Avon Naturals Tělový sprej recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Avon Naturals Tělový sprej
Antiperspiranty, deodoranty Avon Naturals Tělový sprej - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Avon Naturals Tělový sprej - obrázek 2
Antiperspiranty, deodoranty Avon Naturals Tělový sprej - obrázek 3
5 3.4 71
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 35 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 71 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Naturals Tělový sprej

věk
15-24

Další recenze od 14.3.2012 20:03:36

Tělové spreje z řady Avon Naturals. Mají mnoho různých vůní (citrón, Mandarinky, Jahoda a guava, Švestka s vanilkou, Meloun, Med a mléko). Jsou příjemné, velikost tak akorát do kabelky. Jsou velmi osvěžující a krásně voní. Osobně mi nejvíce vyhovuje Melounový sprej, tak úžasná vůně se jen tak nepovede.

  • Velký výběr
  • Cena
  • Dostupnost
  • Množství
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 14.3.2012 20:41:35

Vždy mám nakoupeno více druhů, abych mohla střídat. Všechny voní velice sladce a příjemně. Ze všeho nejraději mám meloun a malinu. Je velice osvěžující jej používat zejména v létě. Nezdá se mi však, že by vůně na těle vydržela nějak dlouho.

  • množství příjemných vůní
  • cena
  • vůně nevydrží dlouho


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 22:41:24

Už jsem vyzkoušela tyto spreje - malina, jahoda, kokos, meloun a broskev (nebo meruňku, teď nevím) s ženšenem. Nejvíc mě zklamal kokos - byl s příměsí lemon grass, která mi strašně rušila tu vůni kokosu a nějak tam neseděla. Ostatní voněly pěkně, jahoda se mi ale postupně tak nějak zprotivila, protože ji svého času používal každý. Nejlepší je asi meloun a broskev. Spreje prodávají v mnoha různých vůních, vybere si určitě každý, dají se nosit v kabelce na "přestříkání se" přes den. Nevýhodou pro mě je, že vůně není moc dlouho cítit.

  • velký výber z mnoha vůní
  • cena
  • vůně není za chvíli cítit


věk
35-44

Tyto spreje mám moc ráda. Prestože jsou to totiž jen tělové spreje, tak docela vydrží vonět - i když je pravda, že je třeba aplikovat více a tím pádem se rychle spotřebovávají. Zatím jsem nenašla vůni, která by mi z nabídky nevoněla. Také mi vyhovuje, že sprej nedráždí ani pokožku v podpaží, kam ho občas také aplikuji. Nezanechává lepkavý pocit na pokožce a pokud se použije na oblečení, tak nezanechává skvrny. Líbí se mi, že má údajně i pečovat o pokožku.

  • nádherné vůně
  • vůně docela drží
  • nedráždí pokožku podpaží
  • nic


Další recenze od 17.3.2012 03:41:18

Tělové spreje Naturals jsou snad jediným výrobkem od Avonu, ke kterému se pravidelně ráda vracím. Aktuálně jsem majitelkou melounu a jahody, ale druhů vůní a jejich mixů vyrábí Avon hodně, každý si najde určitě svou. Na tělo doporučuji pro letní dny, ale občas rozprašovač použiji i na visící oblečení v šatně:-)

  • Cena
  • Různé variace vůní (i mixy)
  • Výdrž vůně


Další recenze od 17.3.2012 11:05:52

lahvička vydrží opravdu dlouho, koupila sem si sprej s vůni fialek, tak před rokem a nyní tam mám tak kousek pod polovinou.. vůně je nádherná, osvěžující, sprej používám jak do školy na osvěžení, tak i v létě je to velice příjemné, nebo jen tak odpoledne když si na sebe nechu znovu plácat vonavku, tak použiji sprej... nejvíce mi voní právě ta fialka, poté granátové jablko.. no všechny vůně jou úžasné

  • výdrž
  • balení
  • pravá vůně


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2012 17:55:37

Protože upřednostňuji vůně z parfumerií, je pro mě tento produkt zbytečný. Měla jsem vůni "vanilka a sojové mléko" a "kokos s citronovou trávou". Obě vůně mi úplně neseděly, ale ani nijak výrazně nevadily. Vůně za chvíli vyprchala.

  • nic moc kombinace vůní
  • obal se dá jinak prakticky využít
  • malá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 02:10:17

Příjemný tělový sprej. Je velmi lehký a osvěžující. Úžasný na léto. Existuje spousta druhů, takže si každý vybre. Já mám zelené jablko, granátové jablko a jahodu. Nejlepší je granátové jablko. Jahoda za mě nic moc vůně. Jediná nevýhoda tohoto spreje je slabá výdrž.

  • lehká vůně
  • osvěžující
  • slabá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 23:02:59

Tyto spreje mám ráda. Vůně sice nevydrží dlouho, ale cena tomu odpovídá. Stříkám jí na sebe, když nechci používat drahý parfém, ale chci vonět. Je široký výběr mezi vůněmi. Nejvíce se mi asi osvědčila jahoda. Nelíbila se mi třešeň - přišlo mi, že je cítit akorát po alkoholu.

  • Cena
  • Lehká vůně
  • Vúně třešen - je cítit po alkoholu


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 17:28:24

S tímto výrobkem jsem naprosto spokojená. Sprej se dobře aplikuje a má nádhernou vůni, která vydrží opravdu dlouho. V kombinaci s tělovým mlékem ze stejné řady tvoří dvojici, která mi vždy zpříjemní náladu. Protože sprej nepoužívám denně, ale jen ca 2x týdně (ve dny, kdy nepoužívám parfém), tak mi vydržel více než rok.

  • příjemná vůně
  • dlouho vydrží
  • o žádném nevím


věk
15-24

Další recenze od 27.3.2012 17:48:56

Tyto spreje mám v několika různých variacích a jsou velmi dobré. Jejcih záporem je, že nevydrží vonět moc dlouho a je z nich cítit docela dost alkohol. Vše, ale vyrovnává celkem směšná cena, protože obsah vůně má 125 ml a cena se pohybuje okolo stokoruny.

  • cena
  • výber z mnoha vůní
  • alkohol
  • slabší výdrž


věk
15-24

Další recenze od 27.3.2012 19:53:03

Tyto spreje jsou výborné osvěžení na léto,nebo na nějaké takové lehčí počasí. Ale určitě neslouží jako parfém,rychle "vyčichnou". Ale tu chvilku musím uznat voní velice pěkně,a podle toho co jsem zkoušela každá vůně voní jinak dlouho. Třeba jahoda mi nedržela vůbec,ale granátové jablko jsem po jednom nastříkání ráno ze sebe ještě večer cítila. Takže je to asi vůně od vůně,no,musí se zkouše,která sedne. Ale chci jich určitě vyzkoušet víc :)

  • Krásné vůně
  • Praktické balení
  • Osvěžení
  • Nevydrží dlouho


Další recenze od 28.3.2012 08:31:27

Tělové spreje od Avonu mám moc ráda. Většina příjemně voní a osvěží. Nejlepší na horké, letní dny. Nevýhodou je, že moc dlouho nevydrží vonět. Mně nejvíc voní malina a meloun. Nejhorší mi přišla jahoda s guavou, ta mi nevoněla ani trochu...

  • Vůně
  • Osvěží
  • Vůně dlouho nevydrží


věk
25-34

Těchto sprejů mám doma téměř 10 variant, stále dokola je dostávám, ale nejsem z nich vůbec nadšená. Vůně to jsou krásné, ale až po té, co se rozplyne závan alkoholu a chemikálií. Používám je jako osvěžovače v domácnosti, pokud se ale nenechají trošku vyvětrat, celkem se z nich dusím (asi ten alkohol). Velké plus má ovšem lahvička, která se dá znovu plnit.

  • lahvička na opakované použití
  • alkohol
  • výdrž
  • velmi chemické složení


Další recenze od 28.3.2012 10:43:42

Měla jsem vůni manga s granátovým jablkem. Je to fajn osvěžení, pěkně voní, ale upřímně jsem od toho čekala trochu víc. Třeba co se týče výdrže a tak. Ale za tu cenu to jde, je toho docela dost a sprej mi vždy docela dlouho vydržel.

  • cena osvěžení
  • výdrž vůně


Další recenze od 28.3.2012 12:13:09

Vůně jsou skvělé ale vadilo mi, že konzistence je dost lepkavá. Nebylo mi to příjemné na těle a už vůbec né v létě. A nevydrží. Osobně již nekoupím a spíše bych nahradila nějakým sprejem třeba od Balei.

  • cena
  • vůně
  • lepkavá konzistence


Další recenze od 28.3.2012 17:43:53

Tyto spreje od značky AVON už využívám pár let. Osvědčili se mi v letních měsících, na místě, které je přeplněno lidmi. Velikost je akorát do kabelky. Dlouhá výdrž, a fungují i místo vůně. I když nevydrží dlouho vonět.

  • balení
  • výdrž balení
  • výdrž vůně


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2012 22:07:37

Měla jsem několik druhů - jahodu, granátové jablko, třešeň a tuším, že ještě vanilku nebo tak něco. Krásně voní a v horkém létě osvěží, ale skoro vůbec nevydrží. Příště už nekoupím, znám lepší alternativy.

  • krásná vůně
  • osvěží
  • cena
  • téměř žádná výdrž


věk
25-34

Další recenze od 1.4.2012 19:55:20

Tohle byly mé oblíbené spreje na střední škole. Vyzkoušela jsem několik druhů. Vůně to byly příjemné, ale časem jsem vždy na sobě cítila, že voní dost chemicky a vadilo mi to. Zkoušela jsem proto další a další vůně, ale vždy se dostavil tento problém. Dnes už bych si tyto spreje nekoupila, protože beztak nevydrží vonět dlouho, takže to pro mě nemá význam.

  • balení
  • hodně druhů
  • vůně nevydrží
  • chemická vůně


věk
25-34

Osvěží, voňí krásně mám jahodový a jsem s ním spokojená, ale nesmí se ho použít moc to je vůně nepříjemná až dusivá. Ideální na léto, kdy nechcete používat těžké parfémy a chcete se jen příjemně osvěžit a ovonět k vodě. A za úžasnou cenu. Mám ho už opravdu dlouho a pořád mi zbývá ještě polovina.

  • cena
  • výdrž balení
  • nesmí se ho dát hodně


Další recenze od 2.4.2012 09:27:13

Tělové spreje Naturals kupuji pravidelně. Vždy když vyjde nová řada prostě neodolám a koupím celou sadu. Zatím jsem se nesetkala s vůni, která by mi nesedla. Tělové spreje používám spíše na léto, aplikuji nejen na tělo, oděv (nezanechává skvrny) i do vlasů. Vůně je svěží, nezanechává pocit ulepenosti a výdrž je přijatelná.

  • cena
  • výběr vůní
  • nezanechává pocit ulepenosti
  • nezanechává skvrny na oblečení
  • žádné


věk
25-34

Jediný sprej, který mi voní a který jsem nepřestala používat je levandulový. Mamka má vanilku a ta taky nevoní špatně... Jiné druhy bych si už nikdy nekoupila! Měla jsem černou třešeň, melou, jahodu - všechno samá chemie - žádná šťavnatá vůně. Existuje spoutu jiných tělových sprejů, které jsou mnohem lepší než tyhle z Avonu.

  • Velký výběr vůní
  • Možnost zakoupení dalších výrobký stejné vůně
  • Většina vůní je moc chemická
  • Výdrž


věk
25-34

Tento tělový sprej si kupuji převážně v létě, když potřebuju osvěžit. Ale zdá se mi, že vůně až tak moc dlouho nevydrží. Na druhou stranu za tu cenu - co bych taky chtěla :D Dalším nedostatkem je snad to, že není volně k prodeji a tak, pokud neodebíráte Avon pravidelně, je to občas problém jej sehnat.

  • cena
  • velký výběr
  • rychlé osvěžení
  • dostupnost - jen přes Avon Lady
  • slabší vůně - výdrž


věk
25-34

Další recenze od 3.4.2012 19:57:51

Skvělá a lehká vůně! Na vlasech vydrží vonět celý den. A navíc díky svému plastovému obalu není těžká a tak si ji beru i do kabelky. Bohužel není k dostání přímo v obchodech (pro vyzkoušení), ale dá se objednat na internetu. Doporučuji černou třešeň s muškátovým oříškem.

  • vydrží vonět dlouho na vlasech
  • lehká nádobka
  • příjemná a svěží vůně
  • snadno k sehnání na internetu
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 3.4.2012 20:14:45

Jeden z výrobků od Avonu, který za něco stojí. Tělové spraye silně voní, ale cítím z nich hodně alkohol, což mi trochu vadí. Měla jsem jahodu s guavou, krásná vůně, ale i když jsem se stříkala jak zběsilá, za chvíli jsem nic necítila. V letních dnech na osvěžení je ale ideální. Hned se vsákne, nezanechává na pokožce nepříjemný filtr. Je za přijatelnou cenu a balení, které je praktické, i docela dlouho vydrží.

  • Silná vůně
  • Malá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 18:13:42

Velká škála vůní ty však působí až příliš chemicky a některé jsou vyloženě cítit alkoholem. Na kůži může dráždit. Co se týče obalu víčko často spadává takže se může časem ztratit. Na tělo bych ho nepoužívala protože působí agresivně, jeho využití vidím maximálně jako osvěžovač vzduchu

  • výběr z mnoha vůní
  • alkhol
  • dostupnost přes internet nebo avon lady
  • obal - víčko špatně drží


věk
25-34

Další recenze od 25.4.2012 12:05:57

Dříve jsem tyto spreje používala na tělo, ale hodně mě po nich pálila pokožka. Dnes je používám buď jen doma na osvěžění během dne a stříkám jen na oblečení (ne na pokožku). Často taky používám jako osvěžovač vzduchu nebo nastříkám trochu do skříně s oblečením, aby hezky voněla :-) Jinak mi nevyhovuje přemíra chemie v nich a to, že je ze sprejů hodně cítit alkohol. Plusem je velký výběr vůní a cena.

  • velký výběr vůní
  • cena
  • rychlé osvěžění
  • lze využít nejen na tělo, ale i v domácnosti :)
  • malá výdrž
  • přemíra chemie
  • alkohol
  • na těle mohou pálit a vysušovat


věk
15-24

Další recenze od 25.4.2012 19:03:25

Na těchto tělových sprejích je super, že je na výběr tolik vůní. Osobně nejraději mám melounovou. Bohužel na to, že mají být ,,přírodní,, v nich cítím poněkud mnoho chemie ... Dále mi ale vyhovuje to, že nejsou ve skle, ale pouze v plastových obalech s rozprašovátkem

  • Spousta vůní
  • Plastový obal
  • Přemíra chemie


věk
25-34

Další recenze od 16.6.2012 23:14:42

Moje teta si tento výrobek zcela oblíbila a to hlavně vůni fialka&liči, stále ho nosí u sebe. Proto jsem se rozhodla si ho taky koupit a vybrala jsem si vůni granátové jablko&mango. Vůně je naprosto úžasná a co mě nejvíc překvapilo, že i v tom největším vedru osvěží /když stříknete,je to jakoby jste na sebe cákli studenou vodu/. Nyní ho používá celá naše rodina - ženy samozřejmě :) Ještě by ho mohli dělat v menším balení do kabelky.

