Avon Nutra Effects hydratační denní krém SPF 15 recenze a zkušenosti

Hydratace Avon Nutra Effects hydratační denní krém SPF 15
Hydratace Avon Nutra Effects hydratační denní krém SPF 15 - obrázek 1
Avon (438)
2.3 z 5 5 2.3 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
0%
4 hvězdy
33%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
33%
1 hvězda
33%

Koupilo by znovu
34 %

Recenze produktu
Avon Nutra Effects hydratační denní krém SPF 15

věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.5.2016 16:49:54

Tento krém jsem si koupila z nouze poté co se mi začala loupat kůže z obličeje a přes šupiny jsem nebyla schopná dát ani makeup. Tento krém mě mile překvapil. V předchozích recenzích jsem se dočetla že lepí a dělá mastný pocit. Podle mě záleží na naneseném množství, protože tohoto krému stačí jen maličko a krásně hydratuje. Během pár dní jsem opět mohla nanést svůj oblíbený makeup aniž bych ho měla usazený v šupinách. Jediné co mi na něm vadí je vůně

  • hydratace
  • cena
  • stačí malé množství
  • nepříjemná vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.1.2016 23:42:33

Skúsila som modrý krém, ktorý mi však vôbec nevyhovoval. Jediné plus za mňa bola jeho vôňa a obal. Po nanesení krému bola moja pleť celá dolepená a mastná aj 3 hodiny po aplikácií. Avšak keď som ho dala menej (bolo to dosť málo), nelepila som sa. Mám aj krém z tejto rady na noc ale v žltom obale, ten je fajn. Za seba tento krém určite nedoporučujem.

  • vôňa
  • obal
  • ulepený a mastný pocit ktorý trval aj dosť dlho po aplikácií



věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.4.2015 10:54:55

Mám vyzkoušenou modrou variantu krému. Krém má obsahovat výtažky z chia semínek, které mají hydratovat pleť. No hydratace by nebyla tak úplně špatná. Ale já osobně mám po krému dlouho pocit mastné pleti, pleť se i dokonce leskne. Vypadá to, jakoby mi krém úplně uzavřel pleť a ta pak nemohla "dýchat". Co mi dál vadí je "vůně" a složení. Výrobce se sice chvástá přírodním složením, které má asi vyvolat pocit, že je to kvalitní přírodní produkt. Ale není tomu tak. Na obalu se taky dočtete, že je krém hypoalergenní a byl na to i testován. Jenže současně upozorňují i na látku, kterou krém obsahuje a která může vyvolávat silné alergické reakce. Jsem zklamaná, protože tohle si na obalu spousta lidí zřejmě ani nepřečte, uvidí jenom velký nápis - hypoalergenní...a budou s tím spokojení. Navíc vůně je strašně chemická, vyloženě mi ten krém smrdí a bohužel je to dost dlouho cítit i na obličeji. Nejspíš ten krém ani nespotřebuji celý, natož abych si kupovala nějaký další.

  • kvalitní skleněný obal
  • vůně
  • složení krému
  • mastný pocit na pleti


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené