Avon Lesk na rty Glazewear recenze a zkušenosti

Lesky na rty Avon Lesk na rty Glazewear
Lesky na rty Avon Lesk na rty Glazewear - obrázek 1
Lesky na rty Avon Lesk na rty Glazewear - obrázek 2
Lesky na rty Avon Lesk na rty Glazewear - obrázek 3
5 3.6 15
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 47% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 230 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Lesk na rty Glazewear

věk
25-34

Další recenze od 14.4.2012 23:30:33

Vlastním několik těchto lesků a nejsou špatné, ale kupovat si je už nebudu. U všech se mi totiž stalo, že barva neodpovídala fotkám z katalogu. Jinak se ale díky pěnové houbičce hezky a pohodlně nanášejí, moc nelepí a vydrží docela dlouho. Akorát pokud mám zrovna sušší rty, tak mi zvýrazňují šupinky. Cena je podle mě dost přemrštěná.

  • rychlá a pohodlná aplikace
  • nelepí
  • docela dobrá výdrž
  • barvy neodpovídají těm z katalogu
  • zvýrazňují šupinky na rtech
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2012 07:27:55

Koukám jako puk na tu cenu, já lesk dostala od kamarádky a to teda je něco, 230 korun bych nedala snad ani za dobrý lesk a tento je takový průměrný. Docela dobře hydratuje a ani moc nelepí, ale pigmentace není moc výrazná,i když to mi zas tak nevadí. Je to průměrný výrobek. Já bych si ho ale nekoupila.

  • nelepí
  • hydratuje
  • CENA
  • slabá pigmentace


věk
25-34

Tento lesk si kupuju také již několik let a jsem s ním spokojená. Vydrží dlouho na rtech a docela hezky i voní. Jediné, co mi na něm vadí je to, že docela dost lepí. Na výběr je také několik odstínů, což je dobře. Cena je také přijatelná a v akci se dá koupit hodně výhodně.

  • vůně
  • hodně odstínů
  • dlouho vydrží
  • lepí


věk
25-34

Další recenze od 21.5.2012 17:01:06

Tento lesk je naprosto fantastický a za tu cenu ještě lepší. Dlouho vydží na rtech, vůbec je neslepuje, na rtech nijak nehrudkuje, rty docela vyživuje, a jeho předností je taky příjemná nevtíravá vůně. Jediné co bych ocenila, kdyby byl větší výběr odstínů

  • Vůně. Cena. Výdrž.
  • Málo odstínů


věk
25-34

Další recenze od 11.6.2012 16:13:15

Lesk na rty Avon Glazewear kupuji pravidelně a určitě u něj zůstanu. Používám zejména řadu Sparkle odstín Sugar Cane a Dazzling Diamond, dále z řady Shine používám odstín Iced Pink a také ten čirý lesk. Pro mě naprosto vyhovující, výborná konzistence, super aplikátor. Mě osobně rty nevysušuje vůbec. No a k té lepivotsti - možná ke konci, kdy už lesku zbývá málo,tak možná trošiličku lepí. Ale to asi každý kosmetický přípravek časem mění původní konzistenci.

  • mě osobně nelepí
  • krásné odstíny
  • třpytí se tak akortá
  • pohodová aplikace
  • cenově dobře dostupný
  • žádný jsem neobjevila


věk
25-34

Další recenze od 8.12.2012 10:26:33

Patří mezi lesky, které tolik nelepí rty k sobě a nevytváří pak cucky na rtech, nevysušuje, ale naopak mi spíš přišlo, že je víc hydratuje. Rty pak mají efekt mokrých rtů a díky vysokému obahuju třpitek se rty krásně třpití a září - takže ho používám jenom večer, na den mi přijde nevhodný. Aplikátor není špatný, klasika. Po čase se ale lesk začal dostávat na hranu hrdla a při zašroubování občas trochu vytékal. Za nižší cenu ale seženu lepší lesky a navíc v běžných drogeriích.

  • hydratuje rty
  • hezky se třpití a lesknou
  • efekt mokrých rtů
  • nevytváří cucky
  • vytéká občas trochu při zašroubování
  • cena
  • nevhodný na den


věk
25-34

Další recenze od 26.1.2013 18:39:45

Průměrný lesk na rty. Tento má výhodu v tom, že není vůbec lepivý a je příjemný na rtech. Tuším, že všechny odstíny jsou třpytivé, což někomu může vadit. Já mám občas třpytky na rtech ráda. Odstíny nejsou moc pigmentované, jsou spíše průhlednější, i když mám zkušenost spíše se světlejšími odstíny. Aplikátor je fajn, akorát jej musím ,,namáčet" dvakrát do tuby než dostanu požadové množství lesku na celé rty. Výdrž je slabší.

  • příjemný na rtech
  • nelepí
  • výběr odstínů
  • slabší pigmentace
  • slabší výdrž


věk
25-34

Lesky na rty Glazewear Shine jsou zvláštní. Některé odstíny (hlavně tmavší) jsou sice krásně syté, plné třpytek a na rtech opravdu nádherně svítí, ale moc nevydrží, jak se postupně otírají nechávají divný odstín a nakonec je pusa jen plná malých lesklých částeček. Docela rty vysušují a zvýrazňují šupinky.

  • Po nanesení je lesk a barva opravdu krásná
  • Moc nevydrží
  • Rty celkem vysušují
  • Po otření zůstává na puse vrstva třpytivých částeček
  • Zyvýrazňují šupinky
  • Cena (na tu kvalitu je to fakt moc)


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 15:31:20

Mám tyto lesky moc ráda. Barvy jsou akorát syté, člověk si může koupit i v katalogu výraznější odstín a nevypadá pak jako zmalovaný klaun. Lesk na rtech nelepí a nevysušuje je, což považuju za velké plus. Výdrž je lehce nadprůměrná, soudím podle lesků jiných značek, které mám a vydrží méně. V akci se dají sehnat za bezva cenu. Ráda se k nim vracím.

  • Nelepí
  • Správná sytost
  • Výdrž
  • Nevysušuje rty
  • Slušná výdrž
  • Odstíny se mohou lišit od těch katalogových


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 17:17:03

Tyto lesky jsou mi docela sympatické. Nabízejí širokou škálu odstínů. Mám jich doma několik a jsem s nimi docela spokojená. Avšak výdrž na rtech není nějak extrémní, spíše velmi průměrná a u některých třpytkatých odstínů mi přijde, že ty třpytky jsou docela hrubé a trochu mě škrábou na rtech. Stejnou službu mi ale odvede lesk za 50,- z drogerie...

  • hodně odstínů na výběr
  • hrubé třpytky mohou škrábat na rtech
  • stejnou službu mi odvede lesk za 50,- z drogerie


věk
25-34

Další recenze od 27.10.2013 20:13:39

Tieto lesky som ako žiačka na základnej milovala. Boli pre mňa luxusné. Krásne voňali a to balenie. Teraz to vodím inak a už by som si tieto lesky nekúpila. Avšak nepatria medzi najhoršie. Myslím, že na výber je naozaj veľa farieb a pigmentácia bola tiež dobrá. Na balení ma trochu zarazilo, že niekedy mi pri zatváraní vyšlo trochu lesku a museli ste to otrieť. Inak sa nemám na čo sťažovať.Lesk bol trochu lepivý a niektoré robili tie belavé povlaky na perách .

  • vôňa
  • cena
  • lepil
  • zanechával belavý povlak na perách


věk
25-34

Další recenze od 21.11.2013 08:44:10

Lesky jsem měla v několika odstínech, další už bych si ale určitě nekoupila. Na můj vkus jsou docela drahé, i když poměrně často bývají různé akce. Samotné lesky mi příliš nevyhovují - přijdou mi poměrně hutné (mám ráda tekutější) a hodně lepivé, což nemusím. Balení je klasika, na houbičkovém aplikátoru se asi nedá nic zkazit. Výdrž nehodnotím, protože mi na rtech nevydrží nic moc dlouho.

  • snadná aplikace
  • na výběr hodně odstínů
  • vyšší cena
  • příliš hutná konzistence
  • hodně lepí


věk
25-34

Velmi drahý lesk na rty, taktéž přemrštěná cena na tuto značku a kvalitu. Vydrží celkem dlouho, ale dá se srovnat i s běžnými jinými lesky. Nelepí se, ale na rtech je celkem příjemný. Taky se hodí do kabelky, celkem průměrný obal. Dostala jsem jej od kamarádky, ale za tuto cenu bych si jej nekoupila. Je mnoho levnějších a lepších lesků na rty.

  • průměrný obal
  • celkem vydrží
  • mnoho levnějších i lepších lesků na rty
  • cena


věk
25-34

Já už ani nejsem překvapená, když většině lidem něco nevyhovuje a mně ano. Nejsem milovnicí Avon kosmetiky, ale poslední dobou mi začínají vyhovovat některé výrobky. Lesk je opravdu jemný a dělá krásné rty. Mám tmavě růžovou barvu a připomíná mi ostružiny. Na rozdíl od ostatních uživatelek mi přijde, že i docela hydratuje. Prostě pecka. Jediné, co mi vadí (kromě dostupnosti) jsou ty třpytky. Ty bych klidně oželela. Jinak je moc fajn.

  • hydratace
  • hezká barva
  • třpytky


věk
35-44

Tyhle lesky se avonu moc nepovedly. Jednak mi nevyhovuje poměrně mizerný výběr odstínů, a ty které jsou, jsou takové nijaké. Buď velmi výrazné s mizerným krytím, nebo ty světlé jsou transparentní a takové o ničem. V drogerii si vyberete líp. Navíc nevím jak ostatním, ale mě tyhle lesky lepily a to k smrti nesnáším. Jak lesk lepí, u mě končí.

  • dobrá cena
  • lepí
  • mizerný výběr odstínů


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Sleek Pout Paint

3.7 67% 3 recenze

Hůře hodnocené