  • chladivý efekt vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.6.2012 14:43:02

Můj společník v pubertě a nyní, i když Avon nemám ráda je to jedna z věcí, které bych od nich klidně někomu, kdo by sháněl tělový sprej, doporučila. Voní moc hezky, stříkat ale musíte pořád, moc se na vás neudrží a z oblečení také vyprchávají. Občas se dají sehnat velmi levně, takže nelitujete utracených peněz. Na léto pro mladší slečny proč ne.

  • cena
  • vůně
  • nedrží


věk
15-24

Další recenze od 23.6.2012 15:52:27

Pro mně má tento výrobek nulový výsledek . Má sice příjemnou vůni/vůně ale i tak je pro mně zbytečný, jediné plus dávám super obalu a dostupnosti, slevám a taky tomu, že osvěží. Zdá se mi, jako zbytečný. Aspon pro mně. Má velkou škálu vůní a tak si každý může vybrat "tu svou" Občas mi příjde vůně "moc umělá" například u "višně".

  • Osvěží
  • Cena
  • Pro mně žádný výsledek


Skvělé osvěžení v letních horkých dnech. Krásné vůně, sama jsem si oblíbila melounovou. Používám tyto spreje i místo parfémů a nemohu si stěžovat. Nedostatkem se pro mě stává malé balení. Jeden sprej mi vydrží maximálně 3 týdny, ale asi to není výrobkem, ale mojí potřebou pořád tak krásně vonět. Jelikož spreje nejsou parfémy nevydrží tak dlouho.

  • vůně
  • malé balení


věk
25-34

Tyto spreje jsou úžasné na letní osvěžení, k bazénu či na pláž. Jsou ovocné, léhké a mají příjemnou, ovocnou vůni. Zkoušela jsem jahodu, meloun a vanilku a se všemi třemi jsem byla spokojená, až na to, že z jahody jsem cítila i alkohol. Bohužel nevydrží vonět moc dlouho a je třeba se přestříknout vícekrát denně. Naštěstí bývají celkem často v akci, tak si člověk může udělat zásoby. :)

  • lehký spray na léto
  • velký výběr vůní
  • cena
  • z některých jde cítit alkohol
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 27.7.2012 18:16:55

Jediný snesitelný byl jahodový, nevím zda se ještě prodává. Od té doby jsem jich dostala asi šest, přičemž nejhorší z nich byli asi švestka a granátové jablko. Vůně jsou hodně chemické, je z nich hodbě cítit alkohol. Balení v podstatě není co vytknout.

  • Balení
  • Cena
  • Příliš chemická vůně


věk
35-44

Další recenze od 12.8.2012 14:42:53

Taky jsem tyhle spreje kdysi zkoušela a zrovna nedávno jsem doma objevila pozůstatek, vůni levandule & heřmánek. Je mi sympatické, že to nejsou klasické aerosolové spreje, ale prostě jen vody v průhledné plastové lahvičce. Můžete na sebe nastříkat klidně větší množství a je to docela osvěžující pocit. Co je ovšem mínusem, je slabá výdrž vůně, to bych se musela přestříkávat pořád dokola. Ani z vůní jako takových nejsem úplně nadšená - nejsou sice špatné, ale až moc umělé na to, abych se jimi chtěla vonět.

  • typ rozprašovače
  • balení - průhledná plastová lahvička
  • osvěžení
  • všechny vůně jsou docela umělé
  • slabá výdrž vůně


věk
15-24

Další recenze od 14.8.2012 13:11:35

I když Avon nemám moc ráda, často se nechám zlákat a něco z katalogu objednám. Tyto spreje voní sice celkem hezky, jenže já z nich hrozně cítím chemii - alkohol. I po nastříkání na kůži mám takový zvláštní pocit, a co teprve když si třeba nastříkanou ruku lehce olíznete - to je pravý hnus. Pokud by si to chtěla nějaká slečna nastříkat večer na tělo před schůzkou s přítelem, nevím jak by pochodila :D

  • vůně
  • nevydrží
  • alkohol


věk
15-24

Další recenze od 2.10.2012 12:53:39

Tento sprej mě uchvátil svojí krásnou vůní. Mám s vůní melounu a určitě chystám na příští léto nakoupit nějaké další. Bohužel s tou výdrží už to není takové, ale za tu cenu je to v pohodě. Celkově jsem spokojená a určitě doporučuju jako super osvěžení v létě.

  • krásná vůně
  • docela kvalitní balení
  • cena
  • výdrž vůně


věk
25-34

Koupila jsem si celou řadu sestávající se ze sprchového gelu, tělového krému a spreje s vůní ořechu a višně. Sprcháč i s krémem jsou vcelku dobrý, ikdyž nemusí vyhovovat moc citlivé pleti. Se sprejem jsem moc spokojená nebyla, protože vůně se na těle moc dlouho neudrží.

  • vůně
  • cena
  • krátká doba působení vůně
  • nemusí vyhovovat citlivé pleti


věk
25-34

Další recenze od 22.1.2013 14:52:21

Tělových sprejů od Avonu jsem vyzkoušela již několik druhů ( vanilka, meloun, jahoda, švestka, třešeň )všechny mají opravdu velmi příjemnou vůni. Používám ho jako klasický tělový sprej, ale osvědčil se mi hlavně jako vůně na oblečení uložené ve skříní. Bohužel jako hlavní nevýhodu vidím v tom, že vůně dlouho nevydrží.

  • několik druhů příjemných vůní
  • nízká výdrž


věk
25-34

Další recenze od 22.1.2013 15:14:40

Dostala jsem tento tělový sprej a pro bohužel velmi nevhodný dárek. Ačkoliv mám ráda vůni jahod, tak tohle páchne spíš po umělé a chemické jahodě, prostě nic příjemného a svěžího. Vůně je dusivá a stejně na pokožce dlouho nevydrží vonět. Jediné, co je plus, tak je dobrá dostupnost a průhledný obal, takže máte přehled, kolik přípravku ještě zbývá, ale jinak nic.

  • dostupnost a obal
  • voní chemií
  • krátká výdrž vůně na pokožce


Další recenze od 25.1.2013 11:03:46

Ani nevím, proč si ho vždycky koupím znovu. Asi proto, jak mě vždycky nalákají novou vůní. Vůně ale nevydrží, sprej nehydratuje, takže důvod proč ho kupovat moc nevidím. Vždy když se s ním nastříkám v koupelně (malý prostor) tak se začnu dusit:D jak u deodorantu.

  • nízká cena
  • výběr vůní
  • vůně nevydrží
  • nehydratuje
  • obsahuje hodně alkoholu


věk
15-24

Další recenze od 21.2.2013 13:34:39

Velice příjemné a osvěžující tělové spreje na léto. Mají svěží vůně. Vadí mi jen, že některé vůně, které mi krásně voněly zrušili a nahradili vůněmi novými, které mi už nevoní. Doma mám 4 tyto tělvé spreje. Líbí se mi na nich ještě jejich obal. Když vůni dopotřebujete tak se dá znovu použít na něco jiného.

  • vůně
  • do jisté míry i cena
  • dostupnost
  • malý sortiment
  • vadí mi že ruší vůně které mi voněly


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2013 17:46:13

Tyto tělové spreje mám moc ráda. Velmi oceňuji opravdu široký výběr vůní. Mám jich hned několik a vesele je střídám. Spreje používám hlavně v létě, když potřebuji osvěžit v horkých a parných dnech :) Jednou se přestříkám a ihned se cítím mnohem lépe. Výdrž je taková normální a vůně jsou opravdu krásné. Asi nejvíce mi voní maliny, meloun, vanilka a fialka. Plánuji vyzkoušet i ostatní, protože za tu cenu jsou super.

  • široká škála vůní
  • osvěžení
  • krásné vůně
  • vejde se do kabelky
  • asi nic


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2013 17:20:38

Ideální sprej na léto na osvěžení. Vyrábí se ve spoustě variantách, takže si vybere určitě každý. Používám ho v horkých dnech jen tak na přestříkání během dne, opravdu osvěží, ale výdrž je podprůměrná, za chvíli není cítit, tudíž balení ubývá vcelku závratnou rychlostí :-) Ale za tu cenu se určitě vyplatí, navíc vůně jsou nádherné! :-)

  • osvěží
  • cena
  • vůně
  • výdrž


věk
15-24

Další recenze od 26.6.2013 22:08:02

Mám meloun. Dle mého to byl obrovský přešlap vedle,i když díky nízké ceně to neřeším. Vůně je příšerně chemická,opravdu neuvěřitelným způsobem. Mě voní skoro vše,tuhle vodu ale nezvládám. Také navíc vůbec nevydrží,cítím jí na sobě možná tak 10 minut a necítí ji ze mne ani ostatní. Jiné vůně mohou být možná lepší,meloun ale opravdu ne-e.

  • nic
  • vůně nevydrží
  • příšerné chemicky smrdí


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2013 09:42:42

Poslední dobou jsem si oblíbila spreje na tělo a razím heslo čím víc vůní, tím lépe. Proto jsem si vzpomněla na tyto z Avonu, které už jsem kdysi používala a nebyly úplně špatné. Na to lehké osvěžení a trochu vůně. Překvapilo mě, že Avon zmenšil objem těchto sprejů, teď už jsou jen 100ml. Vůně jsou na první počich pěkné, ale za 10 min už nejsou vůbec cítit. Také mě po aplikaci trochu pálí pokožka - přisuzuji to vysokému obsahu alkoholu, který je ve složení hned na prvním místě. Ostatní spreje mi tohle nedělají. Znovu již nekoupím.

  • hezké vůně
  • vůně dlouho nevydrží
  • vysoký obsah alkoholu - pálí po něm pokožka


věk
35-44

Těchto tělových sprejů mám od Avonu hned několik. Většina vůni je úžasných. Krásně voní a osvěžují, co ovšem musím vytknout je hodně špatná výdrž. Je to v podstatě jen navoněná voda s alkoholem, ale za tu vůni to opravdu stojí. Avon neustále mění vůně, tak občas nemůžu sehnat svou oblíbenou. Výhodou je, že i když se přes katalog vybírá špatně, tady nebudete litovat. Voní všechny. Doporučuji například třešňový květ, meloun, jahody v bílé čokoládě, malinu.

  • voní krásně
  • osvěží
  • vůně nevydrží dlouho


věk
25-34

Další recenze od 3.10.2013 12:02:26

Několik těchto sprejů jsem měla, ale kromě vůně mě na nich nic moc neuchvátilo. Nabízí se v různých "příchutích" - moc mi voněla vanilka a třešeň. Upřímně, nevím, co si o těchto sprejích myslet. Žádnou změnu na pokožce jsem po použití necítila, hydratace veškerá žádná. Až na tu vůni není o co stát. Většinou dostávám darem, sama bych si to nekoupila.

  • vůně
  • po použití žádná změna


věk
25-34

Další recenze od 22.10.2013 10:38:19

Tělové spreje od Avonu se vyrábí v široké škále vůní... My si s holkama v práci kupujeme Melounový a dáváme ho na wc... Na tělo mě osobně přijde až příliš silný a jako parfém se opravdu nehodí, na wc je naprosto ideální... Vůně je to moc pěkná, svěží, ale na tělo fakt neeee... Jiné vůně z řady Naturals jsem nezkoušela. Co se balení týká, je praktické, dobře rozprašuje, ale po estetické stránce taky žádný zázrak

  • ideální na wc
  • meloun hezky voní
  • nepoužitelný na tělo
  • příliš silná parfemace


věk
35-44

Další recenze od 22.10.2013 11:41:14

Měla jsem před nějakou dobou ten vanilkový a višňový. Sice mi hezky voněly ale vadí mi si je na sebe stříkat. Měla jsem po nich vždy nepříjemně lepkavý pocit. I přesto jsem si po čase koupila ten višňový. Voněl mi hrozně moc ale aplikace je strašná. Takže já už příště nekoupím. Někomu ale komu nevadí si stříkat "navoněnou vodu" na sebe může službu udělat dobrou.

  • krásné vůně
  • lepivý pocit na pokožce


věk
25-34

Další recenze od 24.10.2013 11:58:09

Těchto tělových sprejů jsem měla pěknou řádku, některé voněly krásně, jiné dost uměle a chemicky. Obal je klasický plastový s rozprašovačem, dá se poté využít i na něco jiného. Na letní osvěžení byly poměrně fajn, je je škoda, že výdrž byla téměř nulová a člověk by se mohl sprejovat každou chvíli, hned vyprchají. Teď už bych si je asi nekoupila.

  • velký výběr vůní
  • cena
  • nevydrží


věk
15-24

Tyto spreje jsou opravdu skvělé, nejčastěji je asi používám v létě. Mají příjemné ovocné vůně. Zatím jsem vyzkoušela jahodu, malinu, fialku a meruňku a nejvíc mě asi voní meruňkový sprej ve kterém je zároveň bambucké máslo, které má pečovat o pokožku. Trochu mě vadí že aby byly opravdu cítit je potřeba aplikovat větší množství spreje a i tak jeho výdrž není moc silná. Jinak jsem s těmito spreji moc spokojená a za tu cenu (bývají často zlevněné) je to opravdu skvělý produkt.

  • cena
  • obal
  • příjemná ovocná vůně
  • slabší výdrž


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2014 13:50:17

Tělové spreje od Avonu miluji. Mám snad všechny vůně a budu si je kupovat dál. Je pravda, že mě cena občas odradí, ale nakonec si je vždy koupím. Sprej aplikuji po koupeli na celé tělo. Někdy mám pocit, že mě dost vysuší. Moc se mi nelíbí chemické složení, hlavně tedy alkohol. Pokud mám na těle nějakou oděrku, tak mě štípe.

  • Vůně
  • Obal
  • Dostupnost
  • Cena
  • Alkohol
  • Vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2014 14:49:22

Od Avonu som kupovala chvíľu len riasenku SuperSchock ktorá mi vyhovovala(kým som nenašla lepšiu),inak veľmi Avon kozmetiku nemusím.Tieto telové spreje ale kupujem roky a vždy prekvapia nejakou novou vôňou.Teraz mám fialky a liči,ruža a čokoláda,čerešňový kvet.Sladké vône ktoré ja jednoducho milujem :o) Sprej používam hlavne v lete,čisto na osvieženie,prijemne chladí,troška prevoní.Výdrž je naozaj slabá,ale nekupovala som ich nikdy ako náhradu parfému,ale len ako osvieženie do tašky,ktoré troška,jemne prevoní.Mám suchú pokožku,no nestalo sa,že by ma niekde vysušil a ani nedráždil.Ulepená som si vôbec nepripadala.Možno by som ocenila,keby vôňa ostala na pokožke troška dlhšie,ale inak som celkom spokojná

  • výber mnoho zaujímavých vôni
  • príjemne chladí(používam len v lete)
  • mňa nedráždil ani nevysušoval
  • slabá výdrž vône-mohla by voňať troška dlhšie na pokožke


věk
15-24

Další recenze od 28.4.2014 13:22:47

Kdo by neznal voňavé sprejíky od avonu? Spreje jsou v akcích za výhodné ceny, mají krásné vůně, širokou škálu vůní a některé i docela hydratují. Kupuji je velmi ráda a mám jich už slušnou zásobu. Líbí se mi také, že doplňují pravidelně nové vůně a verze. Vůně sice nevydrží dlouho, ale není to parfém, takže ráda odpustím. Kupuji pravidelně

  • vůně
  • cena
  • rozprašovač
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 20.7.2014 22:09:07

Tyto spreje opravdu krásně voní (vyzkoušela jsem jahodu, fialku a granátové jablko). Hodí se zejména v létě, po určité době ale omrzí. Vůně na těle dlouho nevydrží, proto jsem tyto produkty po určité době nepoužívání přestěhovala k WC. Za mě tedy ne. Výhodou je lehké balení do ruky, dobrý rozprašovač a snadná aplikace.

  • cena


Vyzkoušela jsem vůni fialka a liči. Osvěží a voní velice příjemně. Je lehký, přijde mi vhodný hlavně na léto, kdy se v horku moc nehodí těžké parfémy nebo pro lidi, kterým silná vůně vadí. Mrzí mě jen, že vůně rychle vyprchá, asi se hodí nosit ho v kabelce a občas se ovonět i během dne. Ale i tak plánuju vyzkoušet další druhy :-)

  • příjemná lehká vůně
  • vůně nevydrží dlouho


Další recenze od 24.11.2014 15:06:52

Pro mě je to nezbytná součást jara a léta. Občas používám i jako doplnění k parfému. Kupuji ale pouze a výhradně jen vanilku a meloun. Nic jiného mi nevoní. Jahoda je hnusně chemická. Meloun je krásně svěží a voní jak žvejkačky. Vanilka voní opravdu krásně vanilkově, tu používám jako doplnění k vanilkovému parfému někdy i v zimě. V létě používám samostatně - třeba k vodě. Na mě drží dobře, jsem spokojená s tímto výrobkem a budu ho stále kupovat. Jedno balení mi vydrží tak na dvě léta...:))

  • cena
  • vůně vanilky a malounu
  • V létě nahradí parfém
  • některé vůně jsou chemické:(


věk
25-34

Další recenze od 19.2.2015 14:43:23

Vyzkoušela jsem téměř polovinu z nich a nejraději se vracím k fialce a liči. Některé mi vyloženě smrděly umělotinou a ani nepřipomínaly vůni, jakou měly. Spreje jsou dobré na takové to přestříkání, ale jelikož jdou cítit jen chvíli, tak jsou v závěru téměř k ničemu. Když chci vonět, tak musím sáhnout po něčem trvanlivějším, a tak to během dne nebudu přestříkávat něčím jiným...Což je za mě jediné mínus těchto sprejů. Já tudíž tyto spreje používám pouze jako vůni na doma.

  • široký výběr vůní
  • cena
  • krátká trvanlivost vůně


věk
25-34

Další recenze od 23.2.2015 19:24:29

Tyto voňavé spreje jsou fajn na léto kdy je parfém moc těžký, hezky osvěží, ale moc dlouho nevydrží, mají spoustu variant, zkusila jsem lichi a fialku, jabloňový květ, ten voní opravdu hezky, jarně, pak třešňový květ a pak ještě gardénii s něčím a ta jediná vydrží nejdéle z těch co jsem zkoušela a je taky trochu těžší, ale krásná, cena je fajn a většinou jsou dostupné v balení s krémem a sprchovým gelem, až mi dojdou zásoby tak koupím znovu, ještě jako plus beru, že na těle nelepí jako jiné tělové spreje

  • hezké vůně
  • velký výběr vůní
  • nelepí
  • moc nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 18.4.2015 17:54:10

Vyzkoušela jsem několik vůní a musím říct, že většina opravdu odpovídá tomu, co obal slibuje. Vyzdvyhla bych sprej s vůní jablka, vodního melounu a zelených jablek. Tyto vůně jsou svěží, "šťavnaté" a vhodné spíš pro letní dny. Vyzkoušela jsem i sprej s vůní vlašských ořechů a jablek v karamelu. Tato vůně je pro mě typicky vánoční, poměrně sladká, ale snesitelná. Ovšem našla jsem tam i vůni, která je naprosto příšerná. Je to vůně fialek. Tenhle fialkový sprej vůbec nevoněl tak pěkně jako fialky a nakonec jsem ho využila jenom jako sprej na WC a ani tam nebyl moc snesitelný.

  • svěží vůně
  • některé vůně jsou příšerné
  • nevydrží příliš dlouho


věk
25-34

Další recenze od 18.4.2015 20:35:10

Z týchto sprejov som mala viac druhov(melón, granátové jablko, jahoda, čerešňa, vanilka a ešte nejaké ktoré si presne nepamätám) Menované spreje voňajú naozaj sviežo a prírodne, nie sú to prechemizované vôňe. Moja najobľúbenejšia bola vanilka voňala výrazne a mala aj obstojnú výdrž. Vydrž je jediná vec ktorú by som tomuto spreju vytkla. Určite si ešte nejaký kúpim.

  • vône voňajú sviežo
  • vône niesu"prechemizované"
  • slabá vydrž (okrem vanilky)


Tyhle tělové spreje patří mezi moje nejoblíbenější výrobky z Avonu a mám z nich doma doslova sbírku. Výběr vůní je obrovský, takže najdete vůně svěží, ale i sladké. Nevydrží vám na těle vonět něják extra dlouho, ale není to parfém a za cenu 50kč mi příjde jejich výdrž optimální a ve vlasech a na oblečení se poměrně drží. Co na nich úplně miluju je to, jak skvěle vás v létě osvěží!! Já na ně nedám dopustit a nosím je všude sebou.. Nenadchly mě teda úplně všechny vůně - sedmikráska&citron a marakuja&pivoňka mi teda nevoní skoro vůbec.. orchidej&boruvka a třešňový květ taky moc neoceňuji, naopak mezi moje oblíbence patří granátové jablko&mango, fialka&liči (osvěžující), švestka&vanilka a růže&čokoláda (sladké) -tyto čtyři jsou jednoznačně moje nejoblíbenější :-) nicméně vůně fík a jabloňový květ se mi také celkem zamlouvají

  • velký výběr vůní
  • dobrá cena
  • praktická lahvička
  • osvěžující
  • špatná dostupnost


věk
15-24

Tento tělový sprej mě mile překvapil svou příjemnou vůní - já měla višňový. Navíc má skvělý a praktický obal. Bohužel vůně dlouho nevydrží, a to ani na těle, ani v lahvičce. Navíc vůně po čase začne v lahvičce jakoby zapáchat. Nevím jestli zoxidoval, nebo co se s ním stalo, ale prostě pak už byl nepoužitelný. Znovu už nekoupím.

  • hezky voní
  • dobrý obal
  • dlouho nevydrží
  • po čase v lahvičce zapácá


věk
15-24

Výrobky z Avonu moc nemusím nejsou nijak kvalitní. Ale tyto tělové spreje mám už doma dlouho. Mám myslím granatové jablko, jahodu a višeň a vonní sladce a svěže. Ale je to spíš takové na osvěžení protože po nastříkání opravdu málo vydrží. Vonní sice hezky ale mohli by déle vydržet ale co očekávat více od avonu :-)

  • Osvěžující
  • Hezky voní
  • Nevydrží


věk
15-24

Další recenze od 1.6.2016 22:43:41

Skvělý společník do kabelky v létě. Osvěží, navoní. Je tak velká škála druhů a kombinovaných vůní, že ani nevím, kterou mám nejraději. Nejvíc asi vzpomínám na meloun, nebo švestku. Je pravda, že některé vůně jsou trochu ostřejší a nesedí mi, ale právě proto že, každému vyhovuje jiný tón vůně, tak si musíme najít ten svojí.

  • vůně
  • balení
  • široký výběr vůní
  • celkem dlouho vydrží
  • některé vůně jsou moc silné


věk
15-24

Další recenze od 13.6.2016 11:48:42

Tento sprej se stal už před několika lety mojí letní nutností. Nevím jestli je naprosto ideální pro svou hydrataci, ale i tak mě vždy skvěle naladí jeho vůně. Má naprosto šťavnaté ovocné vůně, které naladí každý letní den. Nepoužívám ho ani tak moc na pokožku těla pro hydrataci ale spíš jako lehčí vůni i na oblečení

  • vůně
  • množství druhů
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 5.11.2016 21:09:50

Miluju ho! Nádherné vůně od sladkých jako je vanilka, čokoláda... přes ovocné a květinové (mango, fialky, borůvky, pomeranč...) až po přírodní jako je třeba jasmín nebo zelený čaj. Vždy krásně provoní nejen oblečení, vlasy, cokolliv, ale i celou místnost, v létě navíc příjemně osvěžuje. Kupuju již dlouho, po doporučení známým začali kupovat i oni a slyším jen chválu!

  • vůně
  • cena
  • výdrž
  • výběr vůní
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 5.1.2017 17:49:38

Dříve mi tyhle tělové sprejíky voněly, ale nějak se mi asi vytříbil čuch a už je nesnesu. V každé té vůni se skrývá chemický vocas, který mi několikrát zvednul žaludek. Ty ovocné vůně ještě jdou, ale ty sladší jsou pekelný. Naposledy jsem měla nějakou sladkou vůni, asi vanilku a ta byla šílená. Bylo to jako stromeček do auta a líh. :D

  • Ovocné vůně nejsou špatné
  • Slabá výdrž
  • Chemický zápach


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2017 10:20:49

Tyto tělové spreje jsem si kdysi objednávala téměř pravidelně, vyhovoval mi široký výběr vůní a poměrně nízká cena. Nicméně výdrž na kůži je velmi slabá, prakticky žádná, stejnou službu mi udělá jakýkoliv obyčejný deodorant z drogérky. Na druhou stranu ty vůně jsou opravdu velmi příjemné a nepůsobí (narozdíl od některých levných "voňavek" z drogerií) lacině.

  • Příjemné vůně, široký výběr
  • Prakticky žádná výdrž


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2017 12:29:21

Kdysi, když jsem pomalu začínala objevovat svět kosmetiky, tak jsem si koupila i tenhle tělový sprej od Avonu. Na zkoušku jsem si párkrát koupila ten vanilkový. Moc se mi líbila jeho příjemná vůně. Pár lidí mi i řeklo, že jim to připomíná sušenky.-) Baleno v lahvičce s praktickým rozstřikovačem. Velkým mínusem pro mě ale byla výdrž na pokožce. Již za dvě hodiny se vůně vytratila.

  • Velký výběr vůní
  • Cena
  • Dostupnost
  • Výdrž


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Balea Deospray

3.2 56% 49 recenzí