně, ale nemá moc dobrou výdrž, tak příště zkusím spíše něco jiného

  • sladká vůně
  • obal
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 8.10.2017 12:23:18

Vzorek z katalogu měl docela příjemnou sladkou parfemaci, ale když jsem si zakoupila celý flakon a voňavku poprvé vyzkoušela, zklamala mě laciná vůně. Výdrž je velmi slabá (koneckonců tak jako u všech toaletních a parfémovaných vod z Avonu) - maximálně půl hodiny, což je myslím i na toaletní vodu dost málo. Měla jsem možnost vyzkoušet i "modrou" zimní edici Celebre Ice EDT, která má podstatně příjemnější vůni a řekla bych, že i o něco déle vydrží, ale taky to není žádná hitparáda..

  • Snad jen relativně nízká cena
  • Laciná vůně
  • Slabá výdrž


věk
35-44

Další recenze od 14.10.2017 15:18:05

Ja i sestra jsme tento parfem mely nekolikrat, zajimava vune. Cena celkem vyhodna k velikosti baleni. Nenasilna, kvetinova, neni tezka, je spise jemnejsi. Na sestre mi vsak vonela lepe, nez na me. :-) Ale tak je to i s dalsimi vunemi, ne pouze s Celebre. Tuto vuni mohu jako jednu z mala urcite doporucit a to jsem narocna.

  • nevtirava
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 15.10.2017 19:31:10

Pro mě velmi příjemná vůně, kterou jsem dostala jako dárek a do které bych šla klidně znovu.Mamka mi jí dala k narozkám a co jsem pak koukala na net tak cena je za tak sympatickou vůni opravdu sympatická, jen nevím jak se u Avonu objednává. Sice moc dlouho nevydržela, ale na tu cenu mi nevadilo použít jí vícekrát denně.

  • květinová vůně
  • moc dlouho nevydržela


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Avon Treselle EDP

3 50% 6 recenzí