Avon Dámský gel pro intimní hygienu Simply Delicate recenze a zkušenosti

Intimní hygiena Avon Dámský gel pro intimní hygienu Simply Delicate
Intimní hygiena Avon Dámský gel pro intimní hygienu Simply Delicate - obrázek 1
5 4.1 10
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 4 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Dámský gel pro intimní hygienu Simply Delicate

věk
25-34

Další recenze od 4.11.2012 16:07:41

S tímto intimním gelem jsem byla velmi spokojená, protože je čirý )nemám ráda krémové konzistence) a s antibakteriálními účinky. Stačí pumpnout do dlaně pouze malé množství. vyrovnáhá přirozené pH pokožky, takže jsem žádné problémy pak vůbec neměla. vyhovuje mi hezké čisté balení a hlavně je s pumpičkou. Nemá chybu, ale víc bych si ho už nekoupila, protože už mám jiné favority.

  • cena vs balení (300ml za 75 Kč)
  • čisté průhledné balení
  • pumpička
  • stačí malé množství
  • nenašla jsem


věk
25-34

Intim gel, který neurazí, ale ani nenadchne. Vyzdvihla bych balení gelu - lahvička má pohodlný tvar do ruky a navíc s pumpičkou (takže nespotřebujete gel příliš rychle, jako se tomu stává u gelů bez pumpičky). Gel mě osobně sedl, některé intim gely mi přijdou příliš parfémované nebo obsahují nějakou složku, která mi hodně vadí (štípe, pálí). Tento intim gel ale příjemně decentně voní, má antibakteriální účinek a má zklidnit podráždění intimních partií. Já jsem s ním byla spokojená a v budoucnu ho jistě koupím znovu, bude-li za výhodnou cenu.

  • antibakteriální účinek
  • zklidňuje podráždění
  • decentní vůně
  • pumpička
  • opravdu vhodný pro každodenní použití
  • nepálí, neštípe jako některé intim gely
  • dostupnost jen přes AL


Další recenze od 1.3.2013 15:37:42

Príjemný, jemný čistiacu gél na intímnu hygienu. Som s ním určite spokojná, používam ho už dlho. Vyhovuje mi balenie v peknom tvare, ďalšie plus je pumpička takže sa dobre dávkuje. Jemne pení a výhodou je tiež jemná decentná vôňa, takže žiadna silná parfumácia. Určite kúpim znovu a doporučujem!

  • balenie s pumpičkou
  • decentná vôňa
  • jemný
  • nenašla som :)


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2013 22:49:01

Tento gel kupuju pravidelně už několik let a jsem s ním maximálně spokojená, ale je pravda, že jiné gely než od Avonu jsem snad nikdy neměla, tak nemůžu srovnávat... Má praktické balení s pumpičkou, množství stačí použít malé, docela pění. Má dobré antibakteriální vlastnosti, nikdy jsem s ním neměla žádné intimní problémy :)

  • dobré antibakteriální vlastnosti
  • stačí malé množství
  • praktické balení
  • jemná parfemace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2013 23:52:00

Můj další oblíbený gel na intimní hygienu. Střídám ho s podobným výrobkem od Avonu, který je ale neprůhledný a neparfémovaný. Tento gel příjemně a jemně voní. Líbí se mi jak je čirý. Velice oceňuji balení s pumpičkou, díky které gel dlouho vydrží. Gel má antibakteriální účinky, dobře umyje a po jeho použití jsem nezaznamenala žádné pálení a štípání. Mně naprosto sedl.

  • neštípe a nedráždí
  • cena
  • balení s pumpičkou
  • gel dlouho vydrží
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2013 11:07:00

Jediný gel pro intimní hygienu, který mi v dlouhodobém časovém horizontu nedělá neplechu tam dole, tzn podráždění, štípání, pálení a vyrážky. Jeho vůně mě sice uplně neohromila, jiné gely voní lépe, ale zase mě pálí. Tenhle od Avonu má navíc antibakteriální účinky, nedráždí citlivé prostředí tam dole a navíc je cenově více než přijatelný. Vydrží dliuho, stačí malé množství, napěnit a je hotovo.

  • nedráždí a nepálí
  • cena
  • antibakteriální účinky
  • vůně nevůně


věk
25-34

Další recenze od 14.9.2013 22:05:13

Jeden z výrobků, které od Avonu pravidelně odebírám. Dříve jsem využívala gel Feminelle od Oriflamu, ale nebyla jsem spokojená s jeho krémovou konzistencí. Tento gel nemá výraznou parfemaci a nedráždí pokožku jako jiné gely pro intimní hygienu. Výhoda je také praktické balení s pumpičkou. Není ani drahý.

  • nedráždí pokožku
  • konzistence
  • jemná parfemace
  • praktické balení s pumpičkou
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 3.10.2013 12:11:16

Tento gel jsem měla již několikrát a klidně koupím znovu. Nemám s ním jediný problém. Vydrží mi poměrně dlouho, nedráždí pokožku a hlavně po něm nemám problémy. Velmi praktické je i balení s pumpičkou, která se dá i uzavřít. Rozhodně doporučuji vyzkoušet. Dá se sehnat i v různých akcích, kdy už se to opravdu vyplatí.

  • nedráždí pokožku
  • praktické balení
  • často jsou různé akce
  • asi ani nic


věk
15-24

Vyskúšala som tento gél, len zo zvedavosť a tiež bol za dobrú cenu 1,5€/300 ml ale je rovnaký ako všetky lacné intímne gély. Obsahuje parabény, SLS ,takže nieje to také jemné zloženie a na citlivú pokožku to nieje moc vhodné. Ja som pri používaní mala alergickú reakciu, po použití ma pálili intímne miesta. Penivosť je stredná až vyššia ,netreba ho použiť veľa. Ale na holenie nôh a rúk je skvelý.

  • cena v akcií
  • penivosť
  • alergická reakcia
  • zloženie


věk
25-34

Další recenze od 21.5.2015 09:46:53

Vyzkoušela jsem snad už všechny varianty tohoto gelu Simply delicate. Průhledný gel, bílý gel - cooling, refreshing, gentle, calming a všechny mi přišly hodně dobré. Bohužel jsem mezi nimi nezaznamenala velký rozdíl a samotnou by mě zajímalo, zda mezi nimi vůbec někdo rozdíl pozná. Pokud to ovšem není jeden gel a různé obaly.

  • nedráždí
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